Żbiku Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Da radę w prosty sposób wymienić w tym kołowrotku wymienić knob na inny? Mam Rarenium Ci4 z piankowym knobem i pasuje mi o wiele bardziej niz ten w TP. Czy taki piankowy knob od Rarenium/Stradic będzie pasował? Gdzie go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Pogadaj z Matusiakiem powinien spokojnie dorobić Ci knoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Tak jak pisze Michał, zagadaj do Piotra, na pewno ma coś w gablotce co Ci podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Chętnie się zamienię na knoby, mam stradica ci4 2500f, wysłałem wiadomośc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Przymierzałem knob od Rarenium Ci4 3000 (chyba to samo co w Stradicu Ci4?) i jest luz ok 1mm na osi. Trzebaby to jakos likwidować podkładkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Przeważnie zawsze trzeba jakieś podkładeczki ująć-dołożyć jak się majdruje przy uchwytach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi