godski Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) Chodzi mi po głowie wypad na późnojesienne szczupaki . Jezioro Boksze. Nie jest tanio, ale szanse na wiekszą sztukę są. Wstępny termin 22-25.11 lub 29.11-02.12. Wyjazd poźnym wieczorem albo w nocy w piątek, powrót w poniedziałek późnym wieczorem. Kwatera - 200 zł 4 os./dobę. Może coć utarguję - znam właściciela. Reszta na stronie internetowej łowiska.Duże porzadne łódki i niezła kuchnia. Strefa ciszy.A może inne propozycje ? Jestem otwarty. ZMIANA PLANÓW - SZCZEGÓŁY NA 4 STRONIE WATKU !!! Edytowane 20 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Jesli mogę to jestem zainteresowany, chodzi mi po głowie dokładnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Czy na przykład mógłbym się podłączyć na jeden dzień na wspólne wędkowanie bez noclegu ? Jest duża szansa że będę u teściów na przyszły lub następny weekend skąd miałbym ok 100 km nad Boksze. Byłem tam generalnie kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) I jak wyniki? Dawno nie byłem. Sprawa jest otwarta..... Albo 3 wędkarzy na dużej łódce i ja mam silnik i akumulatory porządne , albo 4 wedkarzy i potrzebny jest ktoś z silnikiem i aku do drugiej łajby. Znam jezioro dobrze . Byłem tam kilkadziesiąt razy.... Co prawda kilka lat temu, ale górki, dołki, wypłycenia i zielicho pewnie w tym samym miejscu. Edytowane 16 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ostatnio byłem tam w zeszłym roku na majówce jeden dzień, trafiłem ze dwa siedemdziesiątaki, bez rewelacji. Jakby co i wyjazd dojdzie do skutku to dysponuję elektrykiem. Z tego co pamiętam to Pan Andrzej wspominał że mają być jakieś nowe łódki, czyli już w zeszłym sezonie. W sumie te teksasy nie były też najgorsze, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Byłem miesiąc temu i trafiliśmy dwa szczupaczki 70+ i kilka 60.Falek zakupił na początku sezonu 3 nowe łódki, wygodne do łowienia w dwie osoby i widać że kończy budować nowy domek na 10 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Trzeba ustalić termin, pewnie każdy musi to wiedzieć trochę wcześniej żeby "ustalić" temat z rodziną - mnie bardziej pasuje ten drugi weekend. Dysponuje autem, jechałbym z Warszawy (4 miejsca wolne). Edytowane 16 Listopada 2013 przez Sowulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jaki samochód? Kombiak, zwykły sedan czy coś wiekszego? Weekend przedłuzony o poniedziałek będzie. Jutro skontaktuje sie z właścicielem Andrzejem co jest wolne. Drugi weekend OK. Tylko , ciekawe jak tam pogoda, bo na Suwalszczyźnie kilka kresek z reguły nizej niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 jeśli istnieje taka opcja , mogłbym sie z wami zabrac? tylko ja z olsztyna , dysponuje kombiakiem audi a6 , wtedy beda 2/3 miejsca wolne myśle .. osoby towarzyszace z olsztyna mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Oczywiście. No to się zlocik zrobi. Prosiaka czas zamawiać u Andrzeja. Ale za organizatora nie robię. Wolę pozostać pomysłodawcą. Czyli wstępne ustalenia są takie: - termin 29.11-02.12- wyjazd w piatek w nocy/ nad ranem a powrót w poniedziałek wieczorem Napiszę jutro po kontakcie z włascicielem co i jak jeśli chodzi o dokładniejsze koszty, kwestię wolnych domków i łódek. I sprawdze ile ten prosiak z ogniska by kosztował ..... Edytowane 16 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pozostaje jeszcze kwestia pogody. Może sie zdarzyc tak, że 1 grudnia to juz prawdziwa tęga zima z mrozem będzie. Trzeba czuwać i w razie czego przełożyc wyjazd na przyszły weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Jaki samochód? Kombiak, zwykły sedan czy coś wiekszego? Weekend przedłuzony o poniedziałek będzie. Jutro skontaktuje sie z właścicielem Andrzejem co jest wolne. Drugi weekend OK. Tylko , ciekawe jak tam pogoda, bo na Suwalszczyźnie kilka kresek z reguły nizej niż u nas. Samochód VW Passat, ale nie kombi z tym, że można w nim otworzyć taką dziurę (nie wiem jak to się fachowo nazywa) w tylnej kanapie i wtedy robią się w sumie 4 miejsca ale można pakować wędki które nie mieszczą się długością do bagażnika. Ja tak jak wspomniałem jechałbym z Warszawy więc oczywiście towarzystwo mile widziane A co do terminu to okazuje się, że bardziej odpowiada mi ten bliższy weekend, ten drugi tak bardzo średnio, przepraszam za zamieszanie w tym miejscu. Wg prognozy 16 dniowej nie zapowiada się jakiś drastyczny atak zimy, ale z drugiej strony duszno też nie będzie ja bym jednak tym prognozom za mocno nie ufał, trzeba patrzeć na bieżąco co się dzieje i być w kontakcie. Pozdrawiam, TS Edytowane 17 Listopada 2013 przez Sowulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam też bym z chęcią pojechał jestem z Olsztyna dysponuję autem Audi A6 sedan ale jest w nim od groma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Lista pewnie pełna ale chętnie bym z KRK pojechał. Niestety nie mam silnika do łodzi ale dużym Kombi dysponuję. Mi odpowiada tylko pierwszy termin jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Sprawdziłem . Oba terminy są wolne. Jest domek typu bliźniak 2 x 4 osoby. Łódek na pewno nie zabraknie. Kilka dni temu 97 cm złowiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Jeżeli jedziemy 22-25.11 (3 noclegi) to od razu deklaruję, że jadę, domek typu bliźniak wg mnie super, mogę oczywiście pomóc w miarę możliwości przy sprawach organizacyjnych. Ja w piątek mógłbym wyjechać najwcześniej ok 16.00-17.00 z Warszawy (Bemowo) na miejsce jest ok 280 km czyli jakieś 4 godziny więc penie ok 21-22 mógłbym się zameldować na miejscu, pogoda też jakby bardziej przewidywalna na najbliższy weekend niż na za dwa tygodnie. A 97 cm podgrzało atmosferę i zrobiło swoje...już spojrzałem nerwowo w stronę wędek Nie widzę na stronie informacji o silnikach do łódek, czy tam jest strefa ciszy? Czy będzie możliwość wypożyczenia tam silnika do łódki? Trochę duże to jezioro jak na wiosełka Pozdrawiam, TS Edytowane 17 Listopada 2013 przez Sowulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Strefa ciszy. Jutro zadzwonię do właściciela i zapytam sie jak jest z elektrykiem i ewentualnie aku do niego. Wstępnie zarezerwuję połowę bliźniaka. Tylko ostrzegam , że impreza nie wyjdzie tanio. Pół domu to 5 dych na głowę, łowienie chyba ze 35/dobę, porządny obiad na miejscu 3 dychy, paliwo, spirytus itd,itpJak bedzie obsada całego domku to sie potarguję. Wstępna lista chętnych GodskiSowulusK-PonOlsztyniakMeth66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Wstępnie jestem chętny, tak na 50%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 OK, Michał GodskiSowulusK-PonOlsztyniakMeth66@Slider@ Tylko jak ktoś odpadnie, to koszt domku trza będzie podzielić na mniejszą liczbę osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Jak trzeba przelać jakąś kasę to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 A może by tak 21-24 zrobić. Wyjazd wieczorem w czwartek jest lepszym pomysłem niż wyjazd w piątek przed weekendem. A jeszcze jest remont trasy Toruńskiej. Chętnych do obgadania tematu zapraszam na chat o 20.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Jak trzeba przelać jakąś kasę to daj znać.Na razie nie. Wstępnie zarezerwowałem cały ośmioosobowy domek. Można trolować..... Edytowane 17 Listopada 2013 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 21-24.11 - ja jestem na tak, głównie z uwagi na łatwiejszy wyjazd z miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Doliczyć trzeba jeszcze 15 zł. za łódkę za 1 dobę, i do wszystkich cen właściciel dolicza różne stawki vat.Połówka pieczonego dzika na 10 osób wychodzi 50 zeta na głowę, do tego 2 butelki absoluta, gar bigosu,cola, pieczywo i tort wypieku Pani Grażynki ( palce lizać ) wszystko w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Przy takiej grupie coś urwiemy z domku i łódki gratis. Ale zobaczymy. Tylko te temperatury mnie martwią W dzień może byc poniżej zera. Ma ktoś dostep do wiarygodnych prognoz tygodniowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi