tpe Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Niezłe kolorki. Dobrze, że jeszcze nie ma Rapali Hello Kitty https://www.google.pl/search?q=Rapala+Angry+Birds&client=firefox-a&hs=vHv&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mmiDUo2nEKyu7AaZ4ICQBg&ved=0CDgQsAQ&biw=1252&bih=548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Doczekamy się i hello kitty i hanna montana w nowej wersji też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Będzie fajny breloczek do kluczyków:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Lub gdy trzeba będzie trafić w dziwną konstrukcję nad wodą. Taki zdezelowany pomost na przykład, a na nim ... w co to te ptaki strzelały? Bo zapomniałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Z hello kitty nie ma zartow. To zrodlo szatana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie ma żartów oj nie ma z tym szatańskim planem przejęcia władzy ubezwlasnowolniając najmłodsze pokolenie... na szczęście episkopat na czas wykrył niebezpieczeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 juz widze 2 punkty ostrzezenia za OT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Twój 3 i mój 4 hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 shit (5) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie ma żartów oj nie ma z tym szatańskim planem przejęcia władzy ubezwlasnowolniając najmłodsze pokolenie... na szczęście episkopat na czas wykrył niebezpieczeństwoPonoć źródło szatańskich mocy biło na Dominikanie, stąd bohaterscy księża tam zostali wyslani 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Są skuteczne na świnki ) więc może na inne gatunki też )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) ten link wydaje się być lepszy niz ten google(zdaje się ze są to produkty kierowane głównie dla dzieci) http://rapalaworld.com/angry-birds-products Edytowane 13 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Dla dzieci ....haha ,dobre, jak się owe rapale pokazały w Art-Rodzie to sie ludzie przez telefon zapisywali,a klienci za ladą niemal bili się o wybrane kolory/wzory malowania. , jeśli ryby walą w jakieś oczojeby,to i w to pewnie będą ładować......choćby z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 No, dokładnie, jak dzieci. Tylko cukiernia inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Doczekamy się i hello kitty i hanna montana w nowej wersji też A jak... http://www.ebay.com/itm/HELLO-KITTY-EYE-PATCH-CUTE-NOVELTY-ULTRA-LITE-FISHING-LURE-4-TO-CHOOSE-FROM-/380729301048 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 No to ładnie - ksiadz miał rację - Hello Kitty nie jest niewinna, tkwi w niej haczyk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Ło matko! Moja kobita często sypia w piżamie z dużym napisem Hello Kitty na tyłku. Jak bym wiedział że to takie szataństwo, to bym jej do wyra nie wpuścił. Tyle że ona zawsze znajdzie na mnie haczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) @tofikAngry Birds Products to nie tylko woblery jak włączysz sobie translatora to przeczytasz dla kogo sa one głownie dedykowane Edytowane 13 Listopada 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Gdyby ktoś był zainteresowany:http://bass-sklep.pl/zestaw-rapala-angry-birds.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 @tofikAngry Birds Products to nie tylko woblery jak włączysz sobie translatora to przeczytasz dla kogo sa one głownie dedykowane Kids_Fishing_Bag.png Red_Float.png@Wojti,nie otwierałem linku nawet,napisałem tylko jak reagują dorośli na te wobki,translatora staram się nie używać,bo jak mi kiedyś przetłumaczyło opis multika który chciałem kupić to........się wystraszyłem i na szybko opuściłem ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Kolekcjonerzy gadżetów z całą pewnością będą się wzajemnie zadeptywać, żeby tylko dorwać "złego ptaka" Swoją drogą, fajny pomysł z wypuszczeniem takiej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi