superKRYSTEK1 Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Witajcie Chciałbym w imieniu dzieciaków podziękować za przynęty i sprzęt który pozyskałem od Was dla nich. Było sporo przynęt gumowych, troszkę główek, blaszki, haki, ołów, spławiki, kołowrotki itd.itd. Z racji tego że jest dzieciaków sporo (nie wszystkie dotarły) i żeby nie było że ktoś dostał tylko jedną gumę to postanowiłem podzielić i obdarować 5-ro z nich którzy osiągają spore wyniki w wędkarstwie. Ich opiekun wytypował 5-ro dzieciaków i tak zostały rozdane upominki. Podziękowania dla: Wojciech P. z GdańskaKrystian K. z Heidelberg (przepraszam za pomyłkę)Kolejny darczyńca którego imię i nazwisko nie mogłem odczytać ale chyba nazywa się Marcin F. z MiechowaOraz dla innych kolegów po kiju, jeśli nie wymieniłem to bardzo przepraszam. Dziękuje za pomoc Kilka fotek z rozdawania upominków: Niestety ale nie dotarły do mnie jeszcze dwa zdjęcia na którym jest dwójka najmłodszych dzieciaków, postaram się je umieścić. Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2013 przez Krystek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Krystian,planujesz jeszcze zrobić przed Świętami jakieś niespodzianki dla dzieci?Będę w najbliższym czasie robił przegląd pudełek, coś bym dorzucił...Coś szczególnie było by przydatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Hej Byłem w zeszły weekend w Głogowie i przy okazji że mieli imprezę postanowiłem do niej dołączyć i wręczyć sprzęt. Na dzień dzisiejszy plany mi się zmieniają z minuty na minute a spowodowane jest to sprawami osobistymi,wyprowadzką, pracą. Na 100% muszę zostać w mazowieckim do połowy grudnia. Przekazać sprzęt zawsze można, na priv podaje adres i można wysłać do mojej matki gdzie osobiście odbieram. W tym roku raczej nie będzie okazji już coś zorganizować, ale myślałem nad pierwszymi zawodami w przyszłym sezonie lub dniem dziecka. Jeśli ktoś ma do oddania sprzęt to z miłą chęcia przyjmę i będę zbierał na przyszły sezon. Każdy drobiazg trafia w całości, nic nie ginie po drodze. Z tego co wiem większość dzieciaków łowi na spławik, gruncik. Jest kilka dzieciaków którzy spinningują i teraz otrzymali przynęty a dwójka dzieciaków otrzymała kołowrotki w tym jeden odemnie i spławiki, haczyki itd. Wszystko podzieliłem po równo. Dokupiłem 1kg cukierków, były ciastka i wramach śniadania była kiełbaska na ciepło od ich opiekuna Krzysztofa. Także dobrze by było otrzymać coś do metody spławikowej, grubcik. Nie mówie że muszą być to nowe rzeczy, używane, mogą być w małym stopniu uszkodzone, postaram się je w jakiś sposób naprawić. Dziękuje wszystkim obecnym i przyszłym darczyńcom za dobry gest. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 wrzuć adres na priva postaram się coś przygotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Brawo Krystian Postaram się też od siebie podrzucić kilka rzeczy do Krzysia dla dzieciaków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Super inicjatywa! Krystek sorrki za poslizg, moja paczka jest juz prawie gotowa na dniach wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Krystek--dobra robota chłopie--fajnie że wśród nas są tacy Koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Super inicjatywa! Krystek sorrki za poslizg, moja paczka jest juz prawie gotowa na dniach wysle. spoko, nic się nie stało Edytowane 16 Listopada 2013 przez Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mam wreszcie pakę gotową. Młynek, pickerek , sporo przynęt i spławików i czegoś tam jeszcze. Podaj na priv tel. dla kuriera to nadam pakę już jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja też poproszę dane do wysyłki na priv...Jak wrócę do kraju to na spokojnie coś tam przygotuję.Wiele lat tylko feeder "uprawiałem" więc sporo tego jest,kosze,haki,przypony itp rzeczy,myślę,że młodym adeptom się przyda... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Wszystkim bardzo dziękuje za paczki :-) Jest tego sporo, oj sporo :-) Jeśli znajdą się jeszcze kolejni darczyńcy to zapraszam na priv. Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej życzy Krystian Dzękuje Wszystkim za pomoc. Ps. Drodzy wędkarze, mam małą prośbe. Otóż otrzymuję dużo sprzętu dla spinningistów a przydałyby jakieś haczyki, żyłki, spławiki itp rzeczy, bo są też dzieci które łwoią ryby spokojnego żeru. Sam też dorzucę takowy sprzęt do tego co już uzbieraliśmy, zakupię za własne pieniążki. Niestety ale tylko spinninguje wiec odwiedze jakiś bazarek i kupię trochę spławików,haczyków, itp rzeczy. Jeszcze raz dziękuje za pomoc. Wszystko co rozdam zostanie udokumentowane na zdjęciach i przedstawione w tym wątku. Dziękuje i życzę połamania kija w przyszłym sezonie wędkarskim. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez Krystek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć Krsytian. Temat aktualny ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Hej Temat cały czas aktualny ;-) Na obecną chwilę uzbierało się już sporo sprzetu spinningowego. Są jeszcze kijki za szafą. Wszystkie przynęty są w pudełkach widocznych na fotce. Duże pudło ze sprzętem spinningowym, mniejsze ze sprzetem spławikowym i gruntowym. Są tez kolowrotki, czapki i wiele innych rzeczy. Teraz powoli kompletuje sprzęt do połowu ryb spokojnego żeru (spławik, gruncik). Jeśli ktoś chce się pozbyć sprzętu do tych metod wędkarskich to proszę o kontakt. Wszystko zostanie rozdane na zawodach u dzieciaków. Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Krystek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 OK dobrze wiedziec.napisz na priva o tym spokojym żerze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Hej Temat cały czas aktualny ;-) Teraz powoli kompletuje sprzęt do połowu ryb spokojnego żeru (spławik, gruncik). Jeśli ktoś chce się pozbyć sprzętu do tych metod wędkarskich to proszę o kontakt. Wszystko zostanie rozdane na zawodach u dzieciaków. PozdrawiamWitam - podaj proszę adres do wysyłki bo będę robił przegląd rupieci. Napisz czy dzieciaki mają zdolności manualne żeby np. podrasować spławiki jak farba zlazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Poprosilbym także na priva adres do wysyłki.Mam w planach porządki,na pewno trochę rzeczy się znajdzie Pozdrawiam Edytowane 20 Stycznia 2014 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Panowie, jak tylko będę miał dostęp do kompa z netem to odezwę się na privy. Myślę że do niedzieli napiszę.<br /><br />Obecnie korzystam z neta w tel a ten pakiet co mam na krótko mi wystarcza.<br /><br />Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi