MATAS Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Panowie, widze ze wiekszosc chyba zapomniała ze dzisiaj jest nasz szczególny wyjątkowy dzień , chcialbym zyczyc wszystkim wędkarzom tego aby z rozsądkiem czerpali przyjemnosć z naszego wspanialego hobby i wszystkim zycze rekordowej ryby w roku 2008 pozdrawiam Matas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Wzajemnie -najlepszego dla formowiczow . A jakies prezenty beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Po przeczytaniu felietonu D.Duszy, w temacie 19 marca (WŚ 4/2008), coś mi nie jest świątecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 argrabi Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Po przeczytaniu felietonu D.Duszy, w temacie 19 marca (WŚ 4/2008), coś mi nie jest świątecznie. 19 marca 1950 odbył sie Zjazd Założycielski PZW. Po uprzednim, nielegalnym rozwiązaniu Związku Sportowych Towarzystw Wędkarskich..I to tak naprawdę próbuje nam sie wcisnąć do świętowania.. Mały fragment przemówienia jednego z partyjnych działaczy z tamtych lat: Jestem przekonany, że Wasz dzisiejszy zjazd działaczy z wędkarstwa z całego kraju jest zjazdem rewolucyjnym, jest zjazdem, który likwiduje dotychczasowy, anormalny, kapitalistyczny charakter organizacji, przekształci i dopasuje ją do potrzeb klasy robotniczej... Komuś sie jeszcze chce w ten dzień świętować??A swoją drogą prawda, że przesłanie wciąż jest żywe w działaniach ZG?? Kiedy więc wędkarze mogliby świętować?? Jedni proponują św. Piotra, który jak wiadomo był rybakiem.... A Hilary Jałoszyński, największy chyba w Polsce wędkarski bibliofil proponuje Św. Zenona od wędkarzy . I to chyba najlepsza propozycja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @agrarbidzięki za mini-lekcję historii i przypomnienie rodowodu dzisiejszego, khe, święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Trudny Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dla mnie ustalenie takiego dnia to śmiech na sali......Panowie z ZG nie mają ważniejszych spraw do załatwienia? Pozdrawiam.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dzień Wędkarza jak najbardziej jestem za ,ale nie 19 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Też mi się ta data nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wobler129 Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Może przeniesiemy na 1 maja albo czerwca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja będę świętował jak PZW się rozpadnie - na razie nie mam ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Co to za święto jak jest zakaz spinningowania na Odrze (bynajmniej u nas) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Z tego co wiem.. głównie u was. BO jak dobrz epamiętam ani zielona góra, ani Szczecin takich obostrzeń nie maja... ale to nie pierwszy świetny pomysł ZO PZW GORZOW... wiem coś o tym. Przez jakiś czas byłem w zarządzie jednego z kół w tamtym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mifcio w Szczecinie nie ma takich obostrzeń?? Oj, chyba musisz poczytać tą stronkę http://www.zpw.pl/modules.php?name=News&file=article& ;sid=220 bo jeszcze jakiś mandat dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 no dobra troche źle się wypowiedziałem. Miałem na myśli, że my jesteśmy w o tyle lepszej sytuacji, że zawsze możemy gdzieś sobie wyskoczyc. Bo szpiegu i zulus do niedawna to chyba tylko oderke widzieli... choć szpiegu po wizycie w DPN troche zmienil chyba podjescie do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 no dobra troche źle się wypowiedziałem. Miałem na myśli, że my jesteśmy w o tyle lepszej sytuacji, że zawsze możemy gdzieś sobie wyskoczyc. Bo szpiegu i zulus do niedawna to chyba tylko oderke widzieli... choć szpiegu po wizycie w DPN troche zmienil chyba podjescie do tematu Wiem, że PZW Gorzów ma niezłe odpały i porażające pomysły ale nic na to nie poradze. Co do tych wyskoków nad inna wodę podczas zakaz to rzeczywiście nie widziałem do niedawna innej wody niż Oderka... ale do momentu kiedy szpiegu niedawno zabrał mnie na pstrągi . Teraz nawet ten zakaz mi nie przeszkadza bo szczerze mówiąc tylko czekam kiedy znów wyskoczymy na jakieś pstrągowanie. Dość wciągające i bardzo dobre na taki okres jak ten, kiedy sezon na Odrze jest praktycznie martwy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 A dla mnie ten dzień jest taki sam jak i każdy inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MATAS
Panowie, widze ze wiekszosc chyba zapomniała ze dzisiaj jest nasz szczególny wyjątkowy dzień
, chcialbym zyczyc wszystkim wędkarzom tego aby z rozsądkiem czerpali przyjemnosć z naszego wspanialego hobby i wszystkim zycze rekordowej ryby w roku 2008
pozdrawiam
Matas!
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi