Skocz do zawartości

Szczęście jest blizej niż nam się wydaje

Kuba Standera

Rekomendowane odpowiedzi

Moze lubi snurkowac lub nurkowac? Wyplywacie razem, ona robi kur nurkowy a ty lowisz :)

Eeeeee tam...... a jak mi żona muchę zbierze przy tym nurkowaniu :D ........ , choć to mało prawdopodobne bo Ona lubi głównie wygrzewać się w słońcu, a wszelkich form pływania w otwartych akwenach po prostu się boi. Ja lubię snurkować ale z muchówką chyba nie dam rady. Poważnie myślę o tej Chorwacji i tak kombinuję - dzień łowienia, dzień plażowania. Jeśli ktoś z Kolegów zaliczył Adriatyk z muchówką  chętnie poczytam wędkarskie wspomnienia.

• 1 miesiąc temu...

Nie lowilem tam, ale ze wzgledu na sardelowy raj na adriatyku, zrobilbym streamerki sardelopodobne :) Mysle ze wielkosc anchois bedzie optymalna.

Z tego co zdołałem podejrzeć w czasie snurkowania w 2008 r. to faktycznie, z tym, że pływałem w strefie przybrzeżnej, a z moją #10 najchętniej wybrałbym się gdzieś dalej. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku zrobię bliższe rozpoznanie i najpewniej złapię kontakt z tamtejszymi przewodnikami.... będzie gorzej jeśli ceny zrobiły się tam "niemieckie". W Chorwacji byłem w 2001 r. - ceny były zbliżone do naszych, gdy znowu się tam pojawiłem w 2008 r. było już drożej, a ostatnio ceny usług sezonowych podobno jeszcze "urosły". Zobaczymy.

Ponoć to działa w druga strone, kręcić sie zaczyna na zupełnym luzie - broda i po zabawie :D

Akcja od 10 minuty - pokazuje dlaczego potrzebne sa dobre zabawki.

Obstawiamy - Hiszpania? Włoszczyzna?

sadząc po adresie strony internetowej i nr tel. na burcie to FRANCJA