filser Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam potrzebuje pomocy w ustawieniu echa jak w tytule jest ktioś kto ma i pomoze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuta Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 A co konkretnie chcesz ustawić ? Można ściągnąć program z symulacją zapisu echosondy i do woli bawić się ustawieniami, parametrami, czułością. Na forum gdzieś jest link do tego symulatora. U mnie nazywa się to "FishMark_320_demo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brando Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgadza się @ziuta, taka nazwę nosi programik po zainstalowaniu. Piotrek, co konkretnie Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Oco chodzi w tych ustawieniach niemoge sie polapac obraz jest blady lub czarny i tylko na czarnym pokazalo kilka łuków.doszedłem ze ustawienia na tym ekranie mają wpływ na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Głównie chodzi mi o znaczenie tych funkcji w lewymdolnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brando Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 W tych ustawieniach możesz zmienić dane odnośnie widoku ryb. Będą pokazywane jako grafika ryb lub jako łuki. No i oczywiście albo plywasz na manualu albo na auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brando Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 W rogu Masz ustawinenia czułości jeszcze poza tym co podałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Opcja sonar chart mode co mam wybrac,dodam ze pływam na wiośle głębokość do 6m max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jak wybiore fish reveal to ekran jest czysty i czytelny ale nie pokazuje łuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ziuta Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Sprawdziłem to na demo i poprawę przynosi jak włączysz zamiast fish reavel - grayscale. Łuki robią się ciemne i przejścia szarości łagodne a nie zero-jedynkowe jak w poprzednim ustawieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 filser Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Oki jakie jeszcze ustawienie ma wplyw na jakosc obrazu i wyswietlanie łuków i czy jak pływam na wiośle to nie tzeba poprzestawiać prędkości wyświetlania odświeźania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
filser
Witam potrzebuje pomocy w ustawieniu echa jak w tytule jest ktioś kto ma i pomoze.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi