godski Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Chcę wejść. Na stronie głównej 0 użytkowników a pojawia sie coś takiego: Limit użytkowników na czacie został osiągnięty. Nie będziesz w stanie wejść, dopóki nikt z niego nie wyjdzie.Potrzebujesz pomocy?Tematy pomocyKontakt z administratorem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 a ja mam takie coś.... http://jerkbait.pl/chat/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 To samo co u mnie. A człek chciałby pogadać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Nie chcę się powtarzać ale ja mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Modzi (Modowie???) pewnie juz śpią. Jutro z tym powalczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość DanTe2491MA Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Ja mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Trzeba bedzie poczekac kilka dni na reaktywacje chata - problem po stronie dostawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
godski
Chcę wejść. Na stronie głównej 0 użytkowników a pojawia sie coś takiego:
Limit użytkowników na czacie został osiągnięty. Nie będziesz w stanie wejść, dopóki nikt z niego nie wyjdzie.
Potrzebujesz pomocy?
Tematy pomocy
Kontakt z administratorem forum
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi