hlehle Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jak długo takie coś będzie powodem do dumy w naszym kraju: http://pzwgaleria17.fm.interia.pl/ ? Zresztą czy nie złamano tutaj regulaminu (co już jest mega przegięciem)?8. Dopuszcza się zabranie z łowiska ryb innych gatunków nie wymienionych wyżej, w ilościach nie przekraczających 5 kg w ciągu doby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 pablo fakt młodzi są i tacy o jakich piszesz ale,coraz więcej jest Tych Świadomych przyrody. ja przynajmniej znam kilkunastu takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Panowie jest jedna szansa by to zmienić a mianowicie musimy sami zadbać o to by było lepiej. Myślę tu o pokoleniu końca lat 70 i lat 80 ubiegłego wieku. Jeśli my już wiemy że jeśli nie wypuścimy to nie złowimy i nauczymy tego nasze dzieci a o one naucza swoje dzieci to już będziemy na dobrej drodze ! Przestanmy się czarować że wyższe kary czy więcej strażników coś zmieni. Musimy zmienić się my!Osobiście wypuszczam ryby ale to ile razy nad wodą za ta takie coś usłyszałem słowa typu debil kretyn itd uświadomiło mi że niestety długa droga przed nami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablo Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 To jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie. Po latach w którcyh nic na półkach, poza octem, nie było nagle wszyscy się zachłysnęli materializmem muszą to mieć. To samo jest nad wodą płacę składki więc mnie się należy. Dzieci nie będą lepsze, bezstresowe wychowanie zrobi swoje. Może za lat 30 - 40 będzie poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Mnie się wydaje, że młodzież będzie lepsza . Chociażby z czystego lenistwa i zaistnienia fotografii cyfrowej. Już teraz, da się zauważyć, wielu młodych (tu piszę o spiningistach pieszych), którzy ograniczają się do złowienia.No bo kumu się chce, chodzić po brzegu, z torbą wypchaną jakimś tam trofeum. Ciężko, niewygodnie a jeszcze sie zepsuje w upale . A sprawienie ryby....bleeee .I, chociaż niektórym z nich, obce jest pojecie C&R, robią to samo- wypuszczają I myślę, że to jest, w pewnym sensie, pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Jak długo takie coś będzie powodem do dumy w naszym kraju:
http://pzwgaleria17.fm.interia.pl/
?
Zresztą czy nie złamano tutaj regulaminu (co już jest mega przegięciem)?
8. Dopuszcza się zabranie z łowiska ryb innych gatunków nie wymienionych wyżej, w ilościach nie przekraczających 5 kg w ciągu doby.
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi