lukexio Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam!wlasnie dzis ogladam z net i znalazlem fajny multi Abu Ambassadeur 1003lp.nie wiem czy dobry??bo nie bardzo znam multi :)ktos wie o tym.pomoz mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Podaj linka jak możesz, wygląda na mały rozmiar <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 oto zdjecie multi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 już wiem skąd masz te foto Myślałem że to będzie Round, sądzę że zbyt zaawansowany to nie będzie Głeboka szpulka czyli raczej na ciężej, lepiej popatrz na te nowe Abu- Pro Max i podobne <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 A mnie się wydaje, że symbole lp to raczej low profile oznaczają.A jest np tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A mnie się wydaje, że symbole lp to raczej low profile oznaczają.A jest np tutaj @popper!czy dobry multiplikator Abu 1003lp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Łukasz zamiast wydawać 3 razy na multika kup np. od @Toranada Curado i będziesz miał z głowy. Mam podobna wersje(201DHSV) jak Tornado i jest super zabawka średnia rzekę już 5gr główką z guma przeleci. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Zgadzam sie z zdaniem vitacoli lepiej kupić jeden lepszy niż kilka gorszych. Tutaj sie raczej ilość nie liczy lecz jakość. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Łukasz ja znam ten multik. jeśli do lekkiego castingu to niestety nie polecam mimo atrakcyjnej ceny. Zdecydowanie jestem za tym co opisali przedmówcy. Zakup dobrego multiplikatora to oszczędność - kupujesz raz i kończysz poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Łukasz, ja też dopiero nabieram doświadczenia . Tego młynka nie znam zupełnie. Poszukałem tylko dokładniejszej fotki i opisu. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Drobne nieporozumienie ja nie sprzedaje swoich curado bynajmniej nie teraz ale widzę że waldi swoje nówki wystawił jego curado jest całkowicie nowe i warte zachodu.A co do tego ABU to bym też sobie odpuścił, koledzy mają racje.Tanio kupujesz dwa razy kupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitacola Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 mała pomyleczka mialem na mysli @Popera sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi