Skocz do zawartości

Podziękowania :)

superKRYSTEK1

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Chciałbym w imieniu dzieciaków podziękować za przynęty i sprzęt który pozyskałem od Was dla nich.

Było sporo przynęt gumowych, troszkę główek, blaszki, haki, ołów, spławiki, kołowrotki itd.itd.

Z racji tego że jest dzieciaków sporo (nie wszystkie dotarły)  i żeby nie było że ktoś dostał tylko jedną gumę to postanowiłem podzielić i obdarować 5-ro z nich którzy osiągają spore wyniki w wędkarstwie.

Ich opiekun wytypował 5-ro dzieciaków i tak zostały rozdane upominki.

Podziękowania dla:

Wojciech P. z Gdańska

Krystian K. z Heidelberg (przepraszam za pomyłkę)

Kolejny darczyńca którego imię i nazwisko nie mogłem odczytać ale chyba nazywa się Marcin F. z Miechowa

Oraz dla innych kolegów po kiju, jeśli nie wymieniłem to bardzo przepraszam. 

Dziękuje za pomoc  ;)

Kilka fotek z rozdawania upominków:

post-47071-0-03371500-1384363597_thumb.jpg post-47071-0-73158900-1384363611_thumb.jpg post-47071-0-88571000-1384363623_thumb.jpg post-47071-0-72339700-1384363643_thumb.jpg

Niestety ale nie dotarły do mnie jeszcze dwa zdjęcia na którym jest dwójka najmłodszych dzieciaków, postaram się je umieścić. 

Dziękuje i pozdrawiam

Edytowane przez Krystek
  • Like 16

Hej

Byłem w zeszły weekend w Głogowie i przy okazji że mieli imprezę postanowiłem do niej dołączyć i wręczyć sprzęt.

Na dzień dzisiejszy plany mi się zmieniają z minuty na minute a spowodowane jest to sprawami osobistymi,wyprowadzką, pracą.

Na 100% muszę zostać w mazowieckim do połowy grudnia.

Przekazać sprzęt zawsze można, na priv podaje adres i można wysłać do mojej matki gdzie osobiście odbieram.

W tym roku raczej nie będzie okazji już coś zorganizować, ale myślałem nad pierwszymi zawodami w przyszłym sezonie lub dniem dziecka.

Jeśli ktoś ma do oddania sprzęt to z miłą chęcia przyjmę i będę zbierał na przyszły sezon.

Każdy drobiazg trafia w całości, nic nie ginie po drodze.

Z tego co wiem większość dzieciaków łowi na spławik, gruncik. Jest kilka dzieciaków którzy spinningują i teraz otrzymali przynęty a dwójka dzieciaków otrzymała kołowrotki w tym jeden odemnie i spławiki, haczyki itd.

Wszystko podzieliłem po równo. Dokupiłem 1kg cukierków, były ciastka i wramach śniadania była kiełbaska na ciepło od ich opiekuna Krzysztofa.

Także dobrze by było otrzymać coś do metody spławikowej, grubcik.

Nie mówie że muszą być to nowe rzeczy, używane, mogą być w małym stopniu uszkodzone, postaram się je w jakiś sposób naprawić.

Dziękuje wszystkim obecnym i przyszłym darczyńcom za dobry gest.

• Like 3

• 5 tygodni później...

Ja też poproszę dane do wysyłki na priv...Jak wrócę do kraju to na spokojnie coś tam przygotuję.Wiele lat tylko feeder "uprawiałem" więc sporo tego jest,kosze,haki,przypony itp rzeczy,myślę,że młodym adeptom się przyda... :) pzdr

• 2 tygodnie później...

Wszystkim bardzo dziękuje za paczki :-)

Jest tego sporo, oj sporo :-)

Jeśli znajdą się jeszcze kolejni darczyńcy to zapraszam na priv.

Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia

spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,

samych szczęśliwych dni w nadchodzącym roku

oraz szampańskiej zabawy sylwestrowej

życzy Krystian

Dzękuje Wszystkim za pomoc.

Ps. Drodzy wędkarze, mam małą prośbe.

Otóż otrzymuję dużo sprzętu dla spinningistów a przydałyby jakieś haczyki, żyłki, spławiki itp rzeczy, bo są też dzieci które łwoią ryby spokojnego żeru.

Sam też dorzucę takowy sprzęt do tego co już uzbieraliśmy, zakupię za własne pieniążki. Niestety ale tylko spinninguje wiec odwiedze jakiś bazarek i kupię trochę spławików,haczyków, itp rzeczy.

Jeszcze raz dziękuje za pomoc. Wszystko co rozdam zostanie udokumentowane na zdjęciach i przedstawione w tym wątku.

Dziękuje i życzę połamania kija w przyszłym sezonie wędkarskim.

Edytowane przez Krystek
  • Like 6

• 4 tygodnie później...

Hej

Temat cały czas aktualny ;-)

Na obecną chwilę uzbierało się już sporo sprzetu spinningowego.

post-47071-1390154815,8345_thumb.jpg

Są jeszcze kijki za szafą. Wszystkie przynęty są w pudełkach widocznych na fotce. Duże pudło ze sprzętem spinningowym, mniejsze ze sprzetem spławikowym i gruntowym. Są tez kolowrotki, czapki i wiele innych rzeczy.

Teraz powoli kompletuje sprzęt do połowu ryb spokojnego żeru (spławik, gruncik). Jeśli ktoś chce się pozbyć sprzętu do tych metod wędkarskich to proszę o kontakt.

Wszystko zostanie rozdane na zawodach u dzieciaków.

Pozdrawiam

Edytowane przez Krystek

Hej Temat cały czas aktualny ;-)  Teraz powoli kompletuje sprzęt do połowu ryb spokojnego żeru (spławik, gruncik). Jeśli ktoś chce się pozbyć sprzętu do tych metod wędkarskich to proszę o kontakt. Wszystko zostanie rozdane na zawodach u dzieciaków. Pozdrawiam

Witam - podaj proszę adres do wysyłki bo będę robił przegląd rupieci. Napisz czy dzieciaki mają zdolności manualne żeby np. podrasować spławiki jak farba zlazła  :)