admin Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Cześć,Wywiady na jerkbait.pl cieszą się tradycyjnie dużą popularnością gdyż staramy się aby nasi Użytkownicy mogli dzięki nim bliżej poznać znaczące postaci świata wędkarskiego. Dziś również wyjątkowa okazja, mamy przyjemność zaprosić do lektury wywiadu jakiego specjalnie dla jerkbait.pl udzielił Bob Loomis z firmy Advanced Tubular Composites (ATC).Zapraszam serdecznie do artykułu, wywiadu z Bobem Loomisem z firmy ATC (Advanced Tubular Composites). Jednocześnie chciałbym podziękować Łukaszowi Masiakowi za pomoc w przeprowadzeniu tego wywiadu. Łukasz - dziękuję!PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dobry wywiad. I fajne fotki z linii produkcyjnej Szaraczek nie zawsze nadąża za zmianami . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Łukasz, Friko papcie mi spadły!! Bardzo fajny tekst z kilkoma cennymi informacjami. Mnie zaciekawiła odpowiedź Boba dotycząca wędek gotowych w kontekscie ewentualnej konkurencji dla St croix`a czy G Loomisa.. Czyzby ten ostatni nadal zamaiwał/ budował blanki w zakąłdach ATC??? Bardzo mi sie podoba ostatnie zdjecie, ryba wyglada jakos znajomo.. wielkie dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Odniosłem wrażenie, że przez bohatera wywiadu z jednej strony przemawia ogromna wiedza, a z drugiej wrodzona skromność.Jakowoż bałbym się zaprosić Pana Boba do nas na ryby (oczywiście z powodu małej ich ilości).PS. @jerzy - nie Łukasz Friko a Łukasz Masiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 PS. @jerzy - nie Łukasz Friko a Łukasz Masiak. poważnie ?? !! tak wiem zjadłem przecinek .. zaraz poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 normalnie az sie czytac chce, dzieki pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Artykuł mi się podoba i z chęcią bym popracował w tej firmie trochę - choćby w celu poznania technologii (wcale nie w celu jej wyniesienia w świat ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Dobry text,I pozytywne bardzo racjionalne podejscie Boba do pordukcji blanków,bez ściem markietingowych i wciskania na siłe czegoś co ma przyciagnąć odbiorcę BO JEST NIESPOTYKANE i kosmiczne i modne w slangu. Podoba mi się że ATC jest w stanie robic serie blanków dla konkretnego klijęta,nawet Do tak niewielkiego kraju jak Polska,gdzie ATC potrafi robić serie specjalistyczne pod konkretne zamowienie,wiadomo niekazde bo musi byc odpowiednio opłacalna ilość. Sam posiadałem/posiadam wedki na blankach atc i jestem bardzo zadowolony,tak z włąsciwości uzytkowych jak i z przystępnych cen blanków. dzięx za dobry treściwy artyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Super artykulik .Ten człowiek wie co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Fiu, fiu, sam guru !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulacje i tak trzymać.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Wielkie uznanie - moim zdniame najlepszy z wywiadów do tej pory.Respect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kurczę , tak bym się zachwycił kuchnią któregoś z naszych gigantów , choćby Mikado czy Dragona .. Może któryś fan się szarpnie na wywiad z naszymi możnymi ??Chyba nie odmówią .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Panowie jesteście Zaj....e wielcy nic dodać ani ująć aby tak dalej.Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Przeczytanie mi troszkę zajeło, ale było warto. piękny teskt tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Bardzo się cieszę że wywiad się podoba kosztował dużo pracy ale myślę że było warto. Mnie osobiście bardzo zaciekawił kij Boba na jedny ze zdjęć - wykonany na blanku muchowym klasy #15 przyznam że nigdy nawet nie miałem w ręku tak mocnego blanku muchowego, więc trudno mi sobie wyobrazić jak on może wyglądac i do połowu jakich ryb metodą muchową może służyc - marlinów ? Ciekawy też jestem jak wygląda muchowy kołowroteczek do takiego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Z tego co widziałem w necie i filmach na youtubie,to spokojnie sa łowione marliny na mychowki,ciągniete za łodzią wabiki bez kotwic Tylko same przynęty sztuczne mają,za zadanie sciągnąć rybe na odległosć rzytu,wtedy idzie muszka WŁAŚCIWA i mammy marlina na wędce a wtedy to już taka 15 klasa sie przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Profesjonalny i ciekawy artykuł, choć mnie osobiście zupełnie nie interesuje jak to się robi i z czego. Ma leżeć w ręce i dobrze sprawować się nad wodą i dla mnie tyle tak już mam jeśli chodzi o wędki. Ale co by nie było artykuł pełna profeska.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 No tak, tak to juz jest, że ludzie wyobrażają sobie fabryki z zakładową stołówką słysząc pewne nazwy Wywiady pokazują, jak jest naprawdę. Moim zdaniem pokazują też american dream ale to być może łatwiej uchwycić robiąc wywiad niż go czytając Trzeba zwrócić uwagę na to że żadna z firm która została ukazana w wywiadach nie jest producentem wędek fabrycznych tylko blanków / komponentów gdzie produkcja w dużym stopniu opiera się na technologii i nie wymaga aż takiego zaangażowania czynnika ludzkiego (poza fazą projektowania, kontroli jakości etc oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Albo iloś produkowanych blanków nie jest tak astronomiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mandrel to sie po anglicku nazywa Jeszcze w celofan trzeba owinac przed wypiekaniem ps. @jozek, na nastepne spotkanie w JERKU przyniose Ci Rodmaker Magazine z artykulem o gosciu co jak poszedl na emeryture to robil blanki w domu, uzywajac do tego celu jakiego pieca kuchennego z rekawem. Jesli dobrze kojarze to facet nazywal sie Jim Green i byl jednym z pionierow przemyslu kompozytowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 żeby sie całość kupy trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi