meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 A co najlepszego na rynku kupię w tych pieniądzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Nie kupisz nowej 9" za 2.5k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 W tej kasie to tylko Striker 7sv+ nowy lub 9sv używany ewentualnie używana Elite 7 z importu bez języka PL Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jesli mapy ladne to tylko lowrance/simrad. Tak samo 3w1 od navico bije kpnkurencje odnosnien jakosci obrazuPotwierdzam co pisze kolega. Właśnie przesiadłem się ze Strikera 7sv na Elite 7 Ti2 z przetwornikiem 3w1.Jakość obrazu Lowrance o klasę lepsza choć obsługa bardziej skomplikowana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fafka90 Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Pany mam zamiar przesiąść się ze swojej Lowrance Elite 7 Chirp na coś mocniejszego, ekran najlepiej 9 cali, budżet około 6000 zł. Zależy mi na bocznym sonarze i mapy głównie mazur. Myślałem nad Elite 9ti 2, Raymarine Element. Za wszelkie rady i wskazówki będę wdzięczny.odświeżam temacik,nie uzyskałem odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Jeżeli chcesz navico, to bralbym Go9 XSE 3in1. Sporo lepszy ekran. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Panowie kupował ktos może echo tutaj ? Zastanawiam się nad elitką 9 bedzie miała polski jezyk ?https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-chartplotter-combos/lowrance-elite-9-ti2-active-imaging-combo-device/p/3553603/ Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Panowie kupował ktos może echo tutaj ? Zastanawiam się nad elitką 9 bedzie miała polski jezyk ?https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-chartplotter-combos/lowrance-elite-9-ti2-active-imaging-combo-device/p/3553603/ Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalkaecha nie kupowałem, ale inne rzeczy tak i jest OK, języka polskiego się nie spodziewaj, to ma chyba tylko Parker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Parker oferuje odpłatne odblokowanie polskiego menu- trzeba zadzwonić do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nie kupisz nowej 9" za 2.5k Kupisz, ale nie u nas https://www.echolotzentrum.de/shop/garmin-striker-plus-9sv/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) Trzeba jechać- nie wysyłają do nas. Edytowane 1 Grudnia 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Albo odebrać od znajomego w DE, do którego wyślą. Stąd wysyłają, a do jutra ceny najlepsze w UE. Strikera 9 już sprzedali, ale jest siódemka i masa innych z bardzo dużymi upustami: https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/c/59004/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Albo odebrać od znajomego w DE, do którego wyślą. Stąd wysyłają, a do jutra ceny najlepsze w UE. Strikera 9 już sprzedali, ale jest siódemka i masa innych z bardzo dużymi upustami: https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/c/Też się skusiłem na Strikera 7 i zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Faktycznie 7sv w niesamowitej cenie! Dlaczego u nas tak drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mondragon Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Też wziąłem 7sv. Szkoda, że nie było 9 z podobnym rabatem :/ Wysłane z mojego GM1900 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Faktycznie 7sv w niesamowitej cenie! Dlaczego u nas tak drogo...Bo u nas zawsze jest najdrożej -reguła taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 (edytowane) jaka płatność ? dragonfly 7pro tez w dobrej cenie widze Edytowane 1 Grudnia 2019 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 też zamówiłem, ale nie wiem czy ktoś z was czytał regulamin sklepu że z powodu braku towaru transakcja może być anulowana Poza tym kase pobrał jakiś chińczyk....a to nie wróży dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mondragon Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 też zamówiłem, ale nie wiem czy ktoś z was czytał regulamin sklepu że z powodu braku towaru transakcja może być anulowana Poza tym kase pobrał jakiś chińczyk....a to nie wróży dobrze... Dlatego płaci się przez PayPal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mathew.stepnicki Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) A co ci da PayPal jak chińczyk wyślę paczkę z hong kongu i dostaniesz ładny rachunek z odprawy celnej... PayPal umyje ręce i powie, że to twój problem. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Edytowane 2 Grudnia 2019 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 też zamówiłem, ale nie wiem czy ktoś z was czytał regulamin sklepu że z powodu braku towaru transakcja może być anulowana Poza tym kase pobrał jakiś chińczyk....a to nie wróży dobrze... To standardowy zapis w regulaminie sklepów internetowych. Kto pobrał kasę w czasach globalizacji nie ma znaczenia. Kupowałem w tym sklepie i towar był dostarczony kurierem z Finlandii w ciągu kilku dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Nie miałem tyle kasy na palu ???? A co jakieś cło może dojść ???? Edytowane 2 Grudnia 2019 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mathew.stepnicki Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Jeśli to prawda że paczka idzie z eu to nie a jeśli jest to drop shipping to może być niespodzianka. Jeśli płaciłeś karta to zawsze masz opcje charge back jeśli będzie problem z brakiem paczki. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Paczka idzie z Finlandii, wlasnie pisałem z ich Customer Service Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mondragon Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 A co ci da PayPal jak chińczyk wyślę paczkę z hong kongu i dostaniesz ładny rachunek z odprawy celnej... PayPal umyje ręce i powie, że to twój problem. Sent from my POCOPHONE F1 using TapatalkZgadza się ale mi chodziło,że kupując pierwszy raz w jakimś sklepie zawsze wybieram PP ze wzgledu na raczej najpewniejszą ochronę i zwrot w razie nieotrzymania towaru bądź jego jakości. Samo to,że można gdzieś zapłacić PayPalem już daje trochę gwarancji, że sklep jest wiarygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi