meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trex Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 "Marketingowcy czuwają, by wybór nie był zbyt prosty.." - święte słowa......bo też nie ma idealnego echa z wszystkimi najlepszymi rozwiązaniami w jednym, nawet najdroższym urządzeniu. Też bym chciał mieć w HM Mega taką funkcję "fishreveal" jak w 3w1 , czy nawet szczątkowe i do "niczego niepotrzebne 3D" jak w Axiomie. Bo każda z tym funkcji ma swoje miejsce w odczytywaniu podwodnej rzeczywistości. Myślę, że to świadomy wybór i firmy absolutnie nie są zainteresowane, aby zaoferować takie "wszystko w jednym" - w najlepszym wydaniu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 (edytowane) Poza tym szum informacyjny. Upieranie się że moje zabawki są najlepsze.Napiszesz niewygodnie/krytycznie na fp marki- usuną albo prawnikami zaczną straszyć. Edytowane 11 Stycznia 2020 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Brak obiektywnych opinii oraz ochow i achow czesto wiaze sie z tym , ze malo uzytkownikow mialo mozliwosc plywania z roznymi marakami echosond. Gro kupi jakis tam sprzet i lepszego napewno niema niz moj... do tego sprzedawcy srubke podkreca ( zazwyczaj w kierunku tego co maja) i sie kreci kabaret. Bac sie fun boy-ow ich stekania nie ma co. Moga poszczekac i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinrm Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Panowie cały czas mam dylemat co za echo kupić budżet 5000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Jeżeli czytaleś wątki o poszczególnych urządzeniach i nic się nie rozjaśniło- daj ogłoszenie w dziale kupię, może ktoś ci pomoże w wyborze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) reasumujac wyglada to tak : garminy lapia zasieg bez problemu w piwnicy - sprawdzone przez uzytkownikow, nic w niskim budzecie nie ma 3d jak raymarine i robi dokladna mape przy 40kmh , hb maluje pieknie tylko sie normark z pl zwinal , a lowrance jest drogi i nie ma czestotliwosci powyzej 1mhz co oferuje konkurencja , jest jeszcze simrad , ale tez jakis taki dziwny, nie tworzy map live ...pozostaje sznurek i oliwka Edytowane 12 Stycznia 2020 przez siarq 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 To teraz juz tylko Furuno albo to:https://www.youtube.com/watch?v=jk3xSdq20tI&feature=emb_logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 to z linku bardzo ladne, tylko zasie mega maly i pewnie koszt urzadzenie bedzie w grubych tysiacach $ , jakies namiary na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Czyli też odpada- za mały zasięg sonaru...….Firma ogólnoświatowa, pociski rakietowe NSM, sonary dla okrętów wojennych....Ci za to mają cenniki. Jest na co popatrzeć.....http://deepvision.se/gallery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Za 5kzł kup zagranicą Elite Ti2 z 3w1 9 cali. Świetny sonar boczny, duży ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 A dlaczego Marcinie nie Helix MSI+ ? 8 lub 9 " idzie dorwać w podobnym budżecie jaki kolega zakłada. Równie dobrze elementy, echomap z przeróżną paletą przetworników , zakładany budżet wystarczy .... Wybór ogromny a możliwości jeszcze wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fafka90 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ja mam ten sam dylemat co kolega wyżej, glownie zależy mi na mapach Mazur , z tego co czytam lowrance góruje nad innymi pod względem właśnie dokładności map,chyba, że myle sie? W dalszej kolejności sonar boczny I cała reszta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Damian, mapa jest tak dokłdna ,jak dokładnie ktoś ją zrobił- zebrał dane, opracował, dobrał paletę kolorów czytelna dla danego przedzialu głębokosci. Nie wiem jak jest z dokładnością echosond- ale przyjmuje się, że przy dobrej pogodzie to jest ok. 3m. Poza tym do Lowrance masz Maximapę, mapy socjalne- choć tutaj nie mam rozeznania zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fafka90 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dokladnie chodziło mi o maximape, w zeszłym sezonie plywalem ze znajomym i bylem zdziwiony dokładnością, po drugie plywalismy z osoba ściśle związana z garmin a korzystaliśmy z map lowrance..,więc gwóźdź w garmin , rozważam jeszcze elementa, ale jak z mapami Navioncis ? Czy ktoś posiada spis północy? Ps. Każdy może napisać ,że warto swoją zrobić itp. Itd ale przez częsty brak czasu wolę wykorzystać na wędkowanie niż tworzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ja mam mape navionicsa Północ z mazurami.Maxi lepsza.Ale widzialem mape zrobioną w dr.deep i maxi na jednym echu i z dr.deep wymiataByło to na jeziorze Dejguny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fafka90 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Dzięki za info, Dejguny świetna woda, akurat mam tam działke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Te super duże okonie zostały zlapane przez rybaka i sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fafka90 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Te super duże okonie zostały zlapane przez rybaka i sprzedaneMazurska rzeczywistość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinrm Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Myślałem o tym elemencie w 7 calach ale opinie ma różne nie chciałbym z drugie strony kupować za granicą mimo wszystko chce mieć 2 lata gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 https://www.youtube.com/watch?v=DUu7VE9bntY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Szkoda że nie Triple shot nie testowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Pewnie będzie tylko trochę później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Takie małe porównanie : Elite Ti2 - 9"HDS Carbon 9"HDS Live 9" Najfajniej i najprzyjemniej dla oka wykonany jest Live , dwie pozostałe echosondy zrobione bardzo podobnie jeśli chodzi o wykonanie i materiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Najlepsze echo to takie ktore nie nadwyrezy budzetu ale najwazniejsze to to zeby uzywac funkcje za ktore sie placi ja ma hdsy i tak naprawde wszystko co urzywam pokazal by mi hook lepiej wypasiony za 30% ceny gdyby nie to ze zaplacilem smieszne pieniadze pewnie bym nie kupil bo mi wszystlie livey 3d potrzebne jak qurw..e majtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ale masz chyba lepsze bebechy i rozdziałkę niż w hook'u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi