Skocz do zawartości

Wypad na jesienne szczupaki nad jez. Rospuda - a może mały zlocik? Wyjazd z W-wy.

godski

Rekomendowane odpowiedzi

wyrzucilo mnie z czatu , nie moge sie ponownie zalogowac na niego , jakies ustalenia?

Łowienie piątek sobota niedziela. Za tydzień. Kolega z Olsztyna Olsztyniak ma z tobą dojechać w sobotę i zostać do poniedziałku. Skontaktuj się z nim na priv i wymieńcie numery tel.

Mieszkam w Jankach przy trasie na Kraków . Pomyslimy. Moje A4 kombi mniejsze. I turbobenzynka która lubi tylko E98...

Aktualizacja listy:

Godski
Sowulus
K-Pon
Meth66
@Slider@

A w sobotę na 1 dzień rower26 ma zajrzeć.

Edytowane przez godski

Ma ktoś dostep do wiarygodnych prognoz tygodniowych?

Trzydniowe prognozy są w zasadzie najdokładniejsze, a czym dalej - tym masz mniejszą szansę na sprawdzenie pogody :) Pozostaje Wam liczyć, że będzie stabilny rozkład ciśnień i że zima za wcześnie nie zapuka do naszych drzwi :D

• Like 1

Dawno tam nie byłem. Zabobonów brak. Odludzie. Nie ma kto ich tworzyć. Mapke batymetryczną mam. Mało dokładna, a i dla mnie nie przydatna. Są 2 górki, kilka blatów. Jest gdzie łowić. Kombinezon morski zabieram....

A poniżej strona z największą liczba opinii o jeziorze. Ludzie różnie piszą.....

http://jezioro.com.pl/jeziora/jezioro.html?id=235&l=1

Edytowane przez godski

Ruszamy w czwartek wieczorem. Trzeba wziąć albo cały domek z 400 albo pół za 200. Zobaczymy ile da się urwać. Żeby zacząć negocjacje musze wiedzieć ile osób jedzie. Jak bedzie niepełna obsada, to są pokoje 2 osobowe z łazienką  po 5 dych od łebka. Do tego łowienie 35 i łódka 15. Suty obiad 30.

Lista pewniaków:

Ja

Sowulus

I trzeba pamietać o tym, że jak ktoś nie chce na wiosłach pływać to elektryk i aku niezbędny.

Ja do jednej łódki mam zestaw aku i Traxissa 55 z maksymizerem.

Edytowane przez godski

Pytałem P. Andrzeja i będzie można podpiąć małą spalinę. Biorę w takim razie 3,5 KM i na 99 % w sobotę jestem. @Godski czy mógłbyś mi podać jeszcze raz numer telefonu do siebie ? Przez przypadek wyłączyłem czata i nie zanotowałem.

Generalnie powiedział że do 5KM nie ma problemu, wiec jak kto ma to niech bierze spalinę. Przy temperaturze rzędu 3 stopni to zostanie pewnie z 50 % nominalnej pojemności aku.

Edytowane przez rower26

Tak sobie napisałem. Może też jeszcze uderzę . Gdybym na święta wybierał sie na Suwalszczyznę to na Litwę byśmy się udali . Juz tam wszystko dograne mam . Ale raczej święta w domu....

A szkoda, dziś dostałem cynk, że u mnie pod samym domem nieźle gryzą... :)