joza67 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam serdecznie kolegów i mam pytanie. Czy wszystkie echa humminbirda sprowadzone ze stanów mają braki w postaci j. polskiego i polskiego systemu metrycznego ? Jeżeli nie to jak wyłowić te które mają j. polski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 A do krajowego HDS-a 5 2 gen kupionego ze dwa lata temu gdzie znajde upgrade??? I czy warto wgrywać? Bo coś można zablokować a to zupełnie fajne echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 A do krajowego HDS-a 5 2 gen kupionego ze dwa lata temu gdzie znajde upgrade??? I czy warto wgrywać? Bo coś można zablokować a to zupełnie fajne echo.Tylko w Parkerze, który nie poszedł śladem innych dystrybutorów europejskich i nie udostępnił upgrade z polską paczką językową. Pamiętaj, że upgrade pobrany bezpośrednio ze strony Lowrance.com nie ma polskiej ( a w zasadzie wschodnioeuropejskiej bo do takiej nas Lowrance zaliczył) paczki językowej. A czy coś nowa wersja wnosi sensownego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joza67 Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Wejdź na stronę Humminbirda, zarejestruj urządzenie, pobierz firmware na kartę i wgraj do echosondy. Ewentualnie ściągnij na komputer program Humminbird PC i za jego pomocą poprzez kabel wgraj do echosondy. Dzięki bardzo bede próbował. A jeszcze pytanie czy warto i czy coś nowego ta aktualizacja wnosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Dzięki bardzo bede próbował. A jeszcze pytanie czy warto i czy coś nowego ta aktualizacja wnosi ?Opis wszystkich zmian wyświetla się kiedy naciśniesz na 788ciHDDI oczywiście po angielsku. Jest tam również opisany sposób aktualizacji firmware. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteface Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów, dostałem właśnie od kolegi ze stanów Humminbirda 597ci HD DI Combo, czy orientujecie się może gdzie można podmieniń soft na europejski, język nie jest dla mnie problemem ale brak sytemu mretrycznego trochę mnie smuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
joza67
Witam serdecznie kolegów i mam pytanie. Czy wszystkie echa humminbirda sprowadzone ze stanów mają braki w postaci j. polskiego i polskiego systemu metrycznego ? Jeżeli nie to jak wyłowić te które mają j. polski ?
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi