godski Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Jak w temacie. Znalazłem w opcjach takie coś jak "zrzut ekranu" . Odznaczyłem tą opcje . I dalej nie mogę znaleźć gdzie wejść aby taki zrzut zrobić.Instrukcji nie chce mi się wertować.Chodzi mi o najszybszy sposób. 2-3 nacisniecia i jest. Czasem mam takie ciekawe obrazy na echu, że chciałbym prosić o pomoc w weryfikacji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Janek22 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 "zrzut ekranu" . Odznaczyłem tą opcje .Jak opcja jest zaznaczona to wystarczy, że klikniesz przyciskiem Light/Power i już masz automatycznie zrobiony zrzut ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godski
Jak w temacie. Znalazłem w opcjach takie coś jak "zrzut ekranu" . Odznaczyłem tą opcje . I dalej nie mogę znaleźć gdzie wejść aby taki zrzut zrobić.
Instrukcji nie chce mi się wertować.
Chodzi mi o najszybszy sposób. 2-3 nacisniecia i jest. Czasem mam takie ciekawe obrazy na echu, że chciałbym prosić o pomoc w weryfikacji.....
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi