pit1982 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Rapala countdown, wie ktoś w jakich miej więcej latach był produkowany ten model ze zdjęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycha23 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Łowił ktoś pstrągi na stojącej wodzie countdownami, kupiłem 7-mkę w kolorze pstrąga i ciekawi mnie czy w stojącej wodzie ten typ woblera będzie pracował? Najlepiej jak bym sam sprawdził, ale zimą nie chce mi się tyłka ruszyć nad wodę .Czekam na opinie nie tylko pstrągarzy .[/quoteWiele razy próbowałem na stojącej wodzie i chyba nie są one do tego stworzone. Niby chodzą, ale raz tylko szczupaczek się trafił. Pewnie w stawie z teczakami będzie dobry,ale dzikusa nie skusi. Moja opinia, może ktoś inny ma inne doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi