Sowulus Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ładna wyżerka się zapowiada - super! Alko nie spożywam, ale pewnie wódeczka też będzie smaczna i pożywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 http://www.falko-ryby.eu/?page=3&subpage=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ostatni grudzien listopada bardziej mi pasuje , koledze z olsztyna również.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 http://www.wunderground.com/q/zmw:00000.1.12195często się sprawdza, ale trzeba sprawdzac aktualizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 wyrzucilo mnie z czatu , nie moge sie ponownie zalogowac na niego , jakies ustalenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 ostatni grudzien listopada bardziej mi pasuje , koledze z olsztyna również..a ostatni październik listopada nie pasi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 wyrzucilo mnie z czatu , nie moge sie ponownie zalogowac na niego , jakies ustalenia?Łowienie piątek sobota niedziela. Za tydzień. Kolega z Olsztyna Olsztyniak ma z tobą dojechać w sobotę i zostać do poniedziałku. Skontaktuj się z nim na priv i wymieńcie numery tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja niestety odpadam wiec sorki za problem zycze polamania kija wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Mogę wziąść 2 osoby po drodze z Krakowa. Jadę na 90 procent. Zatrzymać mnie może tylko jakiś problem na którejś budowie. Sprawy wyjaśniają się do środy. Pojadę albo E klasą albo innym Kombiakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Mieszkam w Jankach przy trasie na Kraków . Pomyslimy. Moje A4 kombi mniejsze. I turbobenzynka która lubi tylko E98... Aktualizacja listy: GodskiSowulusK-PonMeth66@Slider@ A w sobotę na 1 dzień rower26 ma zajrzeć. Edytowane 17 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ma ktoś dostep do wiarygodnych prognoz tygodniowych? Trzydniowe prognozy są w zasadzie najdokładniejsze, a czym dalej - tym masz mniejszą szansę na sprawdzenie pogody Pozostaje Wam liczyć, że będzie stabilny rozkład ciśnień i że zima za wcześnie nie zapuka do naszych drzwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 No to jedziemy Trzeba się tylko dobrze ubrać, Godski, zdradzisz jakieś tajniki łowiska, specjalne przynęty, patenty, tajemnice, i wszystkie inne ważne wędkarskie zabobony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Dawno tam nie byłem. Zabobonów brak. Odludzie. Nie ma kto ich tworzyć. Mapke batymetryczną mam. Mało dokładna, a i dla mnie nie przydatna. Są 2 górki, kilka blatów. Jest gdzie łowić. Kombinezon morski zabieram.... A poniżej strona z największą liczba opinii o jeziorze. Ludzie różnie piszą..... http://jezioro.com.pl/jeziora/jezioro.html?id=235&l=1 Edytowane 17 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Tak czytałem, żaden ze mnie znawca raptem kilka lat wędkuję, ale wydaje mi że dużo ryb nie oznacza zawsze dużo brań, byłem nad takimi jeziorami gdzie jest bardzo dużo ryb, a zdarzało się o kiju wracać. Liczy się przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Prognozy pogody są lepsze. Ma być powyzej zera.Tylko jeszcze nie wiadomo kto na 100% jedzie. Wiadomo - ja jadę Najpóźniej do jutra muszę domek potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowulus Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Ja też potwierdzam swoją obecność, startujemy w końcu w czwartek czy w piątek? To muszę wiedzieć jutro najpóźniej. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jesli wyjazd w czwartek wieczorem to tez bym pojechal z kolega. Jutro potwierdzimy. Rozumiem ze jak bedzie nas wiecej to znegocjujemy ceny za spanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 (edytowane) Ruszamy w czwartek wieczorem. Trzeba wziąć albo cały domek z 400 albo pół za 200. Zobaczymy ile da się urwać. Żeby zacząć negocjacje musze wiedzieć ile osób jedzie. Jak bedzie niepełna obsada, to są pokoje 2 osobowe z łazienką po 5 dych od łebka. Do tego łowienie 35 i łódka 15. Suty obiad 30. Lista pewniaków: JaSowulus I trzeba pamietać o tym, że jak ktoś nie chce na wiosłach pływać to elektryk i aku niezbędny.Ja do jednej łódki mam zestaw aku i Traxissa 55 z maksymizerem. Edytowane 18 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Pytałem P. Andrzeja i będzie można podpiąć małą spalinę. Biorę w takim razie 3,5 KM i na 99 % w sobotę jestem. @Godski czy mógłbyś mi podać jeszcze raz numer telefonu do siebie ? Przez przypadek wyłączyłem czata i nie zanotowałem. Generalnie powiedział że do 5KM nie ma problemu, wiec jak kto ma to niech bierze spalinę. Przy temperaturze rzędu 3 stopni to zostanie pewnie z 50 % nominalnej pojemności aku. Edytowane 19 Listopada 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Wysłałem. Poprosze też pozostałych wstępnie chetnych o podanie numeru tel . na priv . Edytowane 19 Listopada 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Zazdroszczę planu...łamcie kije i czekamy na Waszą relację Panowie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Trzeba jechać, a nie zazdrościć. Ostatni gwizdek przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Gdzie tam ostatni, ja w święta się jeszcze wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Tak sobie napisałem. Może też jeszcze uderzę . Gdybym na święta wybierał sie na Suwalszczyznę to na Litwę byśmy się udali . Juz tam wszystko dograne mam . Ale raczej święta w domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Tak sobie napisałem. Może też jeszcze uderzę . Gdybym na święta wybierał sie na Suwalszczyznę to na Litwę byśmy się udali . Juz tam wszystko dograne mam . Ale raczej święta w domu....A szkoda, dziś dostałem cynk, że u mnie pod samym domem nieźle gryzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi