krzysiekt1991 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) W końcu zabrałem się za robienie woblerów po 3 letniej przerwie, w związku z czym utworzyłem ten temat ;] w miarę możliwości będę dodawał newsy poniżej dodaję jednego z moich pierwszych wobków Edytowane 12 Listopada 2013 przez TrojanX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Z racji, iż w miarę zadowolony byłem z oklejania woblerów tkaniną zacząłem właśnie od tego ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Powodzenia i wytrwałości !Robisz je z drewna czy jakieś pianki/żywice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Tylko z drewna ale w przyszłości chciałbym opanować "piankowanie" ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Oklejanie tkaniną to fajna zabawa Tylko że ja nie widzę, jak to zrobiłeś. Mam prośbę na przyszłość, byś zechciał wklejać większe zdjęcia. Na tak małych, to nawet z okularami mało co widzę... Cóż, wiek I witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Zdjecia robione sa telefonem wiec troche slabsze i mniejsze ale zobacze co da sie zrobic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Wstawiam kolejne efekty męczenia się z kuchenną folią aluminiową, całe szczęście dziś udało mi się zakupić właściwą i różnica jest ogromna ;] pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Trzeba by trochę odświeżyć temat ;] mile widziane wszelkie uwagi pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Obecnie pracuję nad ciekawą nowością ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nastepny etap... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) ciekawe , sam muszę kiedyś spróbować z folią /taśmą aluminiowa Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 crank bait widziałem podobne w filmiku instróktarzowym na yebtubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 crank bait widziałem podobne w filmiku instróktarzowym na yebtubie.Masz rację ;] wzorowałem się na nim, facet wie co robi i ma wiele ciekawych pomysłów, a z racji iż jestem jeszcze początkującym strugaczem korzystam z tego typu filmików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo podoba mi się to oklejanie tkaniną - czym mógłbyś przybliżyć jak to robisz i co to za tkanina ,że jest tak fajnie naciągnięta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo podoba mi się to oklejanie tkaniną - czym mógłbyś przybliżyć jak to robisz i co to za tkanina ,że jest tak fajnie naciągnięta ?Jasne ;] tkanina kupiona na allegro, w zwykłym sklepie z materiałami też można taką kupić tylko trzeba uważać bo nie każda się do tego nadaje... ja oklejam tak: wycinam mniej więcej kawałek tkaniny który objął by całego woblera z minimalną "jej resztką" na końcach, następnie wycinam w odpowiednim miejscu mały pasek ażeby weszło tam środkowe oczko. Kolejno smaruję połowę wobka klejem typu hermol, ale tak aby nie było tam jakiejś grubej warstwy bo przeniknie przez materiał.... potem czekam chwilę i oklejam połowę przynęty naciągając materiał... z drugiej strony robię tak samo z tym, że na grzbiecie robię zakładkę. Potem już tylko lakie szlif itp pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dzięki . Czym dłużej patrzę na te oklejone tkaniną korpusy tym bardziej mi się podobają Możesz zdradzić co to za tkanina i gdzie ja nabyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dzięki . Czym dłużej patrzę na te oklejone tkaniną korpusy tym bardziej mi się podobają Możesz zdradzić co to za tkanina i gdzie ja nabyć ?Ja kupowałem u tego allegrowicza : http://allegro.pl/tkanina-brokatowa-do-oklejania-woblerow-bonus-i3709080858.html na początek polecam grubą ponieważ łatwiej się okleja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Dzięki za namiary - będę musiał spróbować z oklejaniem tkaniną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Ostatnio miałem mało czasu ale ukończyłem poprzednie projekty i wykonałem coś nowego, mile widziane opinie i rady;] a na początek chciał bym pokazać jak parę kresek dodaje estetyki całości ;] powyżej można znaleźć je w stanie pierwotnym .... pozdrawiam Edytowane 10 Grudnia 2013 przez TrojanX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Tutaj już pomalowane... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Tu coś nowego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 I mój najnowszy projekt ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Prace trwają ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 te z poprzedniej strony oklejane tkaniną i te oklejane folią alu z czerwonym okiem podobają mi się najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Teraz wracam że studiów do domu ale w gdy wrócę w nowy rok to pomyślimy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi