Skocz do zawartości
  • 0

Awa- Shima

@slider@

Pytanie

Szperając w necie napotkałem sklep gdzie można otrzymać sprzęt wędkarski danej firmy.

http://www.100per.pl/exec.php?C=Sz2&S1=Awa-Shima&ESI D1=28410116&SZPT=N&LL=0

Zyleczki warte obejrzenia lecz zobaczymy co z tego wyjdzie.

Nawet sie znalazł jeden kij za 63zł :huh: :lol: , tylko jak z ta jakością :unsure:

Pozdrawiam

Slider

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z jakościa może być nie najlepiej, jeden z naszych rodbuilderów oglądał kijki wystawiane na tegorocznych targach poznanskich - z daleka bardzo ładne, czym bliżej tym gorzej. Ale niewatpliwie powinna to byc silna konkurencja dla firm typu Jaxon, bo wzornictwo jest atrakcyjne, ceny konkurencyjne i podobno niezłe warunki gwarancji.

• 0

Zyleczki warte obejrzenia lecz zobaczymy co z tego wyjdzie.

Nawet sie znalazł jeden kij za 63zł :huh: :lol: , tylko jak z ta jakością :unsure:

Pozdrawiam

Slider

63 PLN mówisz? Wędka składa się z kompletu przelotek, dolnika oraz blanku. Do tego oczywiście dochodzi robocizna ludzi i prowizja sprzedawcy. Hmmmm ... no to teraz jak to sobie podliczysz to może się okazać, że koszt wyprodukowania wędki jest większy niż cena sklepowa (w to nie wierzę, bo nikt na świecie nie chce dokładaqć do interesu) albo oszczędza się na jakości poszczególnych komponentów.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Też byłem ciekawy,co ta firma zaprezentuje...Z reklam w WW wynikało,że w pewnym przedziale cenowym ich kije będą lepsze jakościowo od wyrobów innych firm.Reklama dźwignią handlu..

Ciekawe,jak by tak porównać np.Jaxona i Awa Shimę za podobną cenę,to która lepiej by wypadła??

• 0

Pisałem do nich aby mi podali adresy niektórych sklepów gdzie mogę ich sprzęt kupić lecz nie dostałem do dzisiaj odpowiedzi :(

Oferta Sakury jest bardzo ciekawa. Jesli będzie to wszystko co jest w katalogu to by było fajnie. Na dodatek Sakura ma SoftBaity w ofercie wraz z hakami offsetowymi.

Tez bym coś z ich oferty kupił :D

Pozdrawiam

Slider :D

• 0

Hej.

Dostałem właśnie od kolegi (sklep wędkarski) żyłkę ION Power Pike Mission, opis bardzo optymistyczny 0,30 - 11,950kg, troszkę chyba przesady w tym jest, zobaczymy. Nawijam na młynek i zabieram nad Drwęcę potestujemy i się zobaczy co to jest warte

• 0

witam, mi poprawił humor opis wędki AWA-SHIMA EXEL RUDE w cenie od 60,84 zł : Nazwa tego modelu mówi prawie wszystko o tym modelu wędziska spinningowego Awa-Shima. W języku angielskim Rude oznacza: brutalny, niegrzeczny, krzepki, etc. ... Rękojeść wykonana z wysokiej jakości korka naturalnego. :lol: no coment :unsure:

• 0

Wydaje mi sie ze najciekawsza oferta awa-shimy będą żyłki ale zobaczymy.

Pozdrawiam

Slider

Właśnie, pisałem kilka postów wyżej, że nad Drwęce nawijam nową żyłkę wspomnianej firmy, no i jest ok, żyłka miękka bez pamięci dobrze się rzuca, wytrzymałość też niezła, sprawdzałem na zaczepach ( kotwice nr.1 VMC prostuje). Opis z pudełka niewątpliwie zawyżony, jak ten korek najwyższej jakości, ale za cenę 15PLN żyłka jest OK.

Pozdro Jachu

PS. 15 PLN za 150m

• 0

Hej.

Dostałem właśnie od kolegi (sklep wędkarski) żyłkę ION Power Pike Mission, opis bardzo optymistyczny 0,30 - 11,950kg, troszkę chyba przesady w tym jest, zobaczymy. Nawijam na młynek i zabieram nad Drwęcę potestujemy i się zobaczy co to jest warte

To właśnie była (jest) taka żyłka

Pozdro Jachu

• 0

Hej.

To właśnie była (jest) taka żyłka

Pozdro Jachu

Sorki nie zauważyłem

Dzieki za przypomnienie :D

Pozdrawiam

Slider