jacavip Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam wszystkich chcialbym zapytac czy ktos z was moglby udzielic mi jakichs informacji na temat kwater - chetnie domkow (najlepiej sprawdzonych) nad jeziorem Białym,oraz jakichs porad odnosnie miejscowek i wedkowania na tym akwenie.Konkretnie interesuje mnie szczupak i okon majowa pora. (Plany batymetryczne tego jeziora tez bardzo by mnie uszczesliwily) Pozdrawiam,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 moge NIE polecić ośrodka astur za domek płaciłem dobre pieniądze a łaziły wszędzie mrówki, nie dało się nic zostawić na stole na 10 minut, otwartego napoju, nic.... jedyne co mi się u nich podobało to dojście do wody, są w bardzo dobrym miejscu, wyjście z ośrodka niecałe 100 metrów piechotką lub 30 łódką i rozciągają sie trzcinowiska ośrodek jest naprzeciwko miasta więc spokojnie też jest tylko te mrówki jeśli pod namiot byś sie wybierał to by przeszło byle nie korzystać z ich stołówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 J. Białe ale które?? Tyle tego jest... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Chodzi o j Białe w Okunince koło Włodawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Watam!!!A któro to BIAŁE - jak to pod Włodawą, to polecam ośrodek sanwit (chyba taka nazwa) z tego co wiem to jest on otwarty całorocznie. Zaś co do ryb to polecam (łódz - spin) miejca na przeciwko ośrodka (chyba taka nazwa) bankowy i były mswia koło 100 metrów od brzegu; oraz trzcinowiska przy ośrodku pks i od niezagospodarowanej części jeziora. Ale mogę z swojej strony podpowiedzieć, iż jest to trudna woda na drapieżnika. Z całą pewnością można powalczyć, ja głównie wedkuję jesienią, ponieważ wiosną działają tam kontrolowani odławiacze.Dzięki i pozdrawiam. Woda jednak warta uwagi przez cały rok.Z tego co pamiętam w ww. ośrodku jest stołówka, łódki, pomost i, co szczególnie latem jest zaletą (względna cisza) daloko - druga strona jeziora - do miasteczka.Pozdrawiam - co do planów jeziora to poszukaj na wcwi, nie jaki Puzio - de facto niezły grunciarz, opisywał tam to łowisko. Na marginesie zycze dużo cierpliwości na Białym - ale ta woda może naprawdę przynieść dużą rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 okoni pełno szczególnie pod molem 30'stek sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi