Skocz do zawartości
  • 0

Wybór echosondy!

meth666

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chyba ZE DOŁOŻYSZ JESZCZE RAZ TYLE i weźmiesz 84xx +gt56,bez snesu...przecież to zupełnie inny pułap cenowy który Lucas235 zaproponowałes...autor zapytania celuje w rozsądną i przyziemną półke cenowa i taka też zasugeruj jak chcesz pomóc,to tak samo jak zapytałbym na forum motoryzacyjnym,panowie budżet 5000zl kupić golfa czy passata? A ktoś dodałby "chyba dołożysz że weźmiesz audi rs6" ...kolego zdecydowanie helix! Będziesz bardzo zadowolony

Edytowane przez IntruZ9
  • Like 2

• 0

Chyba ZE DOŁOŻYSZ JESZCZE RAZ TYLE i weźmiesz 84xx +gt56,bez snesu...przecież to zupełnie inny pułap cenowy który Lucas235 zaproponowałes...autor zapytania celuje w rozsądną i przyziemną półke cenowa i taka też zasugeruj jak chcesz pomóc,to tak samo jak zapytałbym na forum motoryzacyjnym,panowie budżet 5000zl kupić golfa czy passata? A ktoś dodałby "chyba dołożysz że weźmiesz audi rs6" ...kolego zdecydowanie helix! Będziesz bardzo zadowolony

Ty weź spróbuj się skoncentrować jak czytasz!

Przecież napisałem że z tego nad czym się zastanawiał to że bez wątpienia ????G4????

A jak już gt56 to z 84xx. Lub coś z XSV ale wtedy trzeb by coś jeszcze dobrać.

Edytowane przez Lucas 235

• 0

Widzialem co napisałeś,gdybyś poprzestał na "proste G4" to bym nic od siebie nie dodał,a tak wyleciałes z brandem który jest top pod względem wydajnościowym i cenowym tez,a nie taki jest clou wątku autora...rozumiem że miałeś już w rękach HB g4 jak i 8410? Bo wnioski musisz mieć na podstawie czegoś?

• Like 1

• 0

Dzięki za sugestie :),decyzja już podjęta, biorę kolibra.  Bartek przesiądę się z Lowranca 5chirp na 9 więc pewnie będzie duża różnica. 

Wybór znakomity :) Teraz jedyny problem to kupić. W necie nawet jak dostępne to jednak niedostępne.....

Pokazało się trochę 12 i 15, a mniejszych brak....

• Like 1

• 0

Widzialem co napisałeś,gdybyś poprzestał na "proste G4" to bym nic od siebie nie dodał,a tak wyleciałes z brandem który jest top pod względem wydajnościowym i cenowym tez,a nie taki jest clou wątku autora...rozumiem że miałeś już w rękach HB g4 jak i 8410? Bo wnioski musisz mieć na podstawie czegoś?

Nie stety kolego ja tylko Hondexa HE-8000 miałem i mam. A co do wniosków to wyniosłem od osób którzy umieli wiedzę swoją podeprzeć rozsądkiem.

A cóż to za wielki brand ten 84xx?!

Top pod względem cenowym i wydajnościowym hehe ???????? Nara

• 0

A jakby się miał do tego helixa Garmin GPSMAP 923xsv z przetwornikiem GT56UHD? Bo cenowo już bardziej zbliżone

To jest rzecz, która będę chciał bardzo mocno sprawdzić , celuje w ten ekran, mam znajomego z MSI+8cali i może coś z tego będzie- w wojnach sonarowych na blogu.

Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

chyba więcej niż 20k, to nie jest już wędkarki sprzęt a centrum dowodzenia na dużym jachcie. Niemniej fajnie będzie zobaczyć jakieś materiały z realnego pływania. 

Co do ML- tak, to jest wyczekiwanie, choć tak patrzę- ostatnio zapał osłabł w USA, ponoć lipiec, a realnie to nie wiadomo. Dość szczelnie HB to trzyma, zero przecieków, same fejki- z tych rzeczy co się pokazują w temacie. 

• 0

Używałem starego Helix9 g2N i o niebo lepiej pokazywal w widoku SI aniżeli garmin Echomap 92sv UHD z GT 54 ...przetwornik GT 56 niewiele wniesie przy tej rozdzielczość garmina UHD...musiał byś celować w GPSmap minimum a to całkiem inny budżet...

• Like 3

• 0

chyba więcej niż 20k, to nie jest już wędkarki sprzęt a centrum dowodzenia na dużym jachcie. Niemniej fajnie będzie zobaczyć jakieś materiały z realnego pływania. 

Co do ML- tak, to jest wyczekiwanie, choć tak patrzę- ostatnio zapał osłabł w USA, ponoć lipiec, a realnie to nie wiadomo. Dość szczelnie HB to trzyma, zero przecieków, same fejki- z tych rzeczy co się pokazują w temacie.

Raczej zakup Apexa mija się z celem na łódkę w naszym przypadku..chociaż jak kasa jest to czemu by nie:D

• 0

To i ja poproszę o sugestie.

Woda 1.5 do 4m średnio 2,5m miękkie dno, budżet - im taniej tym lepiej, nie potrzebuje rysować map i innych kosmicznych technologii, Raczej 9"

Dziękuję

Striker, bo najtańsze na rynku 9 cali, wersja z bocznym, czyli SV bo niewiele pod łodzią zobaczysz na tak płytkich wodach-  w tradycyjnym obrazowaniu. Rysowanie map to praktycznie standard jest obecnie, włączać nie musisz. 

• 0

wrzuć jakieś screeny z tych MATEJAŁUF,sam jestem ciekaw,na ten moment Apex jest jak jednorożec,niby jest a nikt oficjalnie nic nie widział...baaa nawet o klarowne materiały z solixa G3 jest ciężko,a co dopiero porównanewcze z apexem.... czekamy na screeny

Edytowane przez IntruZ9
  • Like 1