tofik Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Oleix jeszcze trochę i chyba mianujemy cię dyżurnym od białej ryby . Dzisiaj trochę szukałem tej alternatywy a efekt był taki że jeden leszczu wypluł gumę tuż przy nogach . Po kilku następnych rzutach poprocha strzelił szczupak ok 50cm. Na szczęście nie odgryzł przynety i cały i zdrowy wrócił do wody. A potem zaczął padać deszcz i się poddałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Oleix - we Wrocławskiej Odrze pływa wiele gatunków ryb. Świnki są i jest ich coraz więcej. Kilka lat temu łowiłem je na przepławce w Wałach Śląskich, a potem to już do Wrocka otwarta woda. Wolałbym usłyszeć, że ktoś trafił certę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Świnki widziałem tylko na jednym odcinku...widziałem tez tam brzany Ale jak narazie to tylko tam widziałem te rybki... i cieżko je złapac bo niema ich za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Dobrze że chociaż u was widać takie ryby jak brzana czy certa bo na środkowej warcie poza kanapami, kaloszami i nie dawno plamami ropy niezbyt wiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nie ma ich dużo to fakt, poza tym pamiętaj, ze to odcinek miejscki, poprzegradzany licznymi jazami co nie ułatwia wędróek tarłowych, a samych miejsc gdzie mogłyby się wytrzeć w mieście nie ma za wiele. Na szczęście Odra poniżej Brzegu Dolnego to taka wielka rzeka niemal podgórska i tam brzan i świnek może być tylko coraz więcej... Przynajmniej do momentu ukończenia nowej zapory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 wzdrege złowiłem jedną ale jeszcze gdzieś mam zdjęcie uklei na obrotówke 00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 chodząc za szczupakiem (foto z telefonu) [moderator: zdjęcie z zeszłego roku] gdzieś miałem ukleje jeszcze na okoniowego woblera, ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Płotka na szpieguska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi