meth666 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ? Humminbird Piranha 150/160Lowrance X-4Garmin Echo 100 Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Chyba ZE DOŁOŻYSZ JESZCZE RAZ TYLE i weźmiesz 84xx +gt56,bez snesu...przecież to zupełnie inny pułap cenowy który Lucas235 zaproponowałes...autor zapytania celuje w rozsądną i przyziemną półke cenowa i taka też zasugeruj jak chcesz pomóc,to tak samo jak zapytałbym na forum motoryzacyjnym,panowie budżet 5000zl kupić golfa czy passata? A ktoś dodałby "chyba dołożysz że weźmiesz audi rs6" ...kolego zdecydowanie helix! Będziesz bardzo zadowolony Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez IntruZ9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas 235 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 (edytowane) Chyba ZE DOŁOŻYSZ JESZCZE RAZ TYLE i weźmiesz 84xx +gt56,bez snesu...przecież to zupełnie inny pułap cenowy który Lucas235 zaproponowałes...autor zapytania celuje w rozsądną i przyziemną półke cenowa i taka też zasugeruj jak chcesz pomóc,to tak samo jak zapytałbym na forum motoryzacyjnym,panowie budżet 5000zl kupić golfa czy passata? A ktoś dodałby "chyba dołożysz że weźmiesz audi rs6" ...kolego zdecydowanie helix! Będziesz bardzo zadowolonyTy weź spróbuj się skoncentrować jak czytasz! Przecież napisałem że z tego nad czym się zastanawiał to że bez wątpienia ????G4????A jak już gt56 to z 84xx. Lub coś z XSV ale wtedy trzeb by coś jeszcze dobrać. Edytowane 8 Kwietnia 2021 przez Lucas 235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Widzialem co napisałeś,gdybyś poprzestał na "proste G4" to bym nic od siebie nie dodał,a tak wyleciałes z brandem który jest top pod względem wydajnościowym i cenowym tez,a nie taki jest clou wątku autora...rozumiem że miałeś już w rękach HB g4 jak i 8410? Bo wnioski musisz mieć na podstawie czegoś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Dzięki za sugestie ,decyzja już podjęta, biorę kolibra. Bartek przesiądę się z Lowranca 5chirp na 9 więc pewnie będzie duża różnica. Wybór znakomity Teraz jedyny problem to kupić. W necie nawet jak dostępne to jednak niedostępne.....Pokazało się trochę 12 i 15, a mniejszych brak.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas 235 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Widzialem co napisałeś,gdybyś poprzestał na "proste G4" to bym nic od siebie nie dodał,a tak wyleciałes z brandem który jest top pod względem wydajnościowym i cenowym tez,a nie taki jest clou wątku autora...rozumiem że miałeś już w rękach HB g4 jak i 8410? Bo wnioski musisz mieć na podstawie czegoś?Nie stety kolego ja tylko Hondexa HE-8000 miałem i mam. A co do wniosków to wyniosłem od osób którzy umieli wiedzę swoją podeprzeć rozsądkiem.A cóż to za wielki brand ten 84xx?!Top pod względem cenowym i wydajnościowym hehe ???????? Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Nie "hehe" tylko Top,czyli najlepsza, najwyższa seria garmina czyli GPSmap 84xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meps Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 A jakby się miał do tego helixa Garmin GPSMAP 923xsv z przetwornikiem GT56UHD? Bo cenowo już bardziej zbliżone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marioligi Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 W dalszym ciągu - zdecydowanie Helix Ale ja nie lubię Garmina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 A jakby się miał do tego helixa Garmin GPSMAP 923xsv z przetwornikiem GT56UHD? Bo cenowo już bardziej zbliżoneTo jest rzecz, która będę chciał bardzo mocno sprawdzić , celuje w ten ekran, mam znajomego z MSI+8cali i może coś z tego będzie- w wojnach sonarowych na blogu. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas 235 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 A jakby się miał do tego helixa Garmin GPSMAP 923xsv z przetwornikiem GT56UHD? Bo cenowo już bardziej zbliżoneJak będziesz szukał xsv to napisz PM dam ci namiary na dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Mnie najbardziej ciekawi jakosc Apexa:D jaka bedzie jakość w obrazowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Mnie najbardziej ciekawi jakosc Apexa:D jaka bedzie jakość w obrazowaniu.Si osiągnęło już pewnie kres wydolności w akceptowalnej kasie, teraz raczej w Live to wszystko idzie. Mnie bardziej ciekawi to , co pokaże HB w tej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 No to fakt apex to juz blisko 20k. Ale ciekawość jednak pozostaje ujrzeć SI na tym ploterze. Czy będzie duża różnica pomiędzy Solix A Apex.A Live to juz swoją drogą, cały świat wyczekuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 chyba więcej niż 20k, to nie jest już wędkarki sprzęt a centrum dowodzenia na dużym jachcie. Niemniej fajnie będzie zobaczyć jakieś materiały z realnego pływania. Co do ML- tak, to jest wyczekiwanie, choć tak patrzę- ostatnio zapał osłabł w USA, ponoć lipiec, a realnie to nie wiadomo. Dość szczelnie HB to trzyma, zero przecieków, same fejki- z tych rzeczy co się pokazują w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Używałem starego Helix9 g2N i o niebo lepiej pokazywal w widoku SI aniżeli garmin Echomap 92sv UHD z GT 54 ...przetwornik GT 56 niewiele wniesie przy tej rozdzielczość garmina UHD...musiał byś celować w GPSmap minimum a to całkiem inny budżet... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 chyba więcej niż 20k, to nie jest już wędkarki sprzęt a centrum dowodzenia na dużym jachcie. Niemniej fajnie będzie zobaczyć jakieś materiały z realnego pływania. Co do ML- tak, to jest wyczekiwanie, choć tak patrzę- ostatnio zapał osłabł w USA, ponoć lipiec, a realnie to nie wiadomo. Dość szczelnie HB to trzyma, zero przecieków, same fejki- z tych rzeczy co się pokazują w temacie. Raczej zakup Apexa mija się z celem na łódkę w naszym przypadku..chociaż jak kasa jest to czemu by nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam NDG Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 To i ja poproszę o sugestie.Woda 1.5 do 4m średnio 2,5m miękkie dno, budżet - im taniej tym lepiej, nie potrzebuje rysować map i innych kosmicznych technologii, Raczej 9"Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 To i ja poproszę o sugestie.Woda 1.5 do 4m średnio 2,5m miękkie dno, budżet - im taniej tym lepiej, nie potrzebuje rysować map i innych kosmicznych technologii, Raczej 9"DziękujęStriker, bo najtańsze na rynku 9 cali, wersja z bocznym, czyli SV bo niewiele pod łodzią zobaczysz na tak płytkich wodach- w tradycyjnym obrazowaniu. Rysowanie map to praktycznie standard jest obecnie, włączać nie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas 235 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 No to fakt apex to juz blisko 20k. Ale ciekawość jednak pozostaje ujrzeć SI na tym ploterze. Czy będzie duża różnica pomiędzy Solix A Apex.A Live to juz swoją drogą, cały świat wyczekujeZ tego co widziałem to nie było WOW w różnicy SI Apexa a Solixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Gdzie to widziałeś? Takie porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Gdzie to widziałeś? Takie porównanieNie ma, jest promo materiał Apexa, który nic nie pokazuje tak naprawdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas 235 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Nie ma, jest promo materiał Apexa, który nic nie pokazuje tak naprawdę.Oczywiście że jest!Na stronie FB jednego Amerykańca pokazywał zdj łajby z 2 apexami a jak się weszło na jego profil to było trochę materjału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 (edytowane) wrzuć jakieś screeny z tych MATEJAŁUF,sam jestem ciekaw,na ten moment Apex jest jak jednorożec,niby jest a nikt oficjalnie nic nie widział...baaa nawet o klarowne materiały z solixa G3 jest ciężko,a co dopiero porównanewcze z apexem.... czekamy na screeny Edytowane 9 Kwietnia 2021 przez IntruZ9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Oczywiście że jest!Na stronie FB jednego Amerykańca pokazywał zdj łajby z 2 apexami a jak się weszło na jego profil to było trochę materjału.Daj materiał, będziem gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Dzięki wszystkim za sugestie, teraz już nie mam żadnych wątpliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
meth666
Witam. Zastanawiam się nad kupnem echa z ponizszego zestawienia . Co byście mi z nich polecili, moze jest lepsza w podobnej cenie ?
Humminbird Piranha 150/160
Lowrance X-4
Garmin Echo 100
Dzięki
Top użytkownicy dla tego pytania
622
335
164
134
Popularne dni
14 Cze
33
18 Gru
32
2 Sty
32
13 Mar
29
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 622 odpowiedzi
siarq 335 odpowiedzi
Paprykarz 164 odpowiedzi
psulek 134 odpowiedzi
Popularne dni
14 Cze 2020
33 odpowiedzi
18 Gru 2016
32 odpowiedzi
2 Sty 2017
32 odpowiedzi
13 Mar 2016
29 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
Nie lubię tak, ale skoro samochody porównują , to nie będzie tak źle? Poza tym chyba nie ujawnił z szerszą refleksją się na forum użytkownik któregoś z tych urządzeń- więc może to faktycznie komuś si
Beny
Garmin striker 9 sv - pudełko organizer z leroy merlin za jakies 15zł. Chwila z dremelem i działa wyśmienicie !
woblery z Bielska
Dzień dobry. Zachęcam do zapoznania się z panującymi tu zwyczajami: http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/ Jako że jest to Twój pierwszy post i od razu obraziłeś wielu uczciwych hand
Opublikowane grafiki
4303 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi