meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryzykfizyk1323 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 dzięki panowie za odpowiedz,wszystko przez ten wysoko komentowany wąski stożek,od samego początku skłaniałem sie ku strikerze.ale czy ten wąski stożek to nie będzie za mało na wodę o głębokości 5.7.9m? a jak jest z kątami w helix 7 HB? czy np w 7hdi elite? nie jest to malo kasy,a chcialbym kupic raz a w miare dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Dwa wąskie stożki w popularnym przetworniku GT-52 to strzał w stopę Garmina.Od lat producenci nawet prostych echosond oferują 77/200 lub 83/200 kHz. Zawsze powinien być wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryzykfizyk1323 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 i to mnie trochę martwi.godski a co poleciłbyś mi na moja wodę tak powiedzmy do 3.5tys? tak żeby spokojnie skanować do tych 10m maks...patrzyłem oferty,wszędzie w zestawie daja gt52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Kolega wyżej napisał, że u @psulka możesz mieć 7SV + GT40 za mniej niż 3,5 tys. Za +- 3,5 tys. (może być mniej lub więcej, zależy czy w PL czy nie) kwotę możesz mieć Simrada GO7 XSE, który ma wszystko to co Striker 7 SV + GT40 czyli szerokie stożki, boczny, GPS, a dodatkowo wielodotykowy ekran i mapy. Lepszych opcji wśród nowego sprzętu w tym budżecie nie znajdziesz. Ewentualnie możesz jeszcze poszukać Echomap 71SV, które miało GT40 w standardzie. Cena nówki to było +- 4 tys. PLN, ale sporo osób kupiło w tym roku na różnych wyprzedażach w krajach UE znacznie taniej. Trzeba poklikać, pomeilować i zawsze coś się znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) GPS jest fajny ale mapa z GPS lepsza, oczywiście wszystko rozbija się o kasę, w Stikerze masz tylko możliwość zapisania śladu i punktów a nie zrobisz ani nie wgrasz mapy batymetrycznej. Rozważ jeszcze np używana Lowrance Elite 7HDI, nie ma bocznego ale ma GPS i możliwość wgrywania map oraz tworzenia swoich i idzie kupić za ok 2000 złteraz u nas w kraju za 2700 mozna kupić nowego Hook 7 z pełna gwarancją PL i inne Hook tez duzo taniej jest teraz promocja.Przy kupnie Elite Ti i Simrad GO jest zwrot gotówki na konto kupującego promocja CASH BACKwystarczy poszukać w necie i na FB :-) Edytowane 18 Października 2017 przez bierjoza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Jak już jesteś w temacie @Bierozja. To jest mozliwosc nagrywania obrazu kamery w hds gen 3 / carbon ? Ostatnio się bawiłem na dziurach 16m... widok sandacza w czeluściach wolności nie do opisania... a nie mogłem znaleźć nigdzie opcji nagrywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyterrorysta Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Siemanko. Nosze się z zamiarem kupna echo sądy z bocznym sonarem. Mam na to przeznaczone 5 tyś.Co byście zaproponowali. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Elite 9 Ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Czytałeś ten wątek? Czy wszyscy jeszcze raz zachwala swoje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Elite 9 Ti9ti za 5 k? Gdzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyterrorysta Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Czytałeś ten wątek? Czy wszyscy jeszcze raz zachwala swoje ?Cos tam czytałem ale mam ostatnio sporo na głowie i nic nie pamiętam z tej lektury. Elite 9 TiOna stoi troszkę ponad 6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Cos tam czytałem ale mam ostatnio sporo na głowie i nic nie pamiętam z tej lektury. Ona stoi troszkę ponad 6ki jest 800 zł zwrotu za zakuphttps://offers.navico.com/lowrance/pl/submissions/new Edytowane 18 Października 2017 przez wedkarski365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Da się i za 5k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Za 5 k PLN kupiłbym to: http://www.angel-schlageter.de/Echolot-GPS-Zubehoer/Fischfinder-Combi-Echolote/Simrad-Fischfinder/GO-XSE-Premium-Serie/Simrad-GO9-XSE-mit-Total-Scan-Geber-StructureScan--13671.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Ale bez polskiego menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Za 5 k PLN kupiłbym to: http://www.angel-schlageter.de/Echolot-GPS-Zubehoer/Fischfinder-Combi-Echolote/Simrad-Fischfinder/GO-XSE-Premium-Serie/Simrad-GO9-XSE-mit-Total-Scan-Geber-StructureScan--13671.htmljak miałbym wybór kupić w Polsce za 5k z polską gwarancją i menu albo z angielskim/niemiecki z niemiecką gwarancją to wolę Elite 9Ti od Go9XSE. To bliźniacze urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 tylko czy w simrad go9xse jest ten moral z ekranem co w lowrance ti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Pan Schlageter to ogarnięty gość i jak się poprosi to załatwi paczkę PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 i jeszcze niech ta paczke puści w net i bedzie aleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Rozmawiałem z nim o tym przy okazji zamówienia HDS 9 Gen. 3. On sam nie ma tych plików, a z tego co mówił na tamten nie moment nie było nawet technicznej możliwości doinstalowania innych paczek. Mógł natomiast zamówić dla klienta urządzenie z paczką Eastern European Language Pack u producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) bo gdyby mial i zapodal w eter to by PL dystrybutor zawinal dzialanosc chyba badz sprowadzil ceny do europejskich . a powracajac do simrada go9xse (przed chwila kolega co ma powiedzial), to simrad nie ma zadnych problemow z ekranem jak w TI , funkcjonalnosc ta sama Edytowane 18 Października 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Nawet lepsza, bo Simrad w przeciwieństwie do TI ma ekran wielodotykowy (zoom dwoma palcami itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 gdy wybierałem 9Ti kierowałem się ceną, gwarancją i polskim menu. Jeśli ktoś ma inne priorytety i woli multitouch, lub nie ma dostępu do dobrych cen w Polsce, bo te detaliczne to zostawiam bez komentarza i przyczyny ich utrzymywania, to wybierze GO9 XSE kupione z europejskiej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lysyterrorysta Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Chłopaki ja niestety jestem skazany na polska dystrybucje. No chyba ze Bracholek by mi kupił w Berlinie jakieś cudo Wciągnął bym nawet używkę L9ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Zakup u nas to nie wyrok... tylko trzeba się potargowac. Powysylac zapytania do kilku sklepów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi