seki12 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 witam serdecznie mam pytanie miał ktoś może do czynienia z tym kołowrotkiem ?Fox Rage Ultron 1000 szukam kołowrotka do 300zł do UL spiningu i ten wydaje się ok miałem okazję w sklepie oglądać ten kręciołek ale wolę się jeszcze zasięgnąć opinii od innych z góry dziękuję za pomocpozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Mam go ale jeszcze nie uzywałem Leży i czeka podobnie jak 3500... Chyba, że ktoś mi je wyssie Edytowane 9 Maja 2014 przez zed69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Pokręcił tydzień w Szwecji w rękach dziecka. Wspaniała zabaweczka! Wyholował nawet pięćdzięsiataczka! Do ULa pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seki12 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 witam a więc po prawie 3 latach użytkowania kołowrotek nadal chodzi bez zarzutu. mankament to nie wiem dla czego ale czasem nie równo nawija żyłkę nie rozgryzłem czym to jest spowodowane. hamulec sprawuje się dobrze. stopka mogłaby być troszkę dłuższa ale jest ok. poradził sobie z rybami do 65cm sandacze,klenie,pstrągi,okonie, jazie i szczupaki.wydaje mi się że był to dobry zakup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 witam a więc po prawie 3 latach użytkowania kołowrotek nadal chodzi bez zarzutu. mankament to nie wiem dla czego ale czasem nie równo nawija żyłkę nie rozgryzłem czym to jest spowodowane. hamulec sprawuje się dobrze. stopka mogłaby być troszkę dłuższa ale jest ok. poradził sobie z rybami do 65cm sandacze,klenie,pstrągi,okonie, jazie i szczupaki.wydaje mi się że był to dobry zakupJaką gramaturą operowałeś łowiąc tym kołowrotkiem i czy łowiłeś np. woblerem w rzece?Tak w skrócie chodzi mi o to czy pod obciążeniem nie miałeś problemów ze zwijaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi