meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter v Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Koledzy,nie orientujecie się czy echosonda STRIKER PLUS 7SV w Decathlonie posiada język polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hvast Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Na 99,9% tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter v Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Dzięki. Edytowane 27 Grudnia 2019 przez piter v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Koledzy,nie orientujecie się czy echosonda STRIKER PLUS 7SV w Decathlonie posiada język polski?na 100% ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wisniowy21 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Panowie po nowym roku chce zakupić sobienecho zastanawiam się nad 2 modelami Garmin 92sv oraz Lowrance Echosonda GPS Elite 9 Ti² 3w1 Active Imag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 ti2 , daruj sobie garmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Czemu tak? Pytam bo mam od niedawna garmin echomap 92sv plus... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 @Tomasz eS , gdyz 3w1 maluje duzo ladniej niz garmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Kurcze... Zazdroszczę wam... Ja nie miałem gdzie porównać, sprawdzić wybrać... U mnie na wsi to nawet nie mają nigdzie takich sprzętów... Kupiłem garnka bo miałem wcześniej 7sv.... W sumie jestem zadowolony, może dla tego że nie mam do czego porównać... A ceny podobne widzę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Tomek, to jak będziesz zmieniał to popytaj czy tu czy zadzwoń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wisniowy21 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Dlaczego darować sobie Garmina ? Ma możliwość podłączenia panoptixa, wiem słaba rozdzielczość ale sporo ludzi chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Tomek, to jak będziesz zmieniał to popytaj czy tu czy zadzwońNarazie świeży temat to muszę jeszcze pobadac... W planach jest właśnie panoptix... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 @wisniowy chcesz kupic panoptixa ? mam na zbyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wisniowy21 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Narazie chce kupić echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Garmin jest fajny gdy trzymasz przetwornik na łódce, bo wypinasz ekran i nie musisz za każdym razem odpinać kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 3 w 1 wymiata- za te pieniądze, odczyty są wyraźne, zasięg sonaru bocznego duży- bez problemu 40m na stronę na głębszej wodzie i odpowiednią paletą, ryby świecą aż miło na sonarze bocznym- zwłaszcza w zwykłej palecie niebieskiej lub sepii od Lowrance. Ja natomiast chciałbym mieć Echomapa 92 z zabawkami typu Livescope/Panoptix- ale jako drugi ekran na łodzi i z mechanicznym systemem stabilizacji przetwornika w określonym położeniu. Do wyszukiwania ryb na sonarze bocznym są lepsze urządzenia, poza tym nie wiem, czy inne tryby obrazowania będą działać po wpięciu Livescope w te urządzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Jakie inne tryby Panie Macku? Lvs32 dziala po sieci. Jesli podlaczysz inne xdcr to mozesz ustawic rozne widoki. Jakis czas temu , znajomy mo mowil ze gdy plywali.na 2 lajby na jednen byl lvs32 a na drugiej carbon z 3w1. To lvs rzekomo zaklocal carbona. Nie wiem ile w.tym prawdy , jak nie zgonie do lata to sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Widziałem zdjęcia zakłóceń od Garmia na tle bocznego od 3in1- na jednym z for w Rosji. Także raczej to fakt. A w tym samym czasie możesz mieć 2D/SV|Lvs na jednym ekranie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Tak , to dziala tak jak ss3d u lowrance. 4 okna mozesz wybrac co chcesz ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Ale ty masz Ultrę - a to najnowszy model, Echomapy plus92 też tak będą miały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Pewnie tak, ultra to jak by niepatrzyl chyba wciaz seria echomap...troche wiekszy ekran i rozdzielczosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Na echomap póki co po w pięciu lvs widoczne jest tylko tryb panoptixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum23 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Na echomap póki co po w pięciu lvs widoczne jest tylko tryb panoptixaNa moim Echomap po wpięciu LVS widoczne są wszystkie tryby i Panoptix. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Mówiłem o zwykłym (plusie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum23 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Fakt , mój jest z plusem. Edytowane 1 Stycznia 2020 przez sum23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi