Skocz do zawartości
  • 0

Wybór echosondy!

meth666

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Przez czytanie tego wątku zaczyna mi po głowie chodzić myśl nad zmianą HDS Gen2 na coś nowszego.

Dobre pytanie Radek, chętnie poznam odpowiedzi jakie macie swoje typy.

Simarad ma język PL? Bo że ma jakiś wschodnie europejskie języki to już wyczytałem.

• 0

dochodzą mnie słuchy, że oficjalny dystrybutor lowrance nie stoi frontem do klienta, chociaż ja nigdy nie narzekałem na obsługę a mam dwa urządzenia od lowrance...

kolejna rzecz jest tu;

http://www.lowrance.com/en-US/News/Garmin-Violates-Navico-Patents/

niby to sprawa w toku od dawna i jeszcze się będzie ciągnąć...ale jakie będzie rozstrzygnięcie???

• 0

A skąd informacja, że Simrad nie ma w Polsce dystrybucji ? Przypadkiem Parker nie ma go w ofercie ?

Wystarczy wejść na stronę parkera i zobaczyć co jest w ofercie simrad'a .Tej o . której pisano niema .Mnie kusi 72sv ze względu na możliwość tworzenia map w łatwy sposób i bez dodatkowych kosztów. Wyświetlacza dotykowego nie potrzebuje bo nie chcę płakać po skończeniu się gwarancji.Wybrałem chyba najdroższy model , ale tak mam. :)

• 0

Wystarczy wejść na stronę parkera i zobaczyć co jest w ofercie simrad'a .Tej o . której pisano niema .Mnie kusi 72sv ze względu na możliwość tworzenia map w łatwy sposób i bez dodatkowych kosztów. Wyświetlacza dotykowego nie potrzebuje bo nie chcę płakać po skończeniu się gwarancji.Wybrałem chyba najdroższy model , ale tak mam. :)

Tylko GT40 do tego. Szerszy kąt widzenia, mocniejszy sygnał i dłuższy kabel. 

• 0

Tylko GT40 do tego. Szerszy kąt widzenia, mocniejszy sygnał i dłuższy kabel. 

Nie wiem czy to jest potrzebne do szczęścia.Wcześniej o tym pisaliście i z tego co wiem striker 7sv ma nie wymienny przetwornik , a 72sv da radę tylko przecierz jest sonar boczny i gt 52 wydaje mi się , że jest ok.Mylę się ?

• 0

Ale w ogóle to jednak Simrad jest w ofercie Parkera. A że nie ma któregoś modelu w ofercie to jeszcze nie oznacza że brak dealera.  

• 0

panowie, mam do kupienia Simrada NSS7 używanego,

http://www.ebay.co.uk/itm/291866769470

Golas, ale pytanie, czy wiecie coś na ten temat i czy warto za tą cenę? wiem będę do tego musiał dokupić przetwornik.. mam dwie h do końca aukcji, proszę o jakieś rady

• 0

ja bym nie kupił, 2000 zł za sam nieprodukowany już ekran to drogo,

za 2000 zł plus VAT i cło masz Strikera 7sv z USA lub za 3200 z Włoch

za około 2000 zł kupisz używanego Elite 7HDI

Znajomy ma właśnie taką Elitkę na sprzedaż.

Na priv pytaj w razie czego.

Edytowane przez godski

• 0

Zastanawiam się między Strikerem 7Sv, Simradem 7Go XSE a Echomap 71Sv. Z grubsza orientuje się jakie są różnice.

Pytanie do Was.. Czy z mapek korzystają głównie trollingowcy? Czy warto do tego dokładać jak w trollu nie pływam? Przynajmniej na razie, kiedyś pewnie będę próbował swoich sił..

Edytowane przez Jammaey

• 0

Zastanawiam się między Strikerem 7Sv, Simradem 7Go XSE a Echomap 71Sv. Z grubsza orientuje się jakie są różnice.

Pytanie do Was.. Czy z mapek korzystają głównie trollingowcy? Czy warto do tego dokładać jak w trollu nie pływam? Przynajmniej na razie, kiedyś pewnie będę próbował swoich sił..

Simrad z totalscanem albo 71sv + gt40