ledar Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dokładna długość od początku oczka do końca oczka 9.5 cm.waga od 12 do 12.5 gr.opadają równolegle do lustra wody lekko lusterkując,przy prowadzeniu szybszm zachowuje się agresywniej.W godzinach popołudniowych wstawię nowe foty jerków wykonanych z żywicy imitacje płotki i nowego 5 gramowego wobka na nocne sandacze pływający lusterkującygł.schodzenia 20/30 cm na razie bez steru bo muszą wszystkie dobrze wyschnąć ,lakier pliuretanowy dosyć długo się utwardza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wysłałem trochę wcześniej fotki wobków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 W tym dziale Jerkbajta nie ma żadnej sprzedaży przynęt Jak nie ma jak jest Giełda zwykła i giełda twórców tu w dziale Lure...Chyba,że Tobie chodzi o to że nie chcesz główek sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja nie mam takiego statusu TWÓRCA jeżeli tak to na giełdzie sprzedam poz.D.L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Główki jigowe trójkątne malowane z brokatem oko 3 d,z małymi płetwami koło oka z przesuniętym oczkiem haka lepiej lusterkują .5,7,10,13,15,17,gram pasują do przynęt lunker city fin-s ,shakerhak Eagle Claw Platinum Black 4/0,5/0,6/0Przedstawiam małą część moich wyrobów jigi,cykady,koniki cała rozmiarówka itd. Edytowane 27 Listopada 2013 przez ledar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dokładna długość od początku oczka do końca oczka 9.5 cm.waga od 12 do 12.5 gr.opadają równolegle do lustra wody lekko lusterkując,przy prowadzeniu szybszm zachowuje się agresywniej.Dzięki. Agresywniej przy szybszym prowadzeniu to znaczy? Drga, mocniej lusterkuje, idzie prosto? Może zamiata jakoś szerzej i ma tendencje do odjazdów na boki? Czy łatwo go wynieść do wierzchu w nurcie, przy średnim prowadzeniu? Pytam, bo nie jest bardzo ciężki przy swej długości, nie widać jaki jest "gruby", no i nie ma steru. Na oko wygląda mi na materiał do obławiania spokojniejszej wody i do aktywnego prowadzenia. Napisz coś więcej, bo wygląda ciekawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Też jestem ciekaw boleniówki, tłumacze sobie to w ten sposób "człowiek zrobił formę pod konkretny wzór to musi oznaczać, że jest w nim coś wyjątkowego i na tyle wartościowego, że chce się to powielać" Gdybym miał się sugerować opisem to sandaczówka jest bardzo w moim typie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekF Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Bardzo fajne wirujące ogonki Blaszkę na końcu przynęty kupujesz gdzieś czy produkujesz sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 kupuje w USA mam rodzinę w chicago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Prezentacja moich główek jigów SUMOWYCH do trola.także morskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Bardzo ciekawe patenty, dla dużych gramatur. Będę chciał wypróbować w trolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wzmocnione stelaże do woblerów,lutowane przy oczkach lutem srebrnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam Darku.Powielam te pytanko co kolega Maynard parę postów wyżej ...A może masz film z pracy przynęty ?Wiele by to wyjaśniło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Będzie trochę cieplej ,to pójdę na pobliskie bajoro i nagram filmy ,na razie test gumy Edytowane 3 Grudnia 2013 przez ledar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Prototypy główek SZURAKI chcę pokazać sandaczowe główki jigoweodlewane na hakach rozwartych 60 stopni ,przynęta opada równolegle do lustra wody,przy poderwaniu z dna od razu startuje,pod jigiem są dwa kanały do smużenia tak zwany na wleczonego gramatury będą 10,15,20,25 gr.czekam na formę matrycę na razie są dwie gramatury na formie z silikonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Faktycznie super te blaszki przy wirujacych. U nas w kraju to możemy sobie pomarzyć tylko o kupnie takich. Kolorystyka tez fajna.Ogólnie super.Przejścia pomiędzy kolorami zdumiewające. Na prawde fajna robota. Milo popatrzeć. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez czorny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) Faktycznie super te blaszki przy wirujacych. U nas w kraju to możemy sobie pomarzyć tylko o kupnie takich. Kolorystyka tez fajna.Ogólnie super.Przejścia pomiędzy kolorami zdumiewające.Na prawde fajna robota. Milo popatrzeć.podaj mejla puszczę ci fotę wczorajszego garbusa Edytowane 30 Stycznia 2014 przez ledar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Okonek też fajny. Z czego zrobiony z pianki czy drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Okonek też fajny. Z czego zrobiony z pianki czy drewna?to nie okonek tylko płotka zrobiony z żywicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Świetna robota i z chęcią będę zagladal tutaj nacieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 No skończyłem wobki sandaczowe ustawione na kotwicacch phoenixa ,kólka łącznikowe USA bo nasze ???.bardzo wolny lusterkujący opad i praca migotliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Mnie natomiast nic a nic się te wobki nie podobają. Myślę że w lurebuildingu prezentowanym na tym forum chodzi o coś innego. Liczy się nie tylko powtarzalność czy łowność ( bo powtarzalne i łowne można kupić w każdym sklepie ), tylko piękno, misterność wykonania, niepowtarzalność. Jest tu kilku super speców i ich cudne prace, przy których te prezentowane tutaj wyglądają jakoś tak... smutno.Ale to tylko moje zdanie i niekoniecznie muszę mieć rację.Pomimo krytycznego głosu, oczywiście pozdrawiam Kolegę i życzę sukcesów. skippi66. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 ustawione na kotwicacch phoenixa ,Jesteś zadowolony z tych kotwiczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Tak są bardzo ostre kute i mozna kupić w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 @ledar sprzedaj mi po sztukasie boleniowej i sandaczowej wersji, zrobię z nich użytek i napiszę co i jak bo inaczej nikt się niczego nie dowie o tym stafie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi