godski Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 To na pewno kilkadziesiąt km na północ również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 A to już Wy musicie zweryfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 K_Pon niestety odpadł.; Aktualna lista 99%-towców:JaAndrew z kolegąSowulus. I Rower26 ma dobić w sobotę na dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 nie ogarnę tego terminu i szczerze mi przykro.. myslalem o ostatnim weekendzie listopada i byloby ok a ten tylko niedziela by pasowala. szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Nie mniej jednak - połamania na wyprawie i wrzućcie zdjęcia tych potworów, które traficie, godnych miana szkierowo-rugijskich mutantów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Zazdroszczę Niestety obowiązki wzywają w weekend, może następnym razem. Napiszcie coś o wynikach i wrażeniach po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja odpadam jeśli chodzi o najbliższy termin, może pod koniec miesiąca uda mi się wyrwać trochę wolnego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Oj grono kurczy się. Zostaje dzielna czwórka w grze . Niedobrze.... Edytowane 19 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Zapraszam na chat o 22.50. Po meczach. Szczególnie Francja - Ukraina. Edytowane 19 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Będzie nie na temat.Andrzeju,nie masz przypadkiem zapchanej skrzynki prywatnych wiadomości ? Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Już nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Czyli rozumiem startujemy w czwartek wieczorem, ok w takim razie muszę to zaraz przeorganizować w pracy - wcale nie jest jakoś bardzo zimno, musze tylko jakieś rękawiczki nopranowe zakupić bo ręce mi odpadną na łódce Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Czyli Rospuda czy Boksze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Rospuda. Już dogadane. Głównie głęboki troll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) O kurde, widzę że sytuacja jest dynamiczna A czemu taka zmiana, jakieś wieści z nad wody? To jest PZW czy też jakieś łowisko specjalne? Edytowane 20 Listopada 2013 przez Sowulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Rospuda. Już dogadane. Głównie głęboki troll. Dobry wybór, przynajmniej macie szanse na prawdziwego sielawowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 (edytowane) Woda PZW Suwałki, zezwolenia do nabycia przez net http://www.pzw.suwalki.com.pl/index.php?id=102,115 Boksze to nie jest definitywnie perełka. Edytowane 20 Listopada 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Już zmieniam tytuł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Reasumując: Będzie 5 osób z Jerka (mam nadzieję) Od piątku do niedzieli - ja i SowulosOd soboty do niedzieli - Andrew z kolegąW sobotę potowarzyszy nam Rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Andrzej, jeśli możesz to wrzuć tutaj link tej agroturystyki, do której dzwoniłeś, jeśli mają łódki to i ja chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Tylko dwie. Ewentualnie 3 rybacka ponad 5-6 metrów. Dam ci znać po wyjeździe , bo nie chcę chwalić dnia przed zachodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Nie martwcie się o łódki 2 mam przygotowane , 3ecia rybacka jest na mniejszym jeziorze z drugiej strony domu i ja tam będę ćwiczyć opad jak zawsze, 4ta łódkę moge na miejscu od kolegi pożyczyć obojętnie na które jezioro, mimo wszystko polecam zabrać okoniowki bo akurat te ryby wielbie najbardziej w tamtych rejonach, w razie pytań Kolega organizujacy ma mój nr tel. Śmiało mozecie dzwonić i pytać o szczegóły jeśli ktoś chciałby dojechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 I to jest prawdziwy organizator, nie ja. Teraz tylko maskę, butlę i płetwy załóz i mamuśki na hak nadziewaj. Trochę dwuznacznie zabrzmiało..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Nadziewam systematycznie te zdrowe nie przejmuj się i raz jeszcze powiadam wam Panowie nie zapomnijcie okoniowych patykow bo wielkość i ilość tych ryb potrafi tam zaskoczyć jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Kurcze, to okoniówkę zapakuję jednak. Mam taką do 10 gram lub do 20-tu. Przynęt nie mam, ale może ktoś mnie poratuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi