cardinal C4 Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Próbuję zmontować wyprawę nad Ebro, na camping LakeCaspe, w pierwszej połowie października, przynajmniej kilkanaście dni. Busem przez Bawarię, południową Francję, możliwe, że z własną łodzią. Jeśli busem własnym, to 4 osoby, jeśli wynajętym, to odpowiednio więcejSpecjalnie zachęcam kolegów zainteresowanych pobytem w ogóle, a nie tylko katowaniem wody, zatem bez przymusu złowienia wozu sumów czy skrzyń bassów. Luz, kultura, przygoda, preferowany wiek średni i mniejsze napalenie na Sukces, większe na mile spędzony czas.Nie byłem tam, nie łowiłem, przygotowanie teoretyczne na razie - zerowe. Mam w Hiszpanii sympatycznych przyjaciół, którzy obiecali pomoc w organizacji wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagas Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 WitajPowodzeniaJa tak jak ty organizuje wyprawe naa ebro tyle , ze w wiekszosci jada znajomi.Jedzie 7 osob moim samochodem .Narazie przygotowanie mamy teoretyczne tak jak ty.Nikt z nas nie byl wczesniej na Ebro , ale ten swiat jest maly i nic obce nam nie jest.Wyszukaj w googlech troche jest , ale nie zaduzo.Mowie o opisach wypraw i artykolach na temt wyjazdow.Przedewszystkim brakuje szczgolow dotyczacych cen noclegow,lodzi,paliwa,autostrad, licencji itd.Jak troche pogmerasz to dasz rade.Jeszcze raz powodzenia Pagas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi