pisarz Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 W ofercie jednego sklepu internetowego jest taki kijek Lamiglas X11 LX96LS .Według opisu rewelacja , cena też bardzo przystępna.Niestety nie mogę nigdzie znaleźć opinii użytkowników . Może ktoś z forum miał lub ma tą wędkę i mógłby opisać walory użytkowe kija. A może jakieś inne propozycje wędek o podobnych parametrach i w tym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja również jestem zainteresowany tym "patykiem", ma zakres c.w jaki mnie interesuje, a jak jest faktycznie chętnie dowiedziałbym się od osób użytkujących wędkę. W Cabelasie cena 90$ a tutaj coś więcej o X11. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi