meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Myślę że tym postem rozwiązałeś problem wielu ludzi którzy bali się zakupów poza granicami . Jeden z problemów. Są też inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 No to nic piszę do navico moja jest z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dajcie znać jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czocho Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Prawdopodobnie właśnie została odkryta Nowa Ameryka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Sranie w banie z tymi email... zamiast wprowadzić paczkę językową na stronie. To cuduja... wszyscy inni producenci echosond nie mają z tym problemów a ci łaskę wielką robią.. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Sranie w banie z tymi email... To prawda.Jeśli chodzi o mnie - na razie cisza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Aż dziwne, że nikt wcześniej na to nie wpadł. Może Polski dystrybutor się ogarnie trochę z tymi cenami, gdy mu trochę klientów odpadnie To prawda.Jeśli chodzi o mnie - na razie cisza ....Ja czekałem około tygodnia na odpowiedź... BTW znalazłem na pewnym blogu zdjęcie nowego hook 2 od lowrance. Wygląda że skanowanie boczne będzie standardem, nawet w tych tańszych echosondach Edytowane 17 Listopada 2017 przez Norcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 taa garmin zrobil zas dotyk, to lowrance dodal SI do podstawy. zabawy w kotka i myszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 dostałem przed chwilą maila oraz telefon z UK.Wygląda na to, że jedna wielka doopa. Parker i tylko Parker (oczywiście oficjalnie).Napisałem Navico co o tym myślę i w zasadzie kończę badanie tematu.Zatem przed zakupem - jeżeli komuś zależy na paczce językowej - należy dogadać się ze Sprzedawcą. Może pomoże (jak ten z Norwegii a nie jak ten z Włoch). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 no przecież navico nie ubije kury niosące złote jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bankroot Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 no przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Że tak powiem, a nie mówiłem, że nie żyjemy w Norwegii.... Trzeba mieć zaprzyjaźnionego dystrybutora w jakimś kraju, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 a wielki brat czuwa i notuje:) jeszcze pare takich postow i w norwegi sie urwie j. pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A niech czuwa. Na języku polskim świat się nie kończy. To tylko echosonda, a nie prom kosmiczny z misji Apollo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xeniowy Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Może poprostu kupować urządzenia innych firm? Dziś wszystkie z punktu widzenia technicznego są na podobnym poziomie. Więc po co przepłacać ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Można. Garmin kupił navionicsa, także z mapami nie będzie tak źle.Z drugiej strony, jeśli ktoś ma instalację na stałe, każda nowa echosonda to P&P w wypadku navico. Wszystko kwestia co kto oczekuje. Co do kury i złotych jaj, nie sądzę, żeby navico się przejmowało krajem jak Polska, gdzie sprzedają marginalna liczbę sprzętu. Nie dziwię się też, że sklep w UK się wypiął, bo jaki mają w tym interes? W moim wypadku załatwił to sklep, w którym kupiłem echo. Napisałem tu co można zrobić, żeby mieć język Polski i nie płacić prawie 2000pln więcej za echo.Co wy z tym zrobicie to już nie mój problem. BTW za tyle można mieć niezły kurs angielskiego PS korona norweska leci na ryj, z końcem roku pewnie hds 7 gen 3 wyjdzie za 3k PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A jak jest z cłem i VATem w przypadku zakupu w Norwegii ? Formalnie nie jest w UE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Norwegia jest krajem stoważyszonym z Unią i na towary z tamtąd sprowadzane cła nie obowiązują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ale VAT już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) A i chyba cło też: http://www.podatki.abc.com.pl/czytaj/-/artykul/sc-towary-przywozone-z-norwegii-musza-byc-zglaszane-do-odprawy-celnej To stowarzyszenie to pewnie bardziej na takiej zasadzie, że normy są spójnie i przy wwożeniu nie trzeba całej masy papierowej biurokracji (świadectwa pochodzenia, itp) Edytowane 23 Listopada 2017 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 @psulek a mówimy o pojedyńczych sztukach towaru na użytek własny czy sprowadzenie kontenera rowerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Teoretycznie wszystko co powyżej wartości zwolnionej. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość buszmen Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Koledzy znowu przymierzam się do zakupu echosondy , chciał bym coś niewielkiego i mobilnego na lód i kajak , najchętniej coś co zmieści się w kieszeni tak jak Rosyjski Praktik 6 pro2 no ale cena na nasze to 600zł więc zastanawiam się nad Garmin Striker 4 albo Lowrence hook3 - ceny prawie podobne . Coś tam czytałem o tym Garminie że można dokupić oddzielnie przetwornik aby wzmocnić czułość ? no i że mają jakąś mobilną baterię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Jeżeli chcesz porównywać tego Garmina to z hook 4. Hook 3 ma ekaran o rozdzielczości 240x240 i to tyle. Garmin będzie służył też na wodzie, podczas gdy z tej "3" to wie więcej pożytku jak z Praktika mieć nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi