Skin Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Może by pasował taki zestaw:Daiwa Megaforce 100TSH + Okuma Guide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Myślę że jesteśmy tu gdzieś w okolicach lżejszej jerkówki czy też cięższego kija castingowego jak kto woli. Z przynetami zakresu 20-50 gram, bo taka rozpietosc sie tu pojawila, wymienione multiplikatory sobie poradza. Revo S, Daiwa Procaster 100, Daiwa Rojo, ABU C34601 - przewinęly sie w trakcie dyskusji i nie beda zle Jezlei chodzi o kij amerykanski, zazwyczaj zbyt nisko opisany, mysle ze cos w okolicach 20 max 25 lb mocy i ciezaru wyrzutowego 1 max 1,5 uncji, dlugosci 6'6 (198cm) bedzie w miare uniwersalnym zestawem @ps. Daiwy Megaforce, podobnie jak Jozek, nie ryzykowalbym jesli w gre maja wchodzi przynety rzedu 50 gram. Nie warto oszczedzac 20 dolarow na multiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 A więc podjąłem decyzję, zamawiam:Revo S i Okume Guide - myśle że ten sprzęt spełni moje wymagania co do przynęt Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc, bez was nie dąłbym rady rozwikłać tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Mam nadzieje ze nie bedziesz nas przeklinał potem jak bedziesz mial ten zestaw to daj znac, pojdziemy nad wode gdzies potrenowac. Sam jestem ciekawy tej Okumy zwlaszcza, moze byc fajny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Zanim ja sie nim naucze w miare operować to dużo wody upłynie Będę musiał sie wybrać na jakiś zlot i sie nauczyć tym kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Cześć,Jak zdążysz (chyba jednak nie ) to przyjedź nad Drwęcę - tam pewnie będzie kilka osób z zestawami castingowymi. Jeśli chodzi o Twój wybór i chcesz jerkować w polskich sklepach na prawdę jest obecnie spory wybór wędek. Wczoraj byłem w Kakadu w Arkadii i widziałem również jakieś multiplikatory - Okumę, ABU itd. Wędziska, jeśli chcesz oszczędzić ale zacząć przygodę możesz też wybrać coś z oferty Dragona. Ważne byś zaczął - później jak już się spodoba wpadniesz będziesz szukał ulepszeń, lepszych zestawóe, multików itd. To na prawdę bardzo wciągające. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jozek, a ja słyszałem, że ustawiłeś się do Friko w kolejce No nie wiem ... ja je będę miał w następnym tygodniu i chyba już Friko ich nie oddam Widziałem je jako półprodukt - piękne! Powiem Tobie szczerze, że troszkę ochłodziły moje zapędy w wiadomym kierunku (mebagassowym ... itd.). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 sorry remek, @Jozek był pierwszy <_< chyba będę musiał od Ciebie zażądać jakiegoś depozytu przed wypożyczeniem kijków jeśli chcesz oszczędzić ale zacząć przygodę zobacz ile kosztuje milleniu dragona a ile ta okuma w przeliczeniu na złotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 :lol: chcesz mieć zdjęcia? Zastanów się dobrze no ale skoro umowa i rezerwacja to ... uszanuję to. A tak przy okazji jestem ciekawy efektu końcowego tych wędek. Tam masz też jerkówkę z tego co się orientuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Tak, dwa kijki juz mam gotowe, Lamiglasa - steeza i Talona takiego właśnie pod Sliderka 10S, może trochę więcej pociągnie - muszę pójść nad wodę, w poniedziałek był lakierowany więc musi się odleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Sorry, ale w kolejce jestem chyba pierwszy Do Lamiglasa. Widać, że można zrobić coś i u nas, ze sporą wartością użytkową (gdybanie <_< ) i naprawdę nieźle wykonane I bez megabassowych odpustowych zdobień i naklejek <_< Hej, hej ... z tego co widziałem design tych wędek to troszkę japan style. Rzeczywiście wtedy jak je oglądałem wyglądało to pięknie ale o charakterze sprzętu niewiele mogę powiedzieć bo wtedy dotykałem wędkę bez przelotek a jak wiadomo to zupełnie co innego. No OK muszę zaakceptować jakoś, że jestem drugi w kolejce PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 @Jozek mysle ze jakby @kryst przyniosl wczoraj steeza to... mysle ze uchwyt bylby taki jak steez <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Hej, hej ... z tego co widziałem design tych wędek to troszkę japan style. Rzeczywiście wtedy jak je oglądałem wyglądało to pięknie ale o charakterze sprzętu niewiele mogę powiedzieć bo wtedy dotykałem wędkę bez przelotek a jak wiadomo to zupełnie co innego. No OK muszę zaakceptować jakoś, że jestem drugi w kolejce PozdrawiamRemek Ten Talonik CUDO!!! a ten uchwyt bajka. Chyba bede musial za jakis czas pomyslec o takim tylko ze na blanku batsona PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 @Jozek mysle ze jakby @kryst przyniosl wczoraj steeza to... mysle ze uchwyt bylby taki jak steez <_< Przepraszam Friko, ale totalnie nas zaskoczyłeś i ile zawiści wzbudziłeś <_< .Testy ze Steezem? Powiedz tylko jedno słowo i go masz! . No tak, ale Ty Madera, słońce, plażą i tym podobne klimaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi