admin Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam,Niestety dzisiaj w teleekspresie nie było żadnych doniesień z rzek trociowych. Był ktoś może? Widział coś?Czekam z niecierpliwością na pierwsze doniesienia. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 @All Pomorzanie, zbliżają się Warsztaty Salmo i chciałbym dowiedzieć się co słychać na trociowych rzekach.Co dzieje się na Parsęcie i na Słupi?Ktoś był ostatnio nad tymi rzekami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 no co si edzieje na parsecie i slupi to nie wiem, ale za to wiem co sie dzieje na Redze i dlatego na nia jade znowu z sobote heniutek moze znowu jakis wspolny team???? tym razem do boju rusza czarna nubira ... bedzie nie wąsko w koncu pojade na ryby nie będąc kierowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 mifek,dziś totalna klapa.Woda opadła o metr,tak więc brania ustały.Sporadyczne ryby padły z samego rana,w tym dwa srebrne.Czarna droga jeszcze nie do łowienia,ale do końca tygodnia zapowiadają odwilż więc jest nadzieja.Wczoraj akcja strażników przniosła efekty-kilku gliżdziaży szczuplejszych o 500zet.narazie to tyle,mój wyjazd to ok.50%,ale akcje zwyżkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 no to rewelacja!!! Ja sie juz nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 mifek,mam wolny piątek i na 99% Trzebiatów,co ty na to. ps.utopiłem odczepiacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Piątek to tylko pobożne życzenie. Za duzo papierow lezy na biurku. poza tym zbliza sie urlop od srody na tydzien - miedzy inymi ze wzgledu na warsztaty, ktore mam nadzieje sie odbeda na pewno jade ale w sobote.... gdyby udalo nam sie spotkac to bede happy jak nie to chetnie poslucham jak stan wody i gdzie warto jechac bo odwilz trzyma ladnie a ja w miescie nie bardzo mam ochote lowic <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Witam,
Niestety dzisiaj w teleekspresie nie było żadnych doniesień z rzek trociowych. Był ktoś może? Widział coś?
Czekam z niecierpliwością na pierwsze doniesienia.
pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
19
18
13
11
Popularne dni
2 Sty
26
18 Sty
8