Skocz do zawartości

Multi - help.

Skin

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że jesteśmy tu gdzieś w okolicach lżejszej jerkówki czy też cięższego kija castingowego jak kto woli.

Z przynetami zakresu 20-50 gram, bo taka rozpietosc sie tu pojawila, wymienione multiplikatory sobie poradza. Revo S, Daiwa Procaster 100, Daiwa Rojo, ABU C34601 - przewinęly sie w trakcie dyskusji i nie beda zle

Jezlei chodzi o kij amerykanski, zazwyczaj zbyt nisko opisany, mysle ze cos w okolicach 20 max 25 lb mocy i ciezaru wyrzutowego 1 max 1,5 uncji, dlugosci 6'6 (198cm) bedzie w miare uniwersalnym zestawem

@ps. Daiwy Megaforce, podobnie jak Jozek, nie ryzykowalbym jesli w gre maja wchodzi przynety rzedu 50 gram. Nie warto oszczedzac 20 dolarow na multiku.

Cześć,

Jak zdążysz (chyba jednak nie :unsure:) to przyjedź nad Drwęcę - tam pewnie będzie kilka osób z zestawami castingowymi.

Jeśli chodzi o Twój wybór i chcesz jerkować w polskich sklepach na prawdę jest obecnie spory wybór wędek. Wczoraj byłem w Kakadu w Arkadii i widziałem również jakieś multiplikatory - Okumę, ABU itd. Wędziska, jeśli chcesz oszczędzić ale zacząć przygodę możesz też wybrać coś z oferty Dragona. Ważne byś zaczął - później jak już się spodoba wpadniesz :D będziesz szukał ulepszeń, lepszych zestawóe, multików itd. To na prawdę bardzo wciągające.

Pozdrawiam

Remek

Jozek, a ja słyszałem, że ustawiłeś się do Friko w kolejce :lol: No nie wiem ... ja je będę miał w następnym tygodniu i chyba już Friko ich nie oddam :D Widziałem je jako półprodukt - piękne! Powiem Tobie szczerze, że troszkę ochłodziły moje zapędy w wiadomym kierunku (mebagassowym ... itd.).

Pozdrawiam

Remek

Sorry, ale w kolejce jestem chyba pierwszy :mellow: Do Lamiglasa. Widać, że można zrobić coś i u nas, ze sporą wartością użytkową (gdybanie <_< ) i naprawdę nieźle wykonane I bez megabassowych odpustowych zdobień i naklejek <_<

Hej, hej ... z tego co widziałem design tych wędek to troszkę japan style. Rzeczywiście wtedy jak je oglądałem wyglądało to pięknie ale o charakterze sprzętu niewiele mogę powiedzieć bo wtedy dotykałem wędkę bez przelotek a jak wiadomo to zupełnie co innego.

No OK muszę zaakceptować jakoś, że jestem drugi w kolejce :D

Pozdrawiam

Remek

Hej, hej ... z tego co widziałem design tych wędek to troszkę japan style. Rzeczywiście wtedy jak je oglądałem wyglądało to pięknie ale o charakterze sprzętu niewiele mogę powiedzieć bo wtedy dotykałem wędkę bez przelotek a jak wiadomo to zupełnie co innego.

No OK muszę zaakceptować jakoś, że jestem drugi w kolejce :D

Pozdrawiam

Remek

Ten Talonik CUDO!!! a ten uchwyt bajka.

Chyba bede musial za jakis czas pomyslec o takim tylko ze na blanku batsona :D

Pozdrawiam

Slider

@Jozek

mysle ze jakby @kryst przyniosl wczoraj steeza to... mysle ze uchwyt bylby taki jak steez <_<

Przepraszam Friko, ale totalnie nas zaskoczyłeś :huh: i ile zawiści wzbudziłeś <_< .Testy ze Steezem? Powiedz tylko jedno słowo i go masz! :mellow:. No tak, ale Ty Madera, słońce, plażą i tym podobne klimaty ;) .