meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Tomku masz rację - tak samo jak ja. Poszukiwanie ryb to zupełnie inna sprawa= mały zasięg - i jazda. rozpoznanie miejscówki= jak największy czytelny zasięg i również jazda. Masz na myśli SI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Tomku masz rację - tak samo jak ja. Poszukiwanie ryb to zupełnie inna sprawa= mały zasięg - i jazda. rozpoznanie miejscówki= jak największy czytelny zasięg i również jazda. Masz na myśli SI? Tak, SI- ale ze structurescan3D bo ma największy zasięg z obecnych na rynku urządzeń. Bliskie rozpoznanie- tu wystarczy dowolny model, dopieszczenie obrazu i można szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Orientuje się może ktoś czy Garmin Striker 5 kupiony w stanach będzie miał jakieś blokady u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Nie powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Witam, przymierzam się do zakupu pierwszej echosondy i wybór padł na Echosonda Garmin STRIKER PLUS 4 CVWidziałem na Amazon.com w eleganckiej cenie. Powiedzcie mi na co zwrócić uwagę jeśli nie kupuje sprzętu w Polsce ?? mapy, język czy to wszystko z jednej taśmy leci ?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Witam, przymierzam się do zakupu pierwszej echosondy i wybór padł na Echosonda Garmin STRIKER PLUS 4 CVWidziałem na Amazon.com w eleganckiej cenie. Powiedzcie mi na co zwrócić uwagę jeśli nie kupuje sprzętu w Polsce ?? mapy, język czy to wszystko z jednej taśmy leci ?? Pozdro język będziesz miał angielski, mapy bez możliwości przenoszenia bo wersja 4 i 5 cali nie ma wifi. Reszta to VAT potencjalnie do zapłaty w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 amazon dziala w europie , wiec vat po EU jest ujety w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Pytanie czy Amazon w Europie ma te same ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Przecież jak się wchodzi na amazon to widać skąd leci daną przesyłką. Czy jest to eu cxyvreszta świata. Wystarczy spraedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Ja to wiem, pytanie czy wie to pytający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Dzięki za info ;] skupiam się na polskich sklepach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semek15 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Wybór echosondy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semek15 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Cześć wszystkim.Mam do Was pytanie dotyczące wyboru echosondy do 1000zl.Czym się korekcie i co jest naprawdę ważne. Mój wybór waha się pomiędzy Garmin Fishfinder 350C a Humminbird Piranha MAX 4 DI.Bardzo proszę o komentarze jeśli ktoś posiada którąś z nich.A może macie inne pomysły i sugestie to również bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semek15 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 I tu jeszcze nasuwa mi się kolejne pytanko:czy ta funkcja Down vu/Down imaging jest faktycznie wedkarsko przydatna czy to tylko dodatkowy bajer.Oczywiscie rozumiem że fajnie wiedzieć jak najwięcej o tym co dzieje się pod nami ale czy faktycznie z perspektywy czasu korzystacie z tego nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 DI/SI jest bardzo przydatne. Moje echosondy pracują 90 % czasu w tych trybach. Dopiero one pozwalają na pozyskanie wiarygodnych informacji które można zinterpretować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semek15 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.Pytanie Czy miałeś może do czynienia z którąś z tych echosond? Innych użytkowników serdecznie zapraszam do dzielenia się swoimi doświadczeniami i odpowiadania na moje pytania bo jest to dla mnie bardzo pomocne co piszecie i w dużej mierze oprę się przy wyborze o Waszą wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Nie miałem. Jestem zagorzałym zwolennikiem nieco większych ekranów. Nie każdy tak lubi a o gustach dyskutować nie ma potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semek15 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Jasne. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ograniczeniem dla Ciebie jest budżet, wybrałbym 350c ze względu na 5 calowy wyświetlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semek15 Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Super Wuran dzięki za Twoją sugestię.większy wyświetlacz to dobry argument.Proszę o więcej takich podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cacyk Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Witam, szukam dobrej echosondy - budżet to 4000zł. Echo będzie używane przy spinningu i czasem do namierzania miejscówek karpiowych.Czy Dragonfly 7 będzie dobrym wyborem, czy za te pieniądze kupię coś lepszego ?Dziękuję za odpowiedzi Edytowane 29 Października 2018 przez cacyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Obecnie Dragonfly to kiepski wybór. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cacyk Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Zaproponujcie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Striker Plus 9SV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Lowrance Elite 7 TI lub ciut dozbieraj i bierz 9 z Totalscanem. Ewentualnie Humminbird Helix 7si g2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi