meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Czy decydując się na Lowrance Elite Ti 7 cali ,czy warto jest dołożyć kasy do 9 " .Ekran jest taki sam czyli WVGA 800 x 480 pikseli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Tu masz film z 9 calowym wyświetlaczem. Z taką różnicą że To Simrad i ma ciut inną matrycą wyświetlacza z Multitouchem (dotyk jak w smartfonach) oraz trochę lepsze kolorki jak w Elitce. Tak czy siak zastanów się nad Elitką lub Simradem Go . Z jednego i drugiego będziesz mega zadowolony ! pozdrawiamMarcin Edytowane 29 Października 2018 przez cabage 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Filmików na YT z udziałem Lowrance Ti obejrzałem chyba wszystkie . A przez ekran bardzo trudno dostrzec różnicę i stąd moje pytanie czy warto dołożyć tego tysiaka do tej 9" .Na dzień dzisiejszy to na 99% będzie Lowrance.Dzięki Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Chodzi o funkcjonalność. Czyli wielkość ekranu i kwestię dzielenia okien. Większy ekran to dużo większa wygoda. To jeśli chodzi o ekran. Niestety róznica w cenie jest też w związku z funkcjami ktorych podobnie jak ja nie wykorzstasz m.in podłączenie silnika dziobowego- niechcący post pod postem mi wyszedł.... Edytowane 29 Października 2018 przez bassy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 2 całe.robi duża różnicę..., zwłaszcza przy podzialach. Bo rzadko się plywa.na 1 oknie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Chyba, że kolega ma inne echo obsługujące mapy. Wtedy ducer zbędny odpalona mapa, a 7ti z bocznym odpalone.W każdym razie 1 okno zluzowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Jak sporo pływasz to bierz 9 cali jak dasz radę. po jakimś czasie i te 9 będzie mało Ja zaczynałem na 5 ... Teraz 9 robi się powoli takie jakieś za małe Tak jeszcze sobie przypomniałem że :W Simradzie bez najmniejszego problemu możesz klikać w rękawiczkach, nie orientuję się jak to wygląda u konkurencji. Edytowane 29 Października 2018 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Ja zaczynam myśleć nad uchwytem dla komórki przy echu, bo szkoda mi okienka na ten cel w echu. MBtiles są dla ludzi i pięknie rabotajet.No i czekam na 18.3, bo zapowiada się uwolnienie mocy ducera 3D w dziedzinie 800khz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Ale jeśli budżet kolegę ogranicza to poprostu poprzełącza sobie częściej widoki i 7ti spokojnie da radę. Obsługa map , boczniak czego chcieć. 12 cali fajne czemu nie. Ale za taki hajs.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Bierz 9 jak możesz, osobiście mi już mało po jednym sezonie i rozglądam się za większą . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Coś myślę ,że tu będzie podobnie jak silnikiem zaburtowym po sezonie zmieniłem na większy I aby nie powielać błędów chyba będzie 9" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Ja bym brał z tej szwedzkiej wyprzedaży 9ti2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Jakiej szwedzkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 29 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Pisałem w innym wątku. Czy to nie pomyłka?????W Australii juz mają ti2. Ale u Szweda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Semek15 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Słuchajcie po dzisiejszej wyprawie wracam z tematem wyboru echo.Szukam echo do ok 1500 zł do namierzania sandaczy i sumow a W zasadzie ich potencjalnych siedlisk:)co możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dropek96 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Szukam kogoś kto ma lub miał bądź użytkuje livescop panoptix ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Taka historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Chłopaki od Dragona też pływali z panoptix, jest materiał. Wg mnie zastosowanie średnie wymyślili.Nie wiem jakie będzie wcielenie tego systemu w wersji Lowrance LiveSight, ale to mocno sytuacyjne jest- vert w zasadzie, bo zasięg efektywny 20-25m to trochę mało dla klasycznego spina -przynajmniej u nas.RAPR mają zmienić od 2020r, być może vert na legalu się pojawi - wtedy tego typu urządzenia mogą się upowszechnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cometopudge Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Zadam jako setny z kolei pytanie o nowe echo. Budżet około 4 tysiecy , wielkość 9 cali minimum . Mamy koniec roku , może już wyłonił się faworyt z nowości tego roku warty absolutnego polecenia ? Mam również dostęp do rynku USA , Może coś z tamtych stron ? Proszę o radę kolegów co już się obcykali w tematach echo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 HB i Garmin z USA będą działać, ale moze nie być systemu metrycznego i języka w HB, Lowrance mają blokadę GPS i nie dadzą rady w Europie.Nie ma echa godnego absolutnego polecenia, ogólne zalecenie- jak największy ekran i rozdzielczość na danej półce cenowej. Reszta jest drugorzędna, bo nie każdy używa echa do budowy map, sonaru bocznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crow Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Lowrance mają blokadę GPS i nie dadzą rady w Europie. Lowrance Hook2-5TS kupiony w USA nie ma blokady GPS ani żadnych innych ograniczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 I paczkę językową pl też mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Podejrzewam że jak ktoś ma anglojęzycznego nicka to raczej nie zwracał na to uwagi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 geofacing mialy serie HDS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Czyli w pa@#$%^kerze mnie okłamali . Twierdzono wówczas że wszystkie mają blokadę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi