Kuba Standera Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 https://vimeo.com/78506452 Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Miód na moje serce Kuba. Gość łowi na kołowrotek "Orvis Hydros" (mój ulubiony ) chyba w rozmiarze VI (największy). Nie widzę jaka wędka...... bo ta niestety w 7-8 minucie jednak padła. Najbardziej podoba mi się ten pościg za rybą - genialne polowanie. Choć tydzień w takim miejscu i jestem innym człowiekiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) Daleko to z Lublina ? Edytowane 17 Listopada 2013 przez robert.bednarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Choć tydzień w takim miejscu i...i można umierać , wyżej już stawki podnieść nie można więc... A co do odległości - ze stopem może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Piekna woda Pora zbierac na bilety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Powiem szczerze, ze mam mieszane uczucia, co do takich polowow. Kolega mi o tym wspominal, ze przewodnik wrzuca do wody wiadro ryby, GT wpadaja w amok i strzela sie jak do kaczek. Troche ciezko bylo mi w to uwierzyc, bo na filmach nigdy necenia nie widac, tutaj zapomnieli wyciac wstydliwe fragmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Ja slyszałem raczej inną opowieść - o godzinach spędzonych na poszukiwaniu ryb i wydrepatnych kilometrach.Łowienie na upatrzonego, do kursujących wzdłuż plaży ryb.Może różni gajdowie mają różne metody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Mozliwe, ze maja rozne metody. Na tym filmiku podkarmiali, chyba ze sobie podgryzali sashimi miedzy rzutami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Mozliwe, ze maja rozne metody. Na tym filmiku podkarmiali, chyba ze sobie podgryzali sashimi miedzy rzutami ...bo klijent nasz pan. Musi byc zadowolony ze cos zlowil skoro wydal tyle kasy i czasem oczekiwania sa inne od rzeczywistosci. Edytowane 20 Listopada 2013 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi