meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam wszystkich,panowie doradzcie prosze jaka echosonde wybrac z gornej polki,ja sie nie znam a ma to byc kozak zebym nie musial czegos dokupowac czy zalowac ze nie kupilem lepszej.Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 a ile kasy to jest ta górna półka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wsw1515 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Hds 9 idź w to grubsza półka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Każda firma ma kozaki.tylko. twoja zdolność kredytowa.i.fantazja jest wstanie Cię powstrzymać. Lowrance ma hds garmin gpsmap humminbird helix do wyboru do koloru.Np garmin gpsmap 7412xsv do tego 2x panoptix i masz na lajbie kino bambinoAlbo hds 12 +ss3dBądź hm helix 12 Wszystkie powyższe prawie same łapią ryby Edytowane 30 Września 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 przecież HDS9 to maleństwo, może kolega chce jakąś 15", a Ty mu proponujesz kalkulator kieszonkowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 No właśnie przepraszam bym zapomniał o simrad 24" na życzenie moze zrobią ekran curved Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jakas do 15000zl Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Zdolnosc kredytowa mnie nie interesuje place gotowka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Każda firma ma kozaki.tylko. twoja zdolność kredytowa.i.fantazja jest wstanie Cię powstrzymać. Lowrance ma hds garmin gpsmap humminbird helix do wyboru do koloru.Np garmin gpsmap 7412xsv do tego 2x panoptix i masz na lajbie kino bambinoAlbo hds 12 +ss3dBądź hm helix 12 Wszystkie powyższe prawie same łapią ryby Co to jest ten panoptix,garmin mi sie podoba? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 mialo byc zdolnosc finansowa wpisz w youtube garmin panoptix i zobaczysz . ogolnie obrazowanie 3d . garmin ma przetowrniki "patrzace" do przodu oraz obrazujace to co sie dzieje aktualnie pod lodzia + boki . ewentualnie obiekty jak sie przemieszczaja (ryba przyneta) jednak mysle ze sa to bajery z ktorych sie malo korzysta. na niekorzysc garmina tylko brak mozliwosci tworzenia przez siebie ladnych map. Lowrance obrazuje w 3d troche inaczej niz garmin. , na + mozliwosc zabawy w mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wsw1515 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Co to jest ten panoptix,garmin mi sie podoba?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaNo ale na ten zestaw to braknie ci funduszy 15k. Za malutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Na 1 by styklo można wziasc zamiast gpsmap to echomap, jednak do panoptix to wolał. Bym gpsmap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 No ale na ten zestaw to braknie ci funduszy 15k. Za malutko.To co w takim razie do 15k,chyba ze warto cos drozszego to nie ma problemu dolozy sie pare groszy jak trzeba? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Sprawa krótka jeśli zabawa w obrazy 3d to lowrance/simrad bądź garmin jeśli bez nich to hm. Obczaj sobie panoptix na YouTube i ss3d lowrance poczym wybierz to co Ci się bardziej podoba. Za 15k sprzęt będzie mega z każdej firmy .lowrance obsługuje do tego.jeszcze silniki mercury i motorguide hm obsługuje minnkota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafał73 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Sprawa krótka jeśli zabawa w obrazy 3d to lowrance/simrad bądź garmin jeśli bez nich to hm. Obczaj sobie panoptix na YouTube i ss3d lowrance poczym wybierz to co Ci się bardziej podoba. Za 15k sprzęt będzie mega z każdej firmy .lowrance obsługuje do tego.jeszcze silniki mercury i motorguide hm obsługuje minnkotaDzieki poogladam i cos wybiore Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Witam,Zamierzam kupić jedno z tych dwóch urządzeń Lowrance elite 7 Ti vs Garmin 72sv Przeczytałem tematy na forum o tych echosadach i im więcej czytam tym mam większy problem z wyborem :-( Z Garminem podobno łatwiej tworzy się swoje mapy tzn urządzenie samo to robi a czy w elite jest duży problem żeby stworzyć własną mapę? Dużo więcej czasu trzeba na to poświęcić? Czy jakość sondowania czy wyswietlania różni się? Które urządzenie jest łatwiejsze w obsłudze? Będzie to moje pierwsze echo i chciałbym w miarę możliwości szybko ogarnąć obsługę z powodu małej ilości wolnego czasu. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Mam Elitke Ti, zrobienie map jest dluzsze tylko o wrzucenie plikow na serwer i poczekanie az zrobia z tego mape, czyli jakias minuta zgrywania i okolo 3 godzin w moim przypadku oczekiwania. Rowniez to moje pierwsze echo i to jeszcze z jez angielskim. Ogarniecie zajelo mi jeden wypadzik Tak czy siak decyzja nalezy do Ciebie i moim skromnym zdaniem jedna jak i druga echosonda stoi na wysokim poziomie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Zastanów się jeszcze nad Simrad GO7 XSE. Wszystkie funkcjonalności TI + multidotyk i gotówka w kieszeni. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ten simrad go7 xse jest w pl dystrybucji dostępny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Z tego co widzę to Simrad nie jest sprzedawany w pl więc pewnie jest problem z serwisem itp. Ciekawe czy ma język pl. Jest ktoś z forumowiczów kto używa to Echo? Mam Elitke Ti, zrobienie map jest dluzsze tylko o wrzucenie plikow na serwer i poczekanie az zrobia z tego mape, czyli jakias minuta zgrywania i okolo 3 godzin w moim przypadku oczekiwania. Rowniez to moje pierwsze echo i to jeszcze z jez angielskim. Ogarniecie zajelo mi jeden wypadzik Tak czy siak decyzja nalezy do Ciebie i moim skromnym zdaniem jedna jak i druga echosonda stoi na wysokim poziomie A jak z czytelnoscia wyświetlacza jak np włączysz więcej okien? Np zwykły sonar + boczny + down widać wyraźnie? Sprawdzales jak działa ta funkcja wifi która daje możliwość oglądania również na tablecie czy smartphonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Czytelność na 7 calach przy 4 oknach jest jaka jest... jest wyraźne ale małe najczytelniejszy na 2 oknach . Tablet czy tel działa ok . Są małe lagi . Obraz lekko rozmyty. Powód - strumieniowanie obrazu . Inne rozdzielczości. Tablet za 10k zł nie odda tego co echosonda . Sprawdziłem u przedstawiciela w cenniku i jest dostępny. Także jest i pl język i gwarancja Edytowane 8 Października 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A podeślesz linka do sprzedawcy w pl tego simrada? Wiesz może czy tworzenie map odbywa się tak samo jak w lowrance? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 A podeślesz linka do sprzedawcy w pl tego simrada? Wiesz może czy tworzenie map odbywa się tak samo jak w lowrance?psulek na forum je sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Lowrance i simrad to jedna korporacja mapy są w .at5 takze i gofree zalatwia temat. Każdy kto ma umowę z parker poland może ściągnąć od nich te echo. kwestia tylko ile chce dany ziom na tym przyciąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Psulek niestety ma bez pl więc chyba zdecyduje się na lowrance Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi