Skocz do zawartości
  • 0

Debata

tornado

Pytanie

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Lepiej żeby tego nie robili bo jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej :wacko: Już widzę tabumy wędkarzy którzy to zupełnie przypadkowowyławiaja ryby wyżej wymienionych gatunków. Ma to miejsce zawsze gdy się czegoś zakaże , wszyscy doskonale wiemy co dzieje się w miejscach wyłączonych z wędkowania np oznaczonych jako zimowiska ryb. Nagle pojawiają się ludzie którzy stosujący jak ja to nazywam głęboki przeciazony opad rzeczny czyt. Szarpak wyciągają wszystko co się napatoczy i raczej nie są zwolennikami C&R . Żeby coś u nas zmienić wszyscy musielibyśmy zostać strażnikami tego co jeszcze pływa .

• 0

Lepiej by było jakby w radiach zabroniono pieprzenia głupot... Ale wot i europa - nie można już nawet ogniska wybudować bez papierka od strażaków, nie mówiąc o czymś całkowicie postawionym na głowie - na mojej własnej ziemi potrzebuję zezwolenia od jakiś skorumpowanych pajaców na wybudowanie domu...

Więc wierzę że ryba będąca symbolem wędkarstwa może zostać wyłączona z łowienia...

• 0

Kolega mnie poinformował, że słyszał w telewizorni o chęci wprowadzenia całkowitego zakazu połowu pstrąga i węgorza w całej Polsce. Czy komuś coś jest wiadomo na ten temat.

Pewnie ma to coś wspólnego z ekologicznym poradnikiem ze strony WWF

http://www.wwf.pl/informacje/publikacje/rybolowstwo/jak_ryba _na_obiad.pdf, niestety takie informacje do niektórych osobników nigdy nie dotrą http://www.fors.com.pl/viewtopic.php?u=34&topic=59227.