meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ale masz chyba lepsze bebechy i rozdziałkę niż w hook'u?Każdy jeden Hook ma gorszy sonar od Elite Ti czy HDS, dodatkowo nie obsługują sieci NMEA, dodatkowe przetwornika czy dotykowego ekranu. Summa summarum do zwykłego sporadycznego to co daje Hook to i taż nadto , zresztą każde jedne ehco będzie wystarczające do namierzenia ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sharkfishing Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zdaje sobie sprawe ze hdsy sa o niebo technologicznie zawansowane kwestia tego czy to sie wszystko uzywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Witam kolegów mam zamiar zmienić mojego Garmina 9sv z GT40 na Garmina echomap ultra 102 sv czy ktoś może użytkóje i może coś skrobnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ultra ma chyba u nas swój wątek. Czytałeś?http://jerkbait.pl/topic/128780-nowy-garmin-echomap-ultra/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinrm Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Jak Ci się sprawuje ten Garmin? Jaki jest powód zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Figura_007 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Koledzy może wy pomożecie w wyborze między Garminem Strikerem Plus 5cv, a Lowrance Hook 5 z mapami.Garmin:https://allegro.pl/oferta/zestaw-echosonda-garmin-striker-plus-5cv-aku-9ah-7490717311Lowrance:https://allegro.pl/oferta/zestaw-echosondy-lowrance-hook2-5-gps-7460670592 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter v Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) . Edytowane 21 Stycznia 2020 przez piter v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Koledzy może wy pomożecie w wyborze między Garminem Strikerem Plus 5cv, a Lowrance Hook 5 z mapami.Garmin:https://allegro.pl/oferta/zestaw-echosonda-garmin-striker-plus-5cv-aku-9ah-7490717311Lowrance:https://allegro.pl/oferta/zestaw-echosondy-lowrance-hook2-5-gps-7460670592W podobnej cenie ma kosztować 7" Hook reveal bez bocznego sonaru, więc osobiście bym się wstrzymał z zakupem 5". Chyba że zależy Ci na zestawie z bateryjką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Koledzy może wy pomożecie w wyborze między Garminem Strikerem Plus 5cv, a Lowrance Hook 5 z mapami.Garmin:https://allegro.pl/oferta/zestaw-echosonda-garmin-striker-plus-5cv-aku-9ah-7490717311Lowrance:https://allegro.pl/oferta/zestaw-echosondy-lowrance-hook2-5-gps-7460670592 na allegro troche przepłacasz, szukaj tutaj na forum kupisz taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 A więc HOOK 9" z najlepszym przetwornikiem Triple Shot będzie kosztował 3315 zł a 7" Triple Shot za 2650 zł. Nie jest źle, teraz tylko czekać na pierwsze testy na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Wschodnia flanka już myśli jakby tu przeszczepić soft z HR do Hooka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 @cabage na co tu czekac? toz to pudrowany trup , z ta sama wydajnoscia i dorzucona nakladka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Jedni kupują Garmina Ultre 102 SV A inni Hooka Reveal. Do tej pory Hook kosztował prawie tyle samo co Elitka, z nowym Hookiem Reveal ceny zrównały się ze Strikerem A dobra konkurencja nigdy nie jest zła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) ino patrzyc jak wschod wszczepi to samo w hook2... kolo d. sie navico zapalilo ,to spuscili z tonu . Garminy sie daly we znaki , niewypal z live i gdzies trzeba zarabiac garminom jeszcze daleko do obrazowani bocznego konkurencji hb czy lowrance... ale gdyby zrobili jakosc konkurecji przy tym poziomie cenowym co maja to ... Edytowane 1 Lutego 2020 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seba666 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 (edytowane) Panowie budżet 700 zł czy da rade coś w tej cenie kupić wartego uwagi? Czy szukać używki jak tak to jakiej? Dodam że jeszcze echosondy nie używałem. I kompletnie się nie znam na tym. Edytowane 4 Lutego 2020 przez seba666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Garmin Striker 4 (ekran pionowo) i Lowrance Hook 4x z GPS ( ekran poziomo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Og2 Opublikowano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Byłem zdecydowany na Garmina 9sv ale chyba warto poczekać na pierwsze testy reveala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Żeby tak słodko z HookiemReveal nie było- znalazłem info, że nie można edytować kolorów w nakładce Genesislive, czyli mamy do dyspozycji podstawowe cieniowanie. Drugie zastrzeżenie to powolny czas rozruchu. Na plus czytelne menu ,wydzielenie zapisu loga, pierścienie rzutowe- jeżeli ktoś używa i szeroki kat wiązki sonaru 2D- dla toniowego łowienia jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Panowie a co myślicie o poniższym na początek ?Nigdy nie miałem sondy 1. DEEPER FISHFINDER START https://max-fish.pl/product-pol-19531-ITGAM0431-DEEPER-FISHFINDER-START.html?utm_source=iai_ads&utm_medium=google_shopping&gclid=CjwKCAiAo7HwBRBKEiwAvC_Q8W55ibBDPrgqKRUJ2oBMILpH7YEEP_DC89oKiRrZL-GNSKbyH4NLBRoCjrEQAvD_BwE Łowienie z brzegu i belly boata Witam ,Panowie warto na start taki deeperek kupić ?Chirp jest fajny ale 1400 zł to duużo i wole dołożyć do belly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 nie no kup dragonflaya 4 cale na początek, fajne echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Kolega nie ma zamiaru wydać więcej niż 400 pln a Dragonfly to jednak trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Z mojego doświadczenia wynika że lepiej będzie dołożyć i kupić nawet na początek leprze echo , dragonflay 4 jest bardzo fajny , miałem co prawda 5 ale mogę to echo polecić . Teraz mam tą samą stajnie ale Element 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Bardziej mi zależy na sondzie bezprzewodowej, ta to widzę standard za 1,5 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 nowa owszem ale używaną widziałem ostatnio za 800zł komplet. Jak bezprzewodową to pewnie deeper będzie najlepszy, ale cenowo też więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Dlatego pisałem czy deeper start wystarczy na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi