popper Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 http://www.peninsulaclarion.com/kenairiverrun/kenairiverrun. html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Niezłe, prawie jak Rapala Pro Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 fajowskie pograłem w to troche są jakieś podobne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 dobra girka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Rekordowa rybka 94lb niestety nie pamiętam gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Rekordowa rybka 94lb niestety nie pamiętam gatunku. Sądze że to KING SALMON, ja miałem 81lb POTWÓR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Ja mialem takiego ale 100lb.To byl potwor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam A ja ustanowiłem World Record King Salmon 102 lb !! <_< PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ładne bydle złowiłem dwa telefony po 6oz, but i kłode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 @popper, dzieki gierce jakos robota mi dzis minela. Wychodzi na to, ze wcale nie trzeba jechac na Alaske, zeby zaliczyc dwa Kingi w dwoch rzutach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Luko, a pod tą Twoją wieżą Eifla takie nie pływają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Plywaja, ale zakaz wedkowania, a mogloby byc tak pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 @Luko He he. Znajomy ktory pracowal w norweskim sektorze opowiadal ze po kazdej turze przywozil helikopterem dorsze zlowione pod platforma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 http://www.rybobranie.pl/gryflash/index.php na rozruszanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi