Skocz do zawartości
  • 0

Wybór echosondy!

meth666

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jesli mapy ladne to tylko lowrance/simrad. Tak samo 3w1 od navico bije kpnkurencje odnosnien jakosci obrazu

Potwierdzam co pisze kolega. Właśnie przesiadłem się ze Strikera 7sv na Elite 7 Ti2 z przetwornikiem 3w1.

Jakość obrazu Lowrance o klasę lepsza choć obsługa bardziej skomplikowana

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 1

• 0

Pany mam zamiar przesiąść się ze swojej Lowrance Elite 7 Chirp na coś mocniejszego, ekran najlepiej 9 cali, budżet około 6000 zł. Zależy mi na bocznym sonarze i mapy głównie mazur. Myślałem nad Elite 9ti 2, Raymarine Element. Za wszelkie rady i wskazówki będę wdzięczny.

odświeżam temacik,nie uzyskałem odpowiedzi

• 0

Panowie kupował ktos może echo tutaj ? Zastanawiam się nad elitką 9 bedzie miała polski jezyk ?

https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-chartplotter-combos/lowrance-elite-9-ti2-active-imaging-combo-device/p/3553603/

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

• 0

Panowie kupował ktos może echo tutaj ? Zastanawiam się nad elitką 9 bedzie miała polski jezyk ?

https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-chartplotter-combos/lowrance-elite-9-ti2-active-imaging-combo-device/p/3553603/

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

echa nie kupowałem, ale inne rzeczy tak i jest OK, języka polskiego się nie spodziewaj, to ma chyba tylko Parker

• 0

Albo odebrać od znajomego w DE, do którego wyślą.

Stąd wysyłają, a do jutra ceny najlepsze w UE. Strikera 9 już sprzedali, ale jest siódemka i masa innych z bardzo dużymi upustami:

https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/c/

Też się skusiłem na Strikera 7 i zamówiłem

• 0

też zamówiłem, ale nie wiem czy ktoś z was czytał regulamin sklepu że z powodu braku towaru transakcja może być anulowana ;) Poza tym kase pobrał jakiś chińczyk....a to nie wróży dobrze... :unsure:  :blink:

To standardowy zapis w regulaminie sklepów internetowych. Kto pobrał kasę w czasach globalizacji nie ma znaczenia. Kupowałem w tym sklepie i towar był dostarczony kurierem z Finlandii w ciągu kilku dni.

• 0

A co ci da PayPal jak chińczyk wyślę paczkę z hong kongu i dostaniesz ładny rachunek z odprawy celnej...

PayPal umyje ręce i powie, że to twój problem.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Zgadza się ale mi chodziło,że kupując pierwszy raz w jakimś sklepie zawsze wybieram PP ze wzgledu na raczej najpewniejszą ochronę i zwrot w razie nieotrzymania towaru bądź jego jakości. Samo to,że można gdzieś zapłacić PayPalem już daje trochę gwarancji, że sklep jest wiarygodny.