Guzu Opublikowano 6 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Witam, W celu odswiezenia watku udalem sie na spotkanie z katalonskimi basistami. Spotkalem kwartet ( na okolo 15 bran) . Na zdjeciu pierwszy z zespolu. Taka deszczowa 30tka - padalo dzis caly dzien tu u nas Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Na co złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Remku, Na berkley power bait grub 3 cale w kolorze watermelon Zestaw texas 1/32 oz. Poza tym udalo mi sie pod koniec dnia przechytrzyc 2 na woblerka Yo zuri. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Fajne rybki Guzu. 1/32oz to jakis niecaly gram? Finezyjnie. Łowilem Bassy sloneczne we wspomnianym kanale zrzutowym cieplej wody dolna odra. Byla to raczej zabawa...kawalek zylki, galezi zamiast wedki i koniki polne jako przyneta. Najwieksze, jakie udalo sie zaciac to cos kolo dloni dlugosci, z tym ze rybki te wygladaly jak skalary, czyli tak wygrzbiecone, ze az kwadratowe.Wyglad zupelnie inny, niz te na zdjeciach..przypominaly cos zywcem wzietego z rafy koralowej...jak znajde to wstawie fotke... Guzu, ta katana to ta sama co na Ebro? Wytrzymuje taki deszzc??Mam teraz cos podobnego, ze Storm texu ..ciekawe czy to podobne? Nie wiem, czy to to samo ale mam kijek (blank byl pierwotnie) pstragowy z serii Rogue (Lamiglas). Bardzo ciekawy...taki nie za ostry... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 No finezyjnie, finezyjnie.Woda stojaca i nie jakies odmety 5 metrowe. Przy sprzyjajacych warunkach lowi sie guma bez obciazenia - to moim zdaniem b. skuteczna forma prezentacji na bassa. Co do bassow slonecznych - tu tez wystepuja, jakos nie dobieralem sie do nich nigdy z wedka Kijek to Rogue Rods, z Lamiglasem nie ma chyba nic wspolnego (no moze poza tym ze oba USA). Co do szmat nowych - to zrobimy pokaz juz niedlugo Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 ...jak znajde to wstawie fotke... gumo pomoge Ci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Sa takie i u mnie tu ostatnio stal taki 15to centymetrowy i patrzyl na mnie na plyciznie. z gory kolorystycznie to prawie jak szczupaczek byl lotrzyk taki Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Z tego co widzę to bluegill mifku Można tego nałowić trochę za wielką wodą. Spróbuję znaleźć jutro zdjęcia dużych bluegilli złowionych zimą przez Jacka i Zbyszka. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 gil nie gil u nas takie tez plywaja... remek jak chcesz je polowic to wystarczy ze zaplacisz mi 25% tego co polozyles za wyjazd za wielka wode i normalnie masz takie fajne rybki jak w banku. nawwet moge ci dac do wyboru czy chcesz lowic 5 minut samochodem od mojego domu czy moze wolisz 35minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 A jak chcesz o 5 min od mifkowego domu, to gratis jeszcze trochę adrenalinki będzie - ochrona z elektrowni się pojawi czy nie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 @mifek kawał chłopa, da radę szczypiorkom z ochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 czyli extrema się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 remek chłopaki - w sumie ja też - zapomnieliśmy Ci dodac, że obu wodach - UDOKUMENTOWANE - sporadycznie bo sporadycznie ale trafiaja sie wyrosnięte (pol kilograma i wiecej...) ... PIRANIE http://lonegunman.blox.pl/2005/11/Tajemniczy-skladnik-papryk arza-szczecinskiego.html co jak co ale piranii jeszcze nie łowiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Unas też gryzą Bassy choc nie takie jak w US czy w Katalonii. Wzasadzie ostatnio nic innego nie gryzie jak Hamury, nalezące do wielkiej rodziny bassów morskich. Niestety nie możemy ich prezentować takim zajebistym i profesionalnych chwytem za pysk a dlaczego to sami zobaczcie.. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 no tym zdjeciem nawet moją żone powaliłeś na kolana ,śliczna szczęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Uuuu....no rzeczywiście, za pysk byłoby nierozważnie Dziabneła kiedyś jakaś? bo pewnie twister do kosza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 To ja ruszę temat zdjęciami ... połów bassów małogębowych zarejestrowany przez moją kamerkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 WoW Ale widoki - super. I nawet spodnie ze znaczkiem BPS Trzeba podpatrywac najlepszych Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 WoW.... Trzeba podpatrywac najlepszych Guzu celna uwaga Guzu !! Ja bym na Twoim miejscu w tym podpatrywaniu najlepszych poszedł dalej i ... przyjrzał sie dobrze temu kijowi i kręciołkowi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Nie lubie dzielonych rekojesci Na bassy do gum uzywam 7 stopowego jednoczesciowca.Co do tego nie ma kwestii Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Przeklejam z innej wiadomości Dokładnie w tej miejscówce złowiłem bassa małogębowego. Trzeba było go dźwignąć przez ten drąg, który widać po lewej stronie. Rzut tuby, żółtej o zapachu czosnku, dosłownie sekunda i ... strzał jak z gromu. Ten należał do tych ostrych i zdecydowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Piekne zdjecia, ale ciagle ogladamy na Twoich zdjeciach innych lowcow a Ciebie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Spokojnie, za to jak Remek wstawi swoje zdjęcia to nie będziecie mogli oczu oderwać. Od ryb oczywiście bez urazy Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Odpowiedź Tomku jest bardzo prosta - to w 95% ja robiłem zdjęcia Chłopaki mieli pewne obawy przed robieniem zdjęć moim aparatem. Jednym z planów było zrobić dużo zdjęć z tej wyprawy - plan został moim zdaniem wykonany w 100%, a to, że zdjęć mam mniej to ... mi nie przeszkadza. Poza tym Tomku zasda jest bardzo prosta - jeśli chcesz mieć zdjęcia na rybach to nie jedź z wędkarzami a z fotografem PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 A no, Remek wiem o czym mowisz bo jak ja ide z moim aparatem np. w gory z kolezankami to mnie tez nie ma na zdjeciach poniewaz ja te zdjecia po prostu wykonuje Oczywiscie nie mozna tutaj porownac umiejetnosci ani wedkarskich ani fotograficznych, ale rozumie jak najbardziej powod Twojej nieobecnosci na zdjeciach PS: Zdjecia byly robione z filtrem polaryzacyjnym? Pozdrawiam i przepraszam za offtopic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi