milupa Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Konkurs na jerkbait.pl – wygraj NAGRODĘ !!!Drodzy Forumowicze! Dzięki inicjatywne kolejnego z Was ( o czym niżej) rozpoczynamy kolejny konkurs na jerkbait.pl . Tym razem do wygrania jest:ZESTAW WOBLERÓW - TAPS Błystki produkcji @bolenjanuszaWoblery produkcji @milupaCo zrobić żeby wygrać? Wystarczy w terminie do 31.12.2013 przesłać zdjęcie z rybą nawiązujące bezpośrednio do C&R na jerkbait.pl, zakwalifikować się do finału i przekonać Forumowiczów żeby oddali na nie swój głos w ankiecie, która wyłoni zwycięzcę. Szczegóły przedstawiamy poniżej w Regulaminie Konkursu.Mamy nadzieję, że nagroda oraz otwarta formuła konkursu zachęcą licznych Forumowiczów do aktywnego udziałuRegulamin Konkursu:I Postanowienia ogólne § 1Niniejszy Regulamin określa warunki, na jakich odbywa się Konkurs, którego celem jest wyłonienie najlepszego zdjęcia w klimacie "Wędkarstwo morskie - Morski drapieżnik", zgłoszonych do Konkursu i opublikowanych na portalu jerkbait.pl. § 21. Organizatorem Konkursu jest portal jerkbait.pl2. Sponsorami Konkursu są:Nagroda: – zestaw woblerów TAPS - ufundowane przez tpe- błystki na morskie i rzeczne trocie - bolenjanusz- woblery - milupaII Uczestnicy Konkursu i jego przebieg§ 3. Uczestnikami Konkursu mogą być wszyscy pełnoletni Forumowicze jerkbait.pl.2. W celu wzięcia udziału w Konkursie Uczestnik wkleja zdjęcie do wątku konkursowego (poniżej).3. Tematyka zdjęć musi dotyczyć szeroko rozumianej morskiej tematyki wędkarskiej, a wobec przedstawionych na nich ryb została zastosowana zasada C&R. W konkursie biorą udział fotografie wykonane w okresie od 01.01.2013 - 31.12.2013 i nie mogą naruszać zasad obowiązujących na jerkbait.pl odnośnie publikacji zdjęć oraz muszą zostać zamieszczone w czasie trwania Konkursu. Redakcja jerkbait.pl zastrzega sobie prawo do odmowy publikacji zdjęcia nie spełniającego wyżej wymienionych wymagań.4. Każdy Uczestnik może zamieścić 2 zdjęcia (do ostatniego dnia konkursu użytkownik może edytować swój wpis konkursowy (wykasować już zamieszczone i zamieścić inne zdjęcia).5. W Konkursie biorą udział wyłącznie zdjęcia opublikowane w wątku konkursowym na portalu jerkbait.pl§ 41. Konkurs rozpoczyna się dnia 11 LISTOPADA 2013 roku a kończy 31 GRUDNIA 2013 roku (czas trwania Konkursu) - w tym czasie Uczestnicy mogą zamieszczać samodzielnie zdjęcia zgodnie z niniejszym Regulaminem w poniższym wątku.2. Rozstrzygnięcie Konkursu nastąpi w terminie do 15 STYCZNIA 2014 roku - spośród opublikowanych zdjęć zwycięzcę wyłonią Forumowicze jerkbait.pl w formie anonimowego głosowania zorganizowanego w postaci ankiety umieszczonej na jerkbait.pl - wygrywa najlepsze zdjęcie, które otrzyma największą ilość głosów. 3. W konkursie nie bierze udział JERKBAIT.PL TEAM - grono redaktorów i moderatorów. § 5Uczestnik publikujący zdjęcia w Konkursie musi dysponować pełnymi prawami autorskimi w stosunku do przesłanego materiału; Uczestnik Konkursu zwalnia jerkbait.pl z odpowiedzialności z tytułu opublikowania przez jerkbait.pl materiału przesłanego przez Uczestnika na Konkurs.§ 6Przystępując do Konkursu Uczestnicy wyrażają zgodę na rozpowszechnianie zdjęć oraz udzielają jerkbait.pl nieodpłatnie upoważnienie do korzystania z przesłanych materiałów celach prezentacyjnych, promocyjnych i reklamowych.§ 7 Nagrody1. Nagrody w Konkursie fundują Sponsorzy Konkursu.2. Nagrody zostaną wysłane pocztą w ciągu 14 dni od rozstrzygnięcia KONKURSU.4. Nie jest możliwa wypłata równowartości Nagrody w postaci pieniężnej; zwycięzcy Konkursu nie są również uprawnieni do przeniesienia prawa do realizacji Nagrody na inną osobę, bez zgody Orgnizatora KonkursuIII Postanowienia końcowe§ 8Organizator Konkursu zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian do niniejszego Regulaminu Konkursu z mocą obowiązującą od daty ogłoszenia tych zmian. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Taka cisza? Nikt nie łowił w tym roku w morzu? Fota poza konkursem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 @tomekna rybach w szwajcarii byles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 @tomekna rybach w szwajcarii byles? A Ty w Irlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 nie, no zdjecie wyglada po prostu tak, jakbys je kolo mojego domu robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ha, czyli mamy Szwajcarię w Irlandii, tylko u mnie woda jest trochę bardziej słona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 no masz, nie jest to ta sama miejscowka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Taka cisza? Nikt nie łowił w tym roku w morzu? Fota poza konkursem.Lowil z...rodzina Rybki dla dzieci.... spokojnie i bez nerwow bo jak 3 lata temu zlowilem rekina(chociaz maly byl) to rodzina yankesow rozlozonych obok nas jakos szybko powychodzila z wody i opuscila plaze. Moje dzieciaki przynajmniej wtedy nie rozumialy co to shark wiec pozostalismy na plazy Ladyfish nazywana tarponem dla ubogich- faktycznie spedza wiecej czasu podczas holu w powietrzu niz w wodzie. Jack w wersji mini -chociaz maluch zadziwil by sila walki niejednego z was. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Darecki72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Po za konkursowy, bo co z niego za drapieżnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Moze nie wielkolud, ale drapiezca pelna geba ;-)Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja Was maniacy LRF szczerze podziwiam Tyle wielkich ryb kręci się w oceanie, a Wy dłubiecie ten narybek Ale parę m-cy temu usłyszałem, że LRF jest bardziej wciągający niż golf Fajna rybka Maciek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 E tam od razu maniacy Pojechalem z Dawidem na bassy/pollocki i po paru godzinach kompletnej ciszy zapytalem go czy w tej kaluzy za nami cos zyje. Ten powiedzial ze oczywiscie i zmontowal mi zestaw... jakie bylo moje zdziwienie jak w pierwszej wsadce wyskoczyl z pod krzaczka ten osobnik Ja to na morzu rzadko bywam, jakos mnie to nie kreci... ale chlopaki czasem po 100-150km jada zeby postac caly dzien nad kaluzami i lapac wlasnie takie cudenka plus jeszcze skorpiony itp.Ja to jestem raczej jednokierunkowy jezeli chodzi o wedkarstwo, szczupakokierunkowy dokladniej no czasem polatam po rzeczce za pstragiem i podlubie jakiegos okonia. Czyli jak widac sodka woda to jakies 95% moich wypadow z czego 80% to pewnie szczupaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Bo jak sie nie ma w oceanie duzych ryb, to sie lowi co sie ma czyli LRF rulez. A czemu tak mocno wciaga ? Chyba przez ta roznorodnosc gatunkow i powszechne ich wystepowanie. Mimo tej powszechnosci, wedkarsko temat jest malo lizniety, bo kazdy slyszal o bassie, poloku, wrassie, dogfishu itd ale jak spytac o shanny, tompota czy scorpiona to raczej skojazenia beda z kompotem albo skorpionem na pustyni. A to shanny i tompot z mojego tanka poza konk. Edytowane 22 Listopada 2013 przez David 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) a ten niech bedzie na konkurs- drapieznik z pelna geba- long spined scorpion fish Edytowane 22 Listopada 2013 przez David 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Kuba, ale to już drapieżnik Edytowane 22 Listopada 2013 przez TomCast 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 a ten niech bedzie na konkurs- drapieznik z pelna geba- long spined scorpion fish David to Ty? ;-)Zajebiaszcze foto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 i 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Temu to praktycznie można zębiska policzyć Dobre zdjęcia Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 a ten niech bedzie na konkurs- drapieznik z pelna geba- long spined scorpion fishTen łeb jeszcze w wodzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ten łeb jeszcze w wodzie??? nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 nie kumamSorki. Zbędny komentarz do fajnej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Witam. To i ja coś wrzucę. Dwa morskie wypady w tym roku zaliczone więc coś się znajdzie do pokazania. Pierwsze zdjęcie przedstawia bałtyckiego szczupaczka ze szkierów , ( co zresztą widać po roślinności podwodnej ).Na drugim zdjęciu GT z mojej czerwcowej wyprawy na te drapieżniki. Obie rybki oczywiście C&R. Pozdrawiam. Maciej G. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Drugie foto i ryba - rewelka! Masz mój głos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Super Panowie, czekamy na więcej! GT, kurna to jest ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej G. Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tak mnie tutaj miło "łechtacie", że po zakończeniu konkursu wrzucę chyba całą fotorelację z mojej wyprawy. Pozdrawiam. Maciej G. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi