meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Przez czytanie tego wątku zaczyna mi po głowie chodzić myśl nad zmianą HDS Gen2 na coś nowszego.Dobre pytanie Radek, chętnie poznam odpowiedzi jakie macie swoje typy.Simarad ma język PL? Bo że ma jakiś wschodnie europejskie języki to już wyczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A skąd informacja, że Simrad nie ma w Polsce dystrybucji ? Przypadkiem Parker nie ma go w ofercie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemsol Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 dochodzą mnie słuchy, że oficjalny dystrybutor lowrance nie stoi frontem do klienta, chociaż ja nigdy nie narzekałem na obsługę a mam dwa urządzenia od lowrance...kolejna rzecz jest tu;http://www.lowrance.com/en-US/News/Garmin-Violates-Navico-Patents/niby to sprawa w toku od dawna i jeszcze się będzie ciągnąć...ale jakie będzie rozstrzygnięcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A skąd informacja, że Simrad nie ma w Polsce dystrybucji ? Przypadkiem Parker nie ma go w ofercie ?Wystarczy wejść na stronę parkera i zobaczyć co jest w ofercie simrad'a .Tej o . której pisano niema .Mnie kusi 72sv ze względu na możliwość tworzenia map w łatwy sposób i bez dodatkowych kosztów. Wyświetlacza dotykowego nie potrzebuje bo nie chcę płakać po skończeniu się gwarancji.Wybrałem chyba najdroższy model , ale tak mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wystarczy wejść na stronę parkera i zobaczyć co jest w ofercie simrad'a .Tej o . której pisano niema .Mnie kusi 72sv ze względu na możliwość tworzenia map w łatwy sposób i bez dodatkowych kosztów. Wyświetlacza dotykowego nie potrzebuje bo nie chcę płakać po skończeniu się gwarancji.Wybrałem chyba najdroższy model , ale tak mam. Tylko GT40 do tego. Szerszy kąt widzenia, mocniejszy sygnał i dłuższy kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Tylko GT40 do tego. Szerszy kąt widzenia, mocniejszy sygnał i dłuższy kabel. Nie wiem czy to jest potrzebne do szczęścia.Wcześniej o tym pisaliście i z tego co wiem striker 7sv ma nie wymienny przetwornik , a 72sv da radę tylko przecierz jest sonar boczny i gt 52 wydaje mi się , że jest ok.Mylę się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Wystarczy wejść na stronę parkera i zobaczyć co jest w ofercie simrad'a .Tej o . której pisano niema .Mnie kusi 72sv ze względu na możliwość tworzenia map w łatwy sposób i bez dodatkowych kosztów. Wyświetlacza dotykowego nie potrzebuje bo nie chcę płakać po skończeniu się gwarancji.Wybrałem chyba najdroższy model , ale tak mam. Ale w ogóle to jednak Simrad jest w ofercie Parkera. A że nie ma któregoś modelu w ofercie to jeszcze nie oznacza że brak dealera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radek gliwice Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Rozchodzi mi się o to , że nie można go zakupić u dystrybutora w PL .Ciekawe gdzie go zareklamujemy no i czy ten dotyk posłuży na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 chyba znalazlem idealne echo,tanie ,nie psuje sie ,nie potrzeba akumulatora i co najwazniejsze mozna zrobic samemu http://forum-karpiowe.pl/viewtopic.php?p=128595 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 A dla leniuchów, wersja z Decathlona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawcanerki Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 panowie, mam do kupienia Simrada NSS7 używanego, http://www.ebay.co.uk/itm/291866769470 Golas, ale pytanie, czy wiecie coś na ten temat i czy warto za tą cenę? wiem będę do tego musiał dokupić przetwornik.. mam dwie h do końca aukcji, proszę o jakieś rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 ja bym nie kupił, 2000 zł za sam nieprodukowany już ekran to drogo, za 2000 zł plus VAT i cło masz Strikera 7sv z USA lub za 3200 z Włochza około 2000 zł kupisz używanego Elite 7HDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) ja bym nie kupił, 2000 zł za sam nieprodukowany już ekran to drogo, za 2000 zł plus VAT i cło masz Strikera 7sv z USA lub za 3200 z Włochza około 2000 zł kupisz używanego Elite 7HDIZnajomy ma właśnie taką Elitkę na sprzedaż.Na priv pytaj w razie czego. Edytowane 9 Września 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawcanerki Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 ok, dzieki chłopaki, bo miałem zagwostke czy nie lyknac tego sprzętu. W sumie za 620 mam Simrada GO7 XSE z transducerem a ile chce za tego HDI i czy to echo godne polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Jak fundusz pozwala to bierz simrada.. hdi to spoko sprzęt , jednak te dwa urzadzenią dzieli przepaść na + dla simrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Tylko sprawdź czy ten transducer to na pewno totalscan, bo simrada sprzedają z różnymi przetwornikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 widze ze kolega z UK, znajomy ma Hook 9 z przetwornikiem HDI do sprzedania ,nowy ,nigdy nie uzywany,ostatnio krzyczal sobie £500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jammaey Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Zastanawiam się między Strikerem 7Sv, Simradem 7Go XSE a Echomap 71Sv. Z grubsza orientuje się jakie są różnice. Pytanie do Was.. Czy z mapek korzystają głównie trollingowcy? Czy warto do tego dokładać jak w trollu nie pływam? Przynajmniej na razie, kiedyś pewnie będę próbował swoich sił.. Edytowane 29 Września 2016 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 ja nie troluje , bo nie mam gdzie zbytnio , i nie wyobrazam sobie teraz lowienia bez mapy. zawsze wiem gdzie jestem , chcem sie przestawic na inny stok gorki to bez problemu to czynie. Zadne mgly nie straszne.. Jak dla mnie mapa to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Zastanawiam się między Strikerem 7Sv, Simradem 7Go XSE a Echomap 71Sv. Z grubsza orientuje się jakie są różnice.Pytanie do Was.. Czy z mapek korzystają głównie trollingowcy? Czy warto do tego dokładać jak w trollu nie pływam? Przynajmniej na razie, kiedyś pewnie będę próbował swoich sił..Simrad z totalscanem albo 71sv + gt40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jammaey Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 To wiem, tylko zastanawiam się czy te mapy mi potrzebne :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubas123 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 no to już chyba musisz sam wiedzieć ...ale czasem lepiej dołożyć niż potem żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Tak jak napisał kolega wyżej . Nie kupisz w zestawie a zapragniesz to lipa . Zostanie niesmak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) . Edytowane 30 Września 2016 przez Kingfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) . Edytowane 30 Września 2016 przez Kingfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi