admin Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam,Niestety dzisiaj w teleekspresie nie było żadnych doniesień z rzek trociowych. Był ktoś może? Widział coś?Czekam z niecierpliwością na pierwsze doniesienia. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Na Słupi to samo. W Bydlinie dużo ludzi, samochody, autokary itp. Na szczęście większość wędkarzy poszła w dół. Szliśmy dość szybko w górę w stronę Machowina, by w końcu zaznać spokoju i dzikiej, trudnej rzeki. Udało mi się sprowokować troć (chyba troć) do ataku, ale nic więcej, po sekundzie już spadła (Sting 9SP LPD - dobry eksepryment Rocky ) Z rozmów z wędkarzami wiem, że powyżej mostu w bydlinie padła 71 i poniżej chyba dwie. O innych rybach nie słyszałem. Wszyscy narzekaja. Ja nie Poznałem nową rzekę, miałem kontakt z rybą i przyrodą...no i byłem obiektem dziwnych spojrzeń chodząc z kijem 6' i multikiem Na pewno jeszczę odwiedzę tą rzekę, ale pewnie dopiero w lutym.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Bylismy w piatek na Redze w Trzebiatowie - czarna droga. Paweł pojmał troć - kelt po przejściach tarłowych -65cm. Ja natomiast miałem kontakt z trocią, nie małą, ale ze mnie dupa i nie wyholowałem ryby do brzegu. Po kilku obrotach troci w wodzie i wsykoku ryba się uwolniła i tyle ja widziałem. W sobotę i niedziele zero kontaktu ..... na Słupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Jeszcze raz gratuluję @Pawłowi pojmania pierwszej troci w sezonie. @Komancz, następnym razem ryba będzie twoja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Mam dobre wiesci.Na Parsecie sie rozkreca.Nareszcie dobre wyniki.Zawody w niedziele byly udane. Padlo troche troci i lososka 7,5 kg. NARESCZIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 orion99,byłem tam i też próbowałem coś dostać,jednak już trzecia wyprawa na zero.Myślę,że jest w tobie wiele optymizmu,bo osiem ryb na stu dwudziestu zawodowców,wydaje się być wynikiem przeciętnym.Jednak na tle Regi i Wieprzy to królowa.Ja zwróciłem uwagę na dwa srebrniaki,złowione na zawodach,które zapowiadają wejścia do rzeki stalowych torped,jak je określił rognis oko,a co za tym idzie, ryb silnych i bardzo walecznych.W drodze powrotnej wstąpiłem na Regę,nastroje i wypowiedzi napotkanych wędkarzy nie nadają się do publikacji.Nikt nie słyszał o złowionej rybie,a jeden z nich oświetlił mnie mówiąc że 1-styćznia kończy sezon trociowy na Redze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Heniutek weź Ty zmień rzeke. Po jaka cholere jeżdzisz gdzieś, cholera wie gdzie, jak.... dobrz ewiesz gdzie ryby ludzie wyjmują ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 To dokad jechac - nad Parsete czy Slupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Kuba, ja proponuję Rege ! Rzeka może mało ciekawa krajobrazowo - wielki obwałowany ciek wodny, ale przynajmniej nad Regą widziałem ryby ..... zresztą wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Kuba, ja proponuję Rege!W swietle powyzszych postów tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Mifek, czyżbym czegoś niedoczytał,capnołeś coś na swojej rzece. Przyznam,że o kilku tam złowionych wiem,ale teraz jestem bez auta i muszę się podczepiać do kumpli. Kuba, nie załamuj się takimi postami,są dyktowane rozgoryczeniem,ja proponuję ci start na parsęcie w Rozcięcinie,ostatnio większość ryb tam pada,no i oczywiście bliskość ujścia rokuje spotkanie srebrniaka.Jeśli jednak będzie kiepsko,to łatwo możesz zmienić rzekę na Regę/ok.30 km./Pamiętaj, trociarska prawda mówi że trocie trzeba sobie wychodzić.Powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 ja niestety jestem jeszcze dziwiczy na punkcie troci :blush: ale mam sporo sprawdzonych informacji. oraz sam kilka widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 a to moje 62cm srebra jakos slaba ale strzelany z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Lukomat gratulacje! Piękna ryba! Zazdroszczę .... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Troszkę szkoda, że fotka z telefonu, bo salmiaki by się ucieszyły z pięknej rybki na ich nowy model...Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Baloo, nie tylko salmiaki by się ucieszyły ... ja też (artykuł ) ale też się cieszę, że są z telefonu. A tak przy okazji to niezły telefon 1MPX. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 @Luko, gratuluję jeszcze raz złowienia trotki.Zdjęcie lepsze takie niż żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 No, piekna ryba, nie ma co.Ale gdzie padla ? A tak przy okazji do wypowiedzi Heniutka.To optymizm jest nam bardzo potrzebny w czasach gdy wody i ryb coraz mniej. 'Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Mam wieści znad rzeki Łeby.Podobno dość słabiutko i padają tylko pojedyńcze ryby.Na jakichś zawodach muchowych, na 100 muszkarzy złowiono tylko 5 troci i do tego raczej niedużych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Szczerze mowic, a raczej piszac, jestem od kilku dni pod bardzo duzym wrazeniem wynikow na Redzie.No i to uaktualnianie wiadomosci na stronce Wejcherowa.Dla mnie No I.Tak trzymac. To narazie chyba jedyna wedkarska stronka z aktualnymi wiadomosciami, a przynajmniej zdjeciami z nad wody.Naprawde tylko pogratulowac. 'Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 gratulacje luko!Przaśny srebrniaczek! Z ostatnich wieści-na Słupi ryby padają głownie w tygodniu.W weekendy gorzej ,niska woda bo zatrzymuja w Krzyni.dzis znów jeden kolo z Bytowa wyjął trzy ryby z jednego miejsca od 1-szej do zmierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ORION99 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Pogoda dla bogaczy ?Nie, na ryby oczywiscie.Tak sobie zagladam od kilku dni na pogode.Caly czas jest wyz.Choc umiarkowany i caly czas sie trzyma plus, minus na tym poziomie, to jednak przydalby sie jakis spadek cisnienia do okolo 1005-1015.I jakies chmury.Bo teraz mozna tez lapac trocie ale mysle, ze lepsze wyniki beda po zmianie pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 No to masz orion upragnioną zmianę pogody Cieszę się jak cholera bo jutro w południe będe już łowił trotki na Słupi,już nóżkami przebieram. 2*C ,pochmurno i czasami mżaweczka(byle nie marznąca)-super,powinny gryźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dzisiaj przejeżdzałem mostem nad Moją Rzeczką.... Woda podniesiona o min 50 cm. temperatura dodatnia.. ehhhh..... sobota juz tuz tuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 mifek, daj namiary to cię odszukam.Wczoraj nabyłem nowe 4 kółka i nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 ze maną jak z dzieckiem... Mówisz i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Witam,
Niestety dzisiaj w teleekspresie nie było żadnych doniesień z rzek trociowych. Był ktoś może? Widział coś?
Czekam z niecierpliwością na pierwsze doniesienia.
pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
19
18
13
11
Popularne dni
2 Sty
26
18 Sty
8