Qowax001 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Przynęt mam za dużo więc starczy dla całej ekipy na 2 tony ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam, niestety muszę zrezygnować z wyjazdu, córa mi się rozchorowała, wczoraj dostała wysokiej gorączki zaraz jadę z nią do lekarza - przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 O żesz w mordę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 I wylądował w pi....i cały misterny plan też wpi....(za Siarą)...i co to będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 I to jest prawdziwy organizator, nie ja. Teraz tylko maskę, butlę i płetwy załóz i mamuśki na hak nadziewaj. Trochę dwuznacznie zabrzmiało..... Nadziewanie mamusiek na hak w akwalungu !! Ja pierdziu !! Pełna perwera HAHAHAHA Tego chyba nawet w necie nie znajdziecie Sorry za OT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Kurcze, to okoniówkę zapakuję jednak. Mam taką do 10 gram lub do 20-tu. Przynęt nie mam, ale może ktoś mnie poratuje.... Andrzej jbc mogę Ci pożyczyć kij który w katalogu jest opisany jako kij przeznaczony na okonie.... nilowe Przynęty też się znajdą Zaczynam jeszcze bardziej żałować tego wyjazdu.... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 I wylądował w pi....i cały misterny plan też wpi....(za Siarą)...i co to będzie ?Jak to co. Zaraz ruszamy. Organizator i pomysłodawca. W sobotę i niedzielę zapraszamy na rybki. Tylko nie wiadomo, czy będzie po piątku co łowić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) a organizator też z WAW jest ? Ja potwierdzam sobotnią obecność jutro będę telefonował i się umówimy jakoś. Pozdr i połamania,rower Edytowane 21 Listopada 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Organizator można powiedzieć jest półRospudzianinem więc więc wyniki mamy bankowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Szlag by trafił moją ślepotę . Faktem jest że nie czytam wszystkich wątków ale gdybym ten przeczytał tak ze 2 dni wcześniej .No tak, ale nie ma pewności czy by mnie zabrali bo się kiedyś przyznałem że jadam ryby ( szczupaki wyłączone z jadłospisu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Normalnie nie mogę pogodzić się z brakiem możności wyjechania z Wami. Połamania kija Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toshi Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Eh szkoda, ze tak pozno czytam weekend wolny , polamania panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 No i jest czego żałować Chłopakom jakoś idzie, pewnie (jak to Pepe) mówi jakbym pojechał to byliby na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Krzychu a to nie pojechałeś w końcu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Robota ..... gumki dotarły na czas ale odbiory przesunęli mi na czwartek i piątek na 3 obiektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 ...już był w ogródku już witał się z gąską .... pech to pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jakie wieści panowie kije połamane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Szału nie było, ale może być. 2 sztuki. Jedna na oko 3 kilo, druga 7.Wkrótce je tutaj wrzucę Edytowane 24 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 7-8 to metrowka... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Nie, ale nie mierzyliśmy. Na oko tylko wagę we trzech ocenialiśmy . Edytowane 24 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Widziałem, że jeden się trafił na Karasia. Na co pozostałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Fajne rybki. Mam nadzieje ze nastepnym razem uda mi sie do was dolaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ładne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Widze że specjalny chwyt górny stosujecie do zdjęć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Ten ostatni pajk to rozumiem że nowa super realistyczna produkcja Salmo Fajne zębacze - zwłaszcza pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi