robert.bednarczyk Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Moze lubi snurkowac lub nurkowac? Wyplywacie razem, ona robi kur nurkowy a ty lowisz Eeeeee tam...... a jak mi żona muchę zbierze przy tym nurkowaniu ........ , choć to mało prawdopodobne bo Ona lubi głównie wygrzewać się w słońcu, a wszelkich form pływania w otwartych akwenach po prostu się boi. Ja lubię snurkować ale z muchówką chyba nie dam rady. Poważnie myślę o tej Chorwacji i tak kombinuję - dzień łowienia, dzień plażowania. Jeśli ktoś z Kolegów zaliczył Adriatyk z muchówką chętnie poczytam wędkarskie wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Nie lowilem tam, ale ze wzgledu na sardelowy raj na adriatyku, zrobilbym streamerki sardelopodobne Mysle ze wielkosc anchois bedzie optymalna. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie lowilem tam, ale ze wzgledu na sardelowy raj na adriatyku, zrobilbym streamerki sardelopodobne Mysle ze wielkosc anchois bedzie optymalna. Z tego co zdołałem podejrzeć w czasie snurkowania w 2008 r. to faktycznie, z tym, że pływałem w strefie przybrzeżnej, a z moją #10 najchętniej wybrałbym się gdzieś dalej. Jeśli wyjazd dojdzie do skutku zrobię bliższe rozpoznanie i najpewniej złapię kontakt z tamtejszymi przewodnikami.... będzie gorzej jeśli ceny zrobiły się tam "niemieckie". W Chorwacji byłem w 2001 r. - ceny były zbliżone do naszych, gdy znowu się tam pojawiłem w 2008 r. było już drożej, a ostatnio ceny usług sezonowych podobno jeszcze "urosły". Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ponoć to działa w druga strone, kręcić sie zaczyna na zupełnym luzie - broda i po zabawie Akcja od 10 minuty - pokazuje dlaczego potrzebne sa dobre zabawki.Obstawiamy - Hiszpania? Włoszczyzna? sadząc po adresie strony internetowej i nr tel. na burcie to FRANCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi