Skocz do zawartości
  • 0

Wybór echosondy!

meth666

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tomku masz rację - tak samo jak ja. 

Poszukiwanie ryb to zupełnie inna sprawa= mały zasięg - i jazda. 

rozpoznanie miejscówki= jak największy czytelny zasięg  i również jazda. 

Masz na myśli SI?

Tak, SI- ale ze structurescan3D bo ma największy zasięg z obecnych na rynku urządzeń. 

Bliskie rozpoznanie- tu wystarczy dowolny model, dopieszczenie obrazu i można szukać. 

• 0

Witam, przymierzam się do zakupu pierwszej echosondy i wybór padł na 

Echosonda Garmin STRIKER PLUS 4 CV

Widziałem na Amazon.com  w eleganckiej cenie. Powiedzcie mi na co zwrócić uwagę 

jeśli nie kupuje sprzętu w Polsce ?? mapy, język czy to wszystko z jednej taśmy leci ??

Pozdro 

• 0

Witam, przymierzam się do zakupu pierwszej echosondy i wybór padł na 

Echosonda Garmin STRIKER PLUS 4 CV

Widziałem na Amazon.com  w eleganckiej cenie. Powiedzcie mi na co zwrócić uwagę 

jeśli nie kupuje sprzętu w Polsce ?? mapy, język czy to wszystko z jednej taśmy leci ??

Pozdro 

język będziesz miał angielski, mapy bez możliwości przenoszenia bo wersja 4 i 5 cali nie ma wifi. Reszta to VAT potencjalnie do zapłaty w Polsce

• 0

Cześć wszystkim.Mam do Was pytanie dotyczące wyboru echosondy do 1000zl.Czym się korekcie i co jest naprawdę ważne. Mój wybór waha się pomiędzy Garmin Fishfinder 350C a Humminbird Piranha MAX 4 DI.Bardzo proszę o komentarze jeśli ktoś posiada którąś z nich.A może macie inne pomysły i sugestie to również bardzo proszę:)

• 0

I tu jeszcze nasuwa mi się kolejne pytanko:czy ta funkcja Down vu/Down imaging jest faktycznie wedkarsko przydatna czy to tylko dodatkowy bajer.Oczywiscie rozumiem że fajnie wiedzieć jak najwięcej o tym co dzieje się pod nami ale czy faktycznie z perspektywy czasu korzystacie z tego nadal.

• 0

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.Pytanie Czy miałeś może do czynienia z którąś z tych echosond? Innych użytkowników serdecznie zapraszam do dzielenia się swoimi doświadczeniami i odpowiadania na moje pytania bo jest to dla mnie bardzo pomocne co piszecie i w dużej mierze oprę się przy wyborze o Waszą wiedzę:)

• 0

Witam, szukam dobrej echosondy - budżet to 4000zł. Echo będzie używane przy spinningu i czasem do namierzania miejscówek karpiowych.

Czy Dragonfly 7 będzie dobrym wyborem, czy za te pieniądze kupię coś lepszego ?

Dziękuję za odpowiedzi

Edytowane przez cacyk