tornado Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Kolega mnie poinformował, że słyszał w telewizorni o chęci wprowadzenia całkowitego zakazu połowu pstrąga i węgorza w całej Polsce. Czy komuś coś jest wiadomo na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MefistoFishing Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Hmmm... może w TV Trwam albo w radio Maryja takie newsy bbbbuuuhahahahha a powaznie to z węgorzem wszystko mozlwie, a z pstrągiem to piramidalna bzdura..chociaż zakaz zabierania pstrucha z łowiska by się zdał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Władziś, nie wywołuj wilka z lasu W naszej POMROCZNEJ wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Myślę, że tą sprawe powinna rozstrzygnąć sędzia Anna Maria Wesołowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Lepiej żeby tego nie robili bo jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej Już widzę tabumy wędkarzy którzy to zupełnie przypadkowowyławiaja ryby wyżej wymienionych gatunków. Ma to miejsce zawsze gdy się czegoś zakaże , wszyscy doskonale wiemy co dzieje się w miejscach wyłączonych z wędkowania np oznaczonych jako zimowiska ryb. Nagle pojawiają się ludzie którzy stosujący jak ja to nazywam głęboki przeciazony opad rzeczny czyt. Szarpak wyciągają wszystko co się napatoczy i raczej nie są zwolennikami C&R . Żeby coś u nas zmienić wszyscy musielibyśmy zostać strażnikami tego co jeszcze pływa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Lepiej by było jakby w radiach zabroniono pieprzenia głupot... Ale wot i europa - nie można już nawet ogniska wybudować bez papierka od strażaków, nie mówiąc o czymś całkowicie postawionym na głowie - na mojej własnej ziemi potrzebuję zezwolenia od jakiś skorumpowanych pajaców na wybudowanie domu...Więc wierzę że ryba będąca symbolem wędkarstwa może zostać wyłączona z łowienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 theslut Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Kolega mnie poinformował, że słyszał w telewizorni o chęci wprowadzenia całkowitego zakazu połowu pstrąga i węgorza w całej Polsce. Czy komuś coś jest wiadomo na ten temat.Pewnie ma to coś wspólnego z ekologicznym poradnikiem ze strony WWF http://www.wwf.pl/informacje/publikacje/rybolowstwo/jak_ryba _na_obiad.pdf, niestety takie informacje do niektórych osobników nigdy nie dotrą http://www.fors.com.pl/viewtopic.php?u=34&topic=59227. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tornado
Kolega mnie poinformował, że słyszał w telewizorni o chęci wprowadzenia całkowitego zakazu połowu pstrąga i węgorza w całej Polsce. Czy komuś coś jest wiadomo na ten temat.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi